Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 » Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)
se harrova.............
Ishte nje here labi dhe donte te gjente nuse. Kuptohet qe e donte vajze te mire dhe jo kurve. Taktika qe perdorte ishte shume e thjeshte. Takonte ndonje goce dhe e tregonte "mikun" dhe e pyeste se c'fare ishte.
Pyeti njeren dhe ajo i tha qe ishte rroc.e.......e la ate ai se nuk bente.
Pyeti te dyten ajo i tha qe ishte k.r.....e la dhe ate .
Nje dite takon nje goce tjeter dhe e pyet se cfare ishte ai qe i tregonte.
Kjo i tha : ------Bile
Hallall - tha labi me vete kjo qenka e virgjer.
U fejuan keta pune e tyre dhe kjo goca nje me dy ...bile ...bile.
Labi u merzit dhe i tha:
Kjo nuk eshte bile po eshte k.r
Aha -- ia ktheu nusja -- pse o k.r eshte ai, K.r eshte ai qe ka furxhiu.
..............
...........
.................funny huh....................furxhiu qe lale by the way...................Per ty e kam vlonjate ...............luv u
Pse mo keto barsoletat qenkan thene me perpara ps sorry si kam vene re nejse pastaj te fshihen... aman se mua s para me jepet per keto barsoletat edhe njeher qe doja te tregoja une ei bera lemsh fare....
ahahhahhah Albtiger shume faleminderit per barsoleten me vertet me pelqeu.... eve una te pershendes ty...
ps.. trego ndonje tjeter qe te jete funy ama ok..
pacim
ok vlonjate
Ishte nje here labi dhe lala dhe ishin shoke. Labi sapo kishte zene dashnore dhe e kishin lene per te bere sex. Nga halli pyet lalen se c'te beje. Lala per ti rene shkurt i thote qe ta beje atje ku ka lesh.
Kur takohen ne mengjes keta e pyet lala labin:
-He mo e bere?
- E bera sa i nxora dhe shpatullen nga vendi - ia ktheu labi gjithe gezim
.......................................shpresoj qe ta kuptoni qe ai ia kishte mbledhur ne sqetull............................lol
by the way meqe jam online tani dua te bej nje njoftim te vogel. per te gjithe shqiptaret qe jetojne ne boston, ma ose ketej verdalle, BAR RINIA(nata e pare dhe e vetme shqiptare ne boston) rihapet kete te premte ne 9 korrik dhe do te vazhdoje cdo te premte. you got 2 b there
ahahahaha Albtiger kjo barsoleta ishte tamam perralla me mbret mo loooooooooooool pse mo kaq te trashe i bere labet ti he???? Hun me duket se eshte e kunderta edhe sidomos per keto gjera labet s te falin e di vete ti me mire se mua qe jane shume here me te zgjuar se lalet ok la...
Ps. Lumsi ju atje ne Boston mo ne 9 Korik keni per te bere qejf... sa qejf do kisha te isha por ce do e kam shume larg Bostonin.....
see ya
O Vlonjatja2003 te tregoj edhe une nje barsaleta per trimerine e laluceve.
Shume kohe perpara dmth labet sic dihet te kepusnin per te vjedhur. Dhe cfare benin? Beheshin nje grup burrash, merrnin pushket dhe venin ne fshatrat e laluceve per te vjedhur. Shkonin atje hynin ne shtepite e laluceve dhe pasi benin qejf me grate e laluceve merrnin ca kishin per te marre dhe iknin. Lalucet e shkrete si "trima" qe jane nuk ndiheshin fare. Nejse kjo pune vazhdoi per nja 20 vjet . Nje dite u mblodhen prape lebërit dhe vajten tere qejf pa e care koken fare ne nje fshat te laluceve kur befas per here te pare pas 20 vjetesh degjojne qe lalucet po u gjuanin me pushke. "Hej t`emen" thane labet "kur u bene keta qe te bejne lufte me ne. Keta nuk therin dot nje pule." Nejse labet filluan luften me shprese se lalucet do terhiqeshin, por lalucet as qe luanin vendit. Me ne fund u çua me plaku nga labet dhe tha" ndalni zjarrin burra se po bejme lufte me djemte tane" (prandaj jane bere trima lalucet ore se venin labet dhe kapnin grate e laluceve :
)
Nejse mo i njeh historia edhe ngjarje te tilla tragjike ku luftojne baballaret me djemte dmth po ne rastin konkret e kuptuan te pakten
ti jimmy je nga gjirokastra apo jo?
Ishin nje here dy gjirokastrit dhe shkuan ne tirane. Rrugeve te tiranes donin te blinin cigare.
Vajti njeri nga keta dhe i tha shitesit:
-Te lutem me jep di paketa cigaresh!
Jo di, po dy, ore qip ia kthen shoku, per ta korrigjuar.
Jimmy kur dhjet mos shih mbrapa, se ju nga gjirokastra beheni pishman edhe per plehera.
Hahhaha...ca gallate juve
O Jimmy je i madh vlla... per zotin .
Nejse, tani s'kam kohe po do gjej ndonje barsolete dhe une ta them radhes tjeter.
Ciao, ju persh. te gjitheve... mbuah-mbuah
Re: ti jimmy je nga gjirokastra apo jo?
Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
\
Jimmy kur dhjet mos shih mbrapa, se ju nga gjirokastra beheni pishman edhe per plehera.
Vlonjatja2003, kete barsaleten ma ka treguar vete nje laluc
Nje laluc po ruante lopen dhe vicin. Vjen labi si i forte dhe i thote "Kete lopen do e marr une." "Aman" i thote laluci "se vetem kete kam, nuk kam tjeter". "O po mbaroi ky muhabet" i thote labi "kete lopen do e marr une" Merr lopen labi dhe vazhdon rrugen. Pasi largohet ca labi fillon ky laluci duke e share. E degjon labi, dhe i kthehet "Cfare the ti mo, se nuk te degjova mire?" "Te thashe qe ke harruar vicin " ju pergjigj "trimerisht" laluci "krenar".
Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
Jo di, po dy, ore qip ia kthen shoku, per ta korrigjuar.
Qenke kenaq ti yllo Ja paske nxire jeten plazhit sivjet
Une akoma s`i kma nis pushimet sivjet. Ishalla vete edhe une andej nga Vlora thuaj se nuk ka ngel vend tjeter i hajrit .
Tani qe te mos dalim nga tema
Sapo kishte mbaruar lufta me gjermanet, nje lab qe kishte qene partizan vete ne Myzeqe. Duke bere muhabet u thote labi atyre laluceve "Po si more laluce, u be 5 vjet lufte e ju nuk e shkrepet nje here nje pushke? E quani veten burra pale."
"po aman o te keqen" i thone lalucet "po ku kemi male ne? Ne nje koder qe kishim na e kishte zene beu mor aman"
:p
Citim:
Po citoj ato që tha mona
Ej Jimmy pse je i kenaqur me vendin e dyte Ti?
Pastaj kush e ka thene qe vlonjatet jane ne vend te pare? Ata i bejne qejfin vetes qe jane ne vend te pare, but being animal doesn't equal being "Hot" (they are so far each-other).
Gjirokastritet jane njesh, dhe per kete te jesh krenar.
Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Nder temat me kot.
50% e barsaletave jane te ndryshuara dhe s`kane aspak te bejne me laluce apo labe. Lere pastaj kur i ndryshoni rolet.(kjo eshte 45% tjeter) Barsaleta eshte psh per lalet , ketu del per labet. Boll aman.Boll na shitet trimerite dhe zgjuarsite e medha. Mos ngaterroni humorin me idiotlliqet.
Hajde ciao.
HAJDE EDHE NJE TJETER TE NDRYSHUAR
Nje cun nga Vlora na bie ne dashuri me nje goce nga Fieri.Kjo na e kuptoi qe ky e kish honger edhe filloi ta tallte.Pas shume kohesh qe po na e tallte te shkretin budalla (se vlonjatet keshtu jane pergjithesi) na i thote:
-Po e pate Zogun 25 cm do te vij me ty ne krevat.
Labi sin i trashe qe ishte i thote:
-Pa betohu.
-Te betohem mbi gjene me te shtrenjte qe kam -i thote ajo.
-Seriozisht - i thote ai?
-Po seriozisht.
-Hajde pra u pa puna -ithote budallai, - po e pres ne mes.
P.S vazhdimin nuk e di!!!!!!
Ua po sa qortime paske bere mo.
Jimmy back una mo.....
Shume flm per pershendetjen mo eve una te pelcendes ok...
Ps. hey do ndihme ti per tu zene se gati jam une apo s me ka hipur dhe nje inat tani edhe ncncncncnn
pres pergjigje ok
bye
hey kam nje pytje une........cilet vende futen ne lab lol......me falni por se kam mesu akoma......vetem vlonjatet e di une.......por jo te gjithe disa . eshte e vertete qe vetem vlonjatet jan?
Baby
Jo vetem vlonjatet.Mallakastra, Tepelena(jo e gjithe) poshte lumit Vjose deri ne qafen e Llogarase.Gjithe fshatrat deri afer Gjirokastres.
He mo nuk keni me barsoleta.
S'kaduan dhe keta me duket.
Duket qe u ndje mungesa ime
Jam dhe une me pushime ...skemi me kohe tani per forumin ............busy sa nuk behet me.
Qorri plako, kam nje barcolete per t'iu kunderpergjigjur asaj te tendes:
Ishte nje here nje goce e lezetshme vlonjate por i kishte gjokset e vogla. Doktori i tha qe n.q.s donte qe ti rriteshin gjokset ajo duhej te kendonte kengen "shiki shiki java" cdo dite ne oren 4 pasdite. Shkon ne nje plazh aty ne vlore (radhim ose orikum) dhe priti sa vajti ora kater dhe filloi te kendonjte "shiki shiki java- ani ani abba"
Kalon nje i ri vlonjat aty dhe e pyet se cpo bente. Kjo i tha se si e kishte hallin, kur ia pret ky cuni:
-Pse o vajti ora 4?....Bamboleo - Bambolea..............-dhe po luante me mikun e tij
Nga Fieri ishte ai cuni te keqen? Aman te lutem me thuaj te drejten.
Nejse,nejse si po ja kalon me pushimet plako a ka ndonje cike "materia prima"?Ciao lexohemi.
Po ja kaloj shkelqyeshem........punon 7 muaj dhe i le parate per 7 dite, mgjth une do rri nja 9-10 dite. Shendet!
Po 3 ditet e fundit? Apo do besh sehir? :p
Nje Italione
Un passeroto appena prese a volare decise di andare in giro a conoscere il mondo.Andondo vede un cane e si ferma vicino.
-Buongiorno sono un passeroto tu chi sei?
-Sono il cane lupo.
-Ma un cane o un lupo?
-Un cane lupo.
-Ma come e possibile?
-Mia mamma una bellissima cagna vide mio padre un bellissimo lupo fecero l'amore e sono nato io un cane lupo.
-Grazie -disse il passeroto e riprende il suo volo.
Andando vede un altra creatura e gli si ferma vicino.
-Sono la zanzara tigre.
Il passeroto la guarda e gli fa ''ma vai a cagare''.
pyetje me vend....lol
Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
Po 3 ditet e fundit? Apo do besh sehir? :p
Ore gangstera apo ju shtyhet ndonje cik.Ketej tha paezani bie shume shi ja lau makinen dhe Llazi na cau koken."Llazi eshte kapo i oficines pa mjete".
hey ya all....
Please ate barsoleten thuje ne Shqip cuz we dont speak Italian at all bebe u bera kurioze prandaj them thuje shqip...
pacim
Re: Nje Italione
Citim:
Po citoj ato që tha qorri
Un passeroto appena prese a volare decise di andare in giro a conoscere il mondo.Andondo vede un cane e si ferma vicino.
-Sono il cane lupo.
-Ma un cane o un lupo?
-Un cane lupo.
-Ma come e possibile?
-Mia mamma una bellissima cagna vide mio padre un bellissimo lupo fecero l'amore e sono nato io un cane lupo.
-Grazie -disse il passeroto e riprende il suo volo.
Andando vede un altra creatura e gli si ferma vicino.
-Sono la zanzara tigre.
Il passeroto la guarda e gli fa ''ma vai a cagare''.
Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
Please ate barsoleten thuje ne Shqip cuz we dont speak Italian at all bebe u bera kurioze prandaj them thuje shqip...
He mo s'keni ndonje te re per lalet?
Edhe po ta keni per labet s'na ngelet qejfi.
lali i zemeruar
Na ishte nje lal qe ishte i fejuar me nje labe.Sa here qe shkonte tek shtepia e te fejuares merzitej prej vjerres , sepse kur hante buke ajo i thoshte : -Ha o bole ha, se po s'ma hengre , ti kush do ma haj mua?
Ose kur pinte ndonje pije ajo prap i thoshte : -Pi o bole pi ,se po s'ma pive ti, kush do ma pi mua?
E keshtu , lali i shkrete vendosi te mos shkonte me tek shtepia e te fejuares , e cila e shqetesuar, e pyeti se pse nuk po vinte me .Ai i zemeruar i thote-: po pse moj une nuk do ha e do pi ato te nenes tende.
hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahha
hahahahaaa
Lala nje dite prej ditesh na vendosi te behej burre. Ndaloi ne nje bar ne ane te rruges duke pi birre po fryhej.
kalon aty nje Tiranas edhe e pyet.
-He mor lal ca je tuj bo?
-Po pres labin ta raf.
Pas pak kalon aty nje Shkodran edhe e pershendet:
-Shka po ban mer naqe,- e pyet Shkodrani?
-Ja po pres Labin ta raf -ja kthen lala.
Na i vete fjala Labit ne vesh edhe nuk i besohej,Megjithate u nis ta shifte vete kete pune se po i vinte turp.
Kalon para barit ku po pinte lala edhe e pyet:
-Ca ben ti te q....a
-Hic rri ketu pi ndonje birre e flas ndonje budallallek -pergjigjet Lala.
po he mo forumi ku jeni se keni humbur fare ............
edi ckemi byrazer ca thote italia?
Ta them dhe une nje se kam kohe pa shkruajtur. Kuptohet eshte e modifikuar qe ti pershatet temes sone.
Fillojme nga barcaleta tani.
Na ishin tre udheheqes te sekteve fetare ne shqiperi. Nje Reverend i sektit protestant, (mbase dhe lale ka qene nuk e di), nje prift katolik nga Lezha ky miku dhe nje hoxhe ma merr mendja lab. Vendosen qe te perhapnin paqe dhe dashuri neper Shqiperine e trazuar. Moren nje makine me qera, nje Land Rover kafshe fare dhe vendosen per tu nisur.
Para se te niseshin vendosen qe te bekonin makinen.
Vete ky protestanti i pari dhe filloi:
Zoti e bekofte kete makine, udhetimin dhe neve .........amen
Vete ky prifti katolik dhe i sperkat uje te bekuar anes makines, hedh ca brenda ne makine dhe ate pak uje qe kishte mbetur ia hedh ca hoxhes e ca Reverendit.
Vete hoxha pastaj dhe merr nje sharre hekuri. Ulet ne gjunje dhe i pret nja 3-4 cm nga marmita (tail pipe.................muffler) e makines.
shpresoj qe ta kuptoni
shendet
LALA PRIFT
Nje prift lal edhe nje murgeshe pak kurve(me falni per fjalorin)Kishin dale per nje weekend me konventin ne mal. Nejse mo na iken autobuzi edhe i le aty i harojne me pak fjale.
Ne mal kishte vetem nje kasolle, nje dhome, nje krevat edhe disa batanie.
Naten bien te flene po murgeshes na i vati mendja per ashtu.........
-Kam ftohte- i thote priftit.
-Ta marr une nje batanie tjeter -ja ktheu urata edhe i merr nje batanie tjeter.
-Kam prape ftohte - i thote murgesha pas pak.
-Po te marr nje batanie tjeter - ja kthen prifti.
Murgesha na vdiqi per ashtu.......... edhe i thote priftit:
-E bejme edhe ne si nje cift i martuar?
-Me gjithe qejf - ja kthen prifti.-Po pate ftohte batanien shko e merre vete- kthehet nga ana tjeter e ja fut gjumit.
hi
lolllllllllll that's funny
RRoke te jene te verteta mo
Rri mer urte ti. Laluc i dreqit
Mire mire shaj admin ti se nga prapa qafe e ke , ooo i ziu ti
Pse ti ishe mo Myzo??? Po jo bre se nuk e kisha me ty. Mos i degjo gojet e keqija se duan te na percajne unitetin Admin-Moderatore
Ja si e shpjegonin lalet ardhjen e gjermanit
Olele erdhi gjermani
me maqina te medha,
ne u fshehem te kallamat
shyqyr Zotit moj qe s'na pa.
Ja edhe labet
Ore shoke erdhi gjermani
me maqina te medha
i kish ngjyer me jeshile
qe te mos i njihnim na.
Kenge per Lonin
Kur doli Loni malit
iu drodhen kembet gjermanit
Loni me dyfek ne sup
gjithe gjermanit i beri m..
Loni trim i papare
s'la asnje gjerman pa vrare
por pastaj e zuri plumbi
dhe vdiq buze nje lumi
jasaman ore Loni
ti re per liri,
te kishe vdekur pak me vone
te festoje dhe Vitin e Ri
Viti i ri po vjen re Loni
ne do hame nje gjel deti
po ty more i shkrete
dheu qysh te treti.
Nuk e tret dheu Lonin
se ishte trim me flete
emrin e tij kur degjon gjermani
i ngrihen floket perpjete.
Ju kendofte zemra dhe juve
Ishin njehere dy vlonjat qe shkuan me dy slut ruse....dhe ato ben c'ben , i pane cfare ishin dhe u vodhen leket...rruges duke ecur te dy te merzitur i thone njeri tjetrit...I the gje nga ishim ore? Jo i thote tjetri....epo mire thote ai se te pakten ato kurvat nuk do thone qe ja hodhem vlonjateve
2 Cuna nga vlora ishin ul ne nje lokal ne tiran. Ne nje tavolin me tutje dy goca nga tirana po kerkonin nje cigare.Njera nga gocat i thote shoqes se vet, shko dhe meru nje cigare atyre cunave atje.Shoqa e vet i thot jo sepse ata jane vlonjat edhe te shajn pastaj ata ta kerkojn kshu pa teklif fare.Jo moj vlonjatet jan cuna shume te mire, cuna te respektushem, ja shiko te vete un.
"me falni mund te me jepni nje cigare" pyeti vajza?
"Posi ju lutem" tha djali.
Sa do ulej ne tavolinen e saj vajza hidhet ai cuni tjeter vlonjat dhe e pyet?
"O motra po ajo p***i tjeter do cigare
Labi pas nje femre me trup te bukur: Na moj, po ti qenke sikur ke rene nga qielli moj. Kur ajo kthehet per ta pare ky i zhgenjyer i thote: Varet , ke rene nga qielli po paske rene me turinj.
2 vlonjate i zen nata ne Kavaje.
Hajde i thote njeri se do ikim te shtepia e nje shokut tim.
Ikin te shtepia e mikut,ja shtrojne darken ashtu si e kane zakon ne Kavaje.
Pine te gjithe naten dhe me ne fund shkojne te flejne.
Kur zgjohen ne mengjes nje dhimbje e tmerrshme ne fund te kurrizit.
O Landi o te q*vja udhet,kur pime raki ne Vlore zgjohemi me dhimbje koke,ketu ne Kavaje kane raki te keqe,se zgjohesh me dhimbje b*the.
Hahahaha,Myzo hahahaha.Do te kisha treguar dhe une ca barcaleta por...kam njonin ketu gjysem- lab-o dhe me ka hequr te drejten e folurit ne publik per to
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hahahaha,Myzo hahahaha.Do te kisha treguar dhe une ca barcaleta por...kam njonin ketu gjysem- lab-o dhe me ka hequr te drejten e folurit ne publik per to![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
2 vlonjate i zen nata ne Kavaje.
Hajde i thote njeri se do ikim te shtepia e nje shokut tim.
Ikin te shtepia e mikut,ja shtrojne darken ashtu si e kane zakon ne Kavaje.
Pine te gjithe naten dhe me ne fund shkojne te flejne.
Kur zgjohen ne mengjes nje dhimbje e tmerrshme ne fund te kurrizit.
O Landi o te q*vja udhet,kur pime raki ne Vlore zgjohemi me dhimbje koke,ketu ne Kavaje kane raki te keqe,se zgjohesh me dhimbje b*the.
Marrin nje vlonjat ne interviste kta te Home office, ky na ishte regjistru si kosovar.
E pyet per emrin, ja thote vlonjati
E pyet per mbiemrin , ja thot vlonjati
Nga cili qytet vjen i thot ai vlonjatit?
- Nga Prishtina
Ca profesioni ke?
- Peshkatar o te q_ifsha udhet i thote vlonjati !!!!
- Po sa eshte ora tani?
12 e gjysem - ia kthen kamarieri
Po pse nuk thua ore o te q***sha robt qe ke gjys ore qe na ke mbyllyr brenda!!!.....
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 » Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.