Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=178)
Mire qe e kuptuat.....
njeri duhet te kuptoje.....
Po flet me vete???
husband and wife were celebrating their 50th anniversary.
That night the wife approached her husband wearing the exact same sexy negligee she had worn on their wedding night.
She looked at her husband and said, "Honey, do you remember this?"
He looked up at her and said, "Yes dear, I do. You wore that same negligee the night we were married."
She said, "That's right. Do you remember what you said to me that night?"
He nodded and said, "Yes dear, I still remember."
"Well, what was it?" she asked.
He responded, "As I remember, I said, 'Oh baby, I'm going to suck the life out of those big boobs and screw your brains out.' "
She giggled and said, "Yes honey, that's exactly what you said. So, now it's 50 years later, and I'm in the same negligee I wore that night. What do you have to say tonight?"
Again he looked up at her, and he replied, "Mission accomplished."
ha ha ha
Ku i ke mesuar keto historite ti rrushi eee? Jane tregime shume te gjalla per te qene thjesht histori
Jo jo te bukura me verte...
Oh yeah, harrova te shtoj qe pas asaj nate jemi ndare dhe une ndjehem 50 vjet me e re hahaha c'te ben dashuria tha!!!!!
Qe ta marrim temen me serizisht, ketej nga anet e ketyre, kane nje shprehje me shume kuptim qe ja dedikoj tiger gjuetarit
"you will find love in unfamiliar places"
It's my favorite...
Per Mendimtarin
Me pelqejne shume gjerat qe ke shkruajtur per dashurin, dhe menyra qe koncepton per dashurin, nuk e di a te kujtohet por kemi folur gjate ne dy ne chat kohe me pare. Me behet qejfi qe paske hapur nje ristorant piceri ne durres, dhe them qe kur te vij ne durres, shpresoj te te takoj thjesht per te njohur..... Por nqs ti vjen perpara meje ne bolonja, me thuaj se s'jemi larg. Une jetoj ne RN nqs te kujtohet......
Ciao me Respekt nga Lela
Ha ha e bukur edhe kjo...por besoj se vazhdon: "Love is for the living things"
Citim:
Po citoj ato që tha rrushi
Oh yeah, harrova te shtoj qe pas asaj nate jemi ndare dhe une ndjehem 50 vjet me e re hahaha c'te ben dashuria tha!!!!!
Qe ta marrim temen me serizisht, ketej nga anet e ketyre, kane nje shprehje me shume kuptim qe ja dedikoj tiger gjuetarit
"you will find love in unfamiliar places"
It's my favorite...
Dashuria?!
"Mos me lendo, te te dua perjete!"
kjo eshte thenia ime personale!
Re: Dashuria?!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
"Mos me lendo, te te dua perjete!"
kjo eshte thenia ime personale!
Dashuria jam une dhe TI!
....
Te dashuruarit, si rrjedhoje e dashurise!
....Dashuria eshte nje guacke e mbyllur qe ndodhet ne zemren e cdo njeriu...
Dashuria eshte mall..,lote dhe pagjumesi!-Lumturi e perjetshme!
C`eshte dashuria?
...simbol i nje trendafili te porsacelur!
Ja dhe nje trendafil qe simbolizon "Dashurine time_Shkodranin_E_Qeshur"
Re: C`eshte dashuria?
Citim:
...simbol i nje trendafili te porsacelur!
Ja dhe nje trendafil qe simbolizon "Dashurine time_Shkodranin_E_Qeshur"
hahaha usa me shkule nga te qeshurat...djali po ti nuk e di qe dashuria eshte e fshehte, syri mos ia trego se ndoshta plasin cokollatat se mbrapshti..
pershednetje
Na moren mesysh keta...
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
hahaha usa me shkule nga te qeshurat...djali po ti nuk e di qe dashuria eshte e fshehte, syri mos ia trego se ndoshta plasin cokollatat se mbrapshti..
pershednetje![]()
Dashuria lind tek të martuarit sapo përfudon lidhja e tyre. Gjatë kësaj periudhe secili ruan cilësitë dhe tiparet e veta personale. Por, pasi miqësia rritet deri në dashuri, që do të thotë bashkim i plotë, butësi, falje e sakrificë, jeta bashkëshortore hynë në një etapë të re, ku dalngadalë zhduken të gjitha tiparet e cilësitë personale, për të lindur një personalitet i ri, ngritur mbi bazën e integrimit, që realizojnë martesa dhe dashuria.
Që këtej shohim që familjet njerëzore ndryshojnë tërësisht në jetën e tyre nga krijesat e tjera të gjalla, sepse ngrihen në lartësinë e shenjtërisë e të engjëllores.
Nje rreze dielli e forte qe po u thye,-nuk ka as forcen e ndricimit te nje xixellonje!
dashuria eshte gjeja me ebukur qe te ndodhe ne jete po dhe me e veshtira se te le nete pa gjume
Dashuria eshte nje rrjelle uji e pafund!
Dashuria eshte dhimbje pa fillim dhe pa mbarim...
Dashuria eshte Fruti dhe Shija e jetes.
diku larg n ato vise,atehere kur njeriu jetonte n fise.nje djale shef nje vajze ,dhe iu afrua ti fliste.i thote fjalen "Te Dua",keshtu thote legjenda lindi gjuha.
Dashuria eshte nje fjale me 7 shkronja 4 zanore 3 bashketingellore dhe 2 idiote.
dashuria esht nje gje qe shkon e vjen ne kohet e sotme dhe me duket se ka humbur vlerat fare..............
Dashuria eshte lulja me e bukur ne bote ,por qe sot ska arome.
citoj ato që tha Demokrate4ever
Dashuria eshte lulja me e bukur ne bote ,por qe sot ska arome. dashuria eshte si nje lule n buze t gremines,t cilen e keput vetem ai q ka guxim.(po doli pa arome pastaj,S.F.W)
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Dashuria eshte lulja me e bukur ne bote ,por qe sot ska arome.
Dashuria eshte thjesht nje Fjale enderre, ne realitet nuk existon!
Citim:
Dashuria eshte thjesht nje Fjale enderre, ne realitet nuk existon!
He pra, na thuaj konceptin e dashurise tende Kalikuq,
meqe mendon se existon?!
Prego!
Citim:
He pra, na thuaj konceptin e dashurise tende Kalikuq,
meqe mendon se existon?!
Prego!
Citim:
Po citoj ato që tha kalikuq
Te dashurosh do te thote te mos thuash kurr "ME FAL" besoj se e kupton tani.
Citim:
Po citoj ato që tha ANTIPATREA
citoj ato që tha Demokrate4ever
Dashuria eshte lulja me e bukur ne bote ,por qe sot ska arome. dashuria eshte si nje lule n buze t gremines,t cilen e keput vetem ai q ka guxim.(po doli pa arome pastaj,S.F.W)
Citim:
Po citoj ato që tha Hektori
Te mos thuash me fal o kalikuq do te thote te jesh egoist dhe po te jesh egoist nuk mund te dashurosh
Citim:
Po citoj ato që tha kalikuq
Futju analizes me thell Hektor, nuk behet fjale vetem per te mos thene me fal por kuptimi eshte akoma me i gjer. Shkurt nese dashuron nje njeri sipas pasionit qe njeh dashurija nuk ke perse te lendosh partnerin. Kete e thash pasi isha duke gerrmuar ne lidhjet e syrit me nej shkodran qe duket ka qen i qeshur vetem per veten por jo per syrin. Pra dmth qe arkiva nxirrte ne pahje dashuri te shoqeruar me sharje dhe shpifje. Besoj se me kuptove pak a shum.
Pershendetje i dashur.
Citim:
Edhe sikur te dashurosh partneren/in me gjithe shpirt o kalikuq ka momente qe pa dashur e lendon dhe ketu qendron gjithcka. Te kuptova por ti nuk me kuptove mua.
Citim:
Shume pesimiste je demokrate.
(Po citoj ato që tha Demokrate4ever )
(ANTIPAREA ashtu kane thene perpara meje dhe teje ,por ne kohet e sotme ate lule e keput kush ndodhet me afer dhe jo kush ka guxim. )
domethene,per lulen nuk paska m rendesi kush e keput.mjaft t jete dikush kshu? ha ha ha ,c'm zgjate jeten moj zemer.
ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une!
Per mua te ndjehesh e dashuruar, e te dashurosh, eshte gjeja me e bukur qe mund te ndodhe.. pak rendesi ka se sa zgjat, per aq sa zgjat jemi te lumtur... apo jo?
Eshte e vertet qe kur dashuron, ne nje fare menyre vuan, por personalisht, preferoj te vuaj nga dashuria, sesa nga ndonje problem tjeter...
[QUOTE]Po citoj ato që tha Demokrate4ever
[B]
ahahaha Hektori nuk jam pesisimiste , por eshte realiteti sot. Kohet e dashurise kane ikur .S'ka me te dashuruar si ne nje kohe qe me tregon mami im , kur eshte dashuruar me babin. Besoj dhe ti je jeton ne kete realitet dhe skam nevoje te bej komente shume .
Por ktu ku jam une un Usa ka cuna qe i shef ne rruge jo gjithmone me te njejten femer . Kur i pyeten :- C'kemi filani ? - Mire fare me te dashuren ta kthejne. - Po he e do apo sa per te bere qefin e ke ? - E dua si nuk e dua ,biles do martohem dhe me te kam gjetur vajzen e endrrave te mia - te kthejne pergjigje. Por cfare ,mbas 2-3 muajsh e shef me nje tjeter, po e njejta gje dhe me kte, dhe me ne fund shkojne ne Shqiperi dhe kerkojne nje vajze te virgjer qe te martohen me te. Ja pra kjo eshte dashuria e koheve te sotme qe e di besoj cdonjeri,pavaresisht qe ktu ne virtualitet mundohet te jete dikush tjeter.
Demokrate s'kam qene ne Usa po me c'po me tregon keshtu duhet te jete, po varet nga vendi dhe nga karakteri psh ketu ne Troje ku jam une gjerat jane ndryshe ... ... ...
Dashuria,
eshte nje rrufe` qe s`bie ne hale`!-thote magjypi!
hahahaahahahahahahahahahahahahaaha!
Dashuria eshte ndjenja e vertete per dike(true feeling for someone) qe ke deshire ta kesh ne jeten tende dhe te ndash jeten me te.Kjo dashuri lind kur ti si person e kupton sa shume e do dike,sa shume te mungon ai,dhe sa shume ke qejf ta kesh prane teje.It is the best feeling in the world
Une e konceptoj dashurine si ndjenjen qe ka lindur me mua qe diten qe erdha ne kete bote. Kjo ndjenje mu dha nga prinderit dhe me pas nga familjaret dhe te njohurit.
Me pas njoha dhe dashurine ndaj gjerave te natyres dhe sidomos detit ...
Kam pasur rastin te njoh edhe dashurine ndaj nje mashkulli, por kjo ka qene me shume lenduese sesa kenaqesi.
Dhe e them me plot goje qe eshte ndjenja me e bukur dhe me e vlefshme qe posedojme.
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Kam pasur rastin te njoh edhe dashurine ndaj nje mashkulli, por kjo ka qene me shume lenduese sesa kenaqesi.
Dhe e them me plot goje qe eshte ndjenja me e bukur dhe me e vlefshme qe posedojme. [/B]
Epo ti je me vendbanim ku dashuria njihet vetem si emer... une jam aty ku dashuria perjetohet por duhet te dish te zgjedhesh
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Epo ti je me vendbanim ku dashuria njihet vetem si emer... une jam aty ku dashuria perjetohet por duhet te dish te zgjedhesh![]()
Mos harro qe une jetoj ne realitetin e botes njerezore dhe e kam kuptuar shume mire kur dashuria eshte vetem si emer, si interes apo komplet e sinqerte.
Une nuk te njoh por do te me vinte keq te mendoja qe dashuria eshte vetem nje fjale tjeter e fjalorit njerez. Shpresoj qe te kesh fatin e mire dhe ta njohesh kete ndjenje se shpejti. Dhe me beso mua qe egziston.....keshtu qe vazhdo dhe kerkoje.
dashuria???
eshte ai momenti qe ndan dehjen ne jeten tende, nga zgjimi,
eshte flaka e pare qe ndricon brenda dominimit te zemres
eshte nota e pare magjike qe shkeputet nga korda e argjente e zemres
Për romanicierët e forumit, rastisa ne nje thënie që më pëlqeu dhe mendova ta ndaja me ju :
"L'amour n'est pas seulement un sentiment,
il est aussi un art."
Dashuria nuk është thjesht një ndjenjë,
por gjithashtu një art.
- Honoré de Balzac -
dashuria eshte me e mencura e marrezive, nje hidherim qe mund te mbyse , nje embelsi qe mund te sheroje
shekspir
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.