Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]
Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Pyetje - Pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17209)

Postuar nga dylan datë 02 Korrik 2012 - 17:50:

mu i joti hic si e marr ke dal

ca do besh sot

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Janar 2013 - 21:47:

Ti gjithe emocion pergatitesh per te degjuar nje kenge ne youtube, te del tjetra me reklame per shampo per floke te shkelqyeshem.. Nuk i dua floket e shkelqyeshem, do i qeth, tani dua vetem te degjoj kengen ashtu sic ma ka enda. Ju qe merrni vesh, a ka ndonje program per t'u instaluar qe te me rikthehet lumturia mua?

Postuar nga Piktor datë 28 Janar 2013 - 22:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Ti gjithe emocion pergatitesh per te degjuar nje kenge ne youtube, te del tjetra me reklame per shampo per floke te shkelqyeshem.. Nuk i dua floket e shkelqyeshem, do i qeth, tani dua vetem te degjoj kengen ashtu sic ma ka enda. Ju qe merrni vesh, a ka ndonje program per t'u instaluar qe te me rikthehet lumturia mua?
Zgjidhje ka sa te duash. Problem ngelet se çfare kerkon ti.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Janar 2013 - 22:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Zgjidhje ka sa te duash. Problem ngelet se çfare kerkon ti.

Kam ngaterruar gje teme une?

Postuar nga Piktor datë 28 Janar 2013 - 23:10:

Citim:

Kam ngaterruar gje teme une?

Me duket une sepse ka nje teme te ngjashme ne titull.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Janar 2013 - 23:35:

Citim:
Me duket une sepse ka nje teme te ngjashme ne titull.

S'ke faj.. Ra bore andej nga ty?

Postuar nga Piktor datë 28 Janar 2013 - 23:49:

Citim:

S'ke faj.. Ra bore andej nga ty?

Po pergjigjem prej respektit qe kam per ty.
Po. megjthese ishte shi me me bore.

Sa per temen.
Para nja dy ditesh ra nje termet ketu ne Itali. gjithsesi larg zones ku banoj une qe do te thote nuk u ndie kendej.
Mirpo ne ate ore qe ra termeti pra ne ato minuta interneti im pati luhatje dhe shkeputje.
Ishte mbasdite dhe po shihja nje film ne Ytube. Zakonisht i shoh ne format 360p rralle ne 480 kurse ne 720 ngec filmi, 1080 duhen 10 minuta per te pare 1 minute. Kuptohet faji i netit premtojne 7 mega por as 2 nuk jane standart.
Filmin po e shihja ne 480p , pra kualitet dvd. Kur ngeci filmi, e ula ne 360 prap ngeci e bera 240 siç e bej zakonisht darkave kur ngarkohet rrjeti. Kjo per nja 10 minuta te mira. Pastaj u normalizua.
Kur lexoj ne google news qe kishte rene termet.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Janar 2013 - 23:55:

Faleminderit.

Postuar nga bruni22 datë 29 Janar 2013 - 02:56:

Citim:

Sa per temen.
Para nja dy ditesh ra nje termet ketu ne Itali. gjithsesi larg zones ku banoj une qe do te thote nuk u ndie kendej.
Mirpo ne ate ore qe ra termeti pra ne ato minuta interneti im pati luhatje dhe shkeputje.
Ishte mbasdite dhe po shihja nje film ne Ytube. Zakonisht i shoh ne format 360p rralle ne 480 kurse ne 720 ngec filmi, 1080 duhen 10 minuta per te pare 1 minute. Kuptohet faji i netit premtojne 7 mega por as 2 nuk jane standart.
Filmin po e shihja ne 480p , pra kualitet dvd. Kur ngeci filmi, e ula ne 360 prap ngeci e bera 240 siç e bej zakonisht darkave kur ngarkohet rrjeti. Kjo per nja 10 minuta te mira. Pastaj u normalizua.
Kur lexoj ne google news qe kishte rene termet.

...ke pir kafe sot?

Postuar nga dylan datë 30 Janar 2013 - 00:55:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

...ke pir kafe sot?

pytje a kjo pyt s ame mir

u ka dal inati njerzcve apo acoma

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]
Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.