Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Cfare Keni Veshur Sot??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5609)

Postuar nga GENTI_the_KING datë 21 Tetor 2004 - 03:04:

TANI KOM VESHUR NJE FANELLE TE TIRONES. E KOM ORIGJINALE.
KA NUMRIN 2 .KOM VESH EDHE TUTAT QE I KOM NGJYRE BLU . ESHTE TU MU DUK VETJA SIKUR KOM DAL PER NXEMJE PARA NDESHJES . AHAAAAAA

Postuar nga volter datë 26 Tetor 2004 - 17:30:

I veshur si mysybet fare...D

Postuar nga lilu datë 27 Tetor 2004 - 19:00:

kam veshur nje golf te ngushte pink xhinse diesel , kepuce te zeza me taka te larta dhe nje cante te vogel pink

Postuar nga gagaci datë 27 Tetor 2004 - 19:24:

Pantallona te shkurtra dhe nje bluze me tre komca e me menge te shkurtra, syze dhe kapele!!!
Gjejeni ku jam

Postuar nga roke datë 29 Tetor 2004 - 08:18:

ok!Sot kam veshur nje bluze te bardhe me krahe te gjata dhe gjysem golf(C.Klain ) dhe siper nje xhakete si ngjyre blu e erret dhe nje pale pantallona me penca dhe kepuce fine italiane.Pse??tema eshte cfare keni veshur dhe jo pse i keni veshur:p:p
ciao!

Postuar nga roke datë 29 Tetor 2004 - 08:21:

Citim:
Po citoj ato që tha lilu
kam veshur nje golf te ngushte pink xhinse diesel , kepuce te zeza me taka te larta dhe nje cante te vogel pink

tani golfi i ngushte pink kombinohet me canten evogel pink??Bravo!me gusta mariuana me gusta te,
ok kaq:p

Postuar nga Niqua datë 01 Nëntor 2004 - 07:53:

sot ka qen Holloween edhe kam veshe pantallona te bardha bluze te bardhe edhe wings i was an Angel for the day...

Postuar nga oliinter datë 01 Nëntor 2004 - 13:57:

Hi angel

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
sot ka qen Holloween edhe kam veshe pantallona te bardha bluze te bardhe edhe wings i was an Angel for the day...

It is good to be angel for one day!
I was wearing dracula mask and that was not good believe me!

Postuar nga tironci_pa_brecka_1 datë 14 Nëntor 2004 - 19:35:

Talking cfar keni veshur sonte????????

une kam veshur bizhame por perpara kam nje arush si e perkedhel e dashura shum e ka qejffffffffffffffff
hahhahahahahhahaha

hej hajde bojm nje gallat se si shum jeni shum mbrapa????????
ok heyyyyyy vajza hajde me tregoni pak se cfar veshni juve kur ikni ne kervat , kur ju pret ai miku ........ hahahhahahahaha

hajde muahhhhhh nga miri
london

Postuar nga oliinter datë 14 Nëntor 2004 - 20:49:

Thumbs up Pershendetje!

Une kamveshur
1 Antiplumb
2 Helmete
3 Kundragaz

Dhe kam me vete nje M16 etj etj etj!

Postuar nga wydra datë 15 Nëntor 2004 - 00:45:

te brendshme lateksi te zeza, corape me zhartiera, kamxhik... shkurt muhabeti tuta dhe t-shirt

po pse, per kompjuterin do u pispilloskam une kshu? lol

Postuar nga oliinter datë 15 Nëntor 2004 - 13:29:

Pershendetje!

Citim:
Po citoj ato që tha TAHYPI
Une per vete skam vesh asnje gje, Jam komplet nudo

Do te veshesh ndonje helmete apo antiplumb ti plako?
Do te na ftohesh pastaj nuk ka kush i ben per te qeshur gocat e forumit!

Postuar nga Lozonjare datë 15 Nëntor 2004 - 13:51:

Re: Pershendetje!

Une sot jame veshur me xhinse,dhe nje këmishe te bardhe...dhe kepuca te zeza...
harrova dhe xhaketen e zezë....

Postuar nga amor alucius datë 15 Nëntor 2004 - 17:51:

Nje kemishe per meshkuj qe me bie deri ne gjunj dhe shapka

Postuar nga tironci_pa_brecka_1 datë 15 Nëntor 2004 - 20:14:

Talking lozonjareeeeeeeeee

hallall paske gusto, une kam veshur nje pal pantallona kadife ngjyr kafe , nje xhup te zi me pellush, nje pal breckaaaaaaaa te zezaaaaaaaa,
edhe je kemish qe lexon mbrapa i love youuuuuu, nje pak kepuc me maj nxhyre kafe,qorape ngjr kafe, >>>>>>>>

hey he mer cfar keni veshur he tregojeni guston?
miri
london
xx

harrova nuk vura shall sot

Postuar nga oliinter datë 15 Nëntor 2004 - 20:19:

Talking Pershendetje!

Deshiron ndonje antiplumb dhe helmete?
Abonohuni.

Postuar nga BUCS datë 16 Nëntor 2004 - 03:45:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Nje kemishe per meshkuj qe me bie deri ne gjunj dhe shapka

Ca i paske bere rrobave te tua qe qenke hedhur nga ato te meshkujve?

Postuar nga Shenjtori datë 16 Nëntor 2004 - 04:17:

Sa kam dale nga dushi e jam akoma vetem me robdishan.....

upssss.... Mire qe u kujtova qe duhet te vesh dicka tjeter por faktikisht po ndihesha shume " i lirshem" keshtu...

Bucs Ku je mer komandant??? Pse nuk behesh i gjalle??

Te pershendes vella

Postuar nga BUCS datë 16 Nëntor 2004 - 04:36:

Paska ardhur uji andej nga ty mo shenjo?? :p
I hoqe midhjet apo jo

Knej mire, nga ty ckemi??

Postuar nga Shenjtori datë 16 Nëntor 2004 - 04:38:

Ehhh midhjet i hoqa pa problem po ato dreq barishtesh me ishin ngaterruar ne vend te keq

Rehat komandant. Ndo nje lajme te mire andej nga ty ( e ke parasysh vete )

Postuar nga amor alucius datë 16 Nëntor 2004 - 20:28:

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS

Ca i paske bere rrobave te tua qe qenke hedhur nga ato te meshkujve?

Nga e di ti qe kemishen se kam blere une dhe si pasoje ben pjese ne gardaroben time ? :p
Ja,njehere ne vit hyn dhe vjen vetem per te ngacmuar dynjane

(meqe e permendi dhe Shenjua:kemi noj lajm te mire?-e di vete :p )

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 16 Nëntor 2004 - 22:04:

Uaaaaa njerezzzzz kam vesh uniforme po pantallona sot..MIre dukem po po flas nga librarija ne ore te mesimit:p..ju pershendes se me ka marre me te vertete malli, po nuk me ka punuar pc..:p

puc-puc UnA

Postuar nga BUCS datë 17 Nëntor 2004 - 04:14:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Nga e di ti qe kemishen se kam blere une dhe si pasoje ben pjese ne gardaroben time ? :p
Ja,njehere ne vit hyn dhe vjen vetem per te ngacmuar dynjane

(meqe e permendi dhe Shenjua:kemi noj lajm te mire?-e di vete :p )

Nuk thashe gje qe nuk ben pjese ne garderoben tende, thashe qe pse je hedhur nga ato te meshkujve.

Knej nga ne vetem lajme te mira kemi....por jo nga ato qe mendoni juve, ka kohe

Postuar nga Lozonjare datë 17 Nëntor 2004 - 13:31:

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS

Nuk thashe gje qe nuk ben pjese ne garderoben tende, thashe qe pse je hedhur nga ato te meshkujve.

Knej nga ne vetem lajme te mira kemi....por jo nga ato qe mendoni juve, ka kohe

:dhe canten channel...dhe nje xhakete te zeze...mpuccccc ben ftohte ketu ne zvicer .....bubuubub

Postuar nga oliinter datë 17 Nëntor 2004 - 13:33:

Pershendetje!

Uniformen e perditeshme te punes.

Postuar nga roke datë 19 Nëntor 2004 - 12:27:

sot gjate dites u vesha special fare.100%shqiptar.Kisha veshur nje bluze te kuqe me shqiponjen para,te madhe dhe kostumin sportiv te kombetares tone si dhe nje kapele ku ku lexonte albania.Uuuuuuuu,apo nuk isha ne ca dyqane grek sot.besoj i kam bere te gjithe me tension te larte.

Postuar nga roke datë 19 Nëntor 2004 - 12:45:

Moderator

hej o moderatori.U beme si kembet e dhise.Administrojeni pak kete faqe se po hapen nga tre a kater here tema te njejta.Mire anetaret hapin tema symbyllurazimpo te pakten beni nje "fshese"te shpejte
se kudo ku futemi shohim tema te ngjashme dhe ngjitur me njera-tjetren.Jo per gje,por shume dobet kjo periudhe per inteligjence,si nga anetaret dhe nga stafi i sotem drejtues.perseri me pushime????

Postuar nga Dionis datë 19 Nëntor 2004 - 19:14:

i veshur si ne kohen e artit post modern, ndoshta edhe klasik

Postuar nga hirushja datë 19 Nëntor 2004 - 21:23:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
sot gjate dites u vesha special fare.100%shqiptar.Kisha veshur nje bluze te kuqe me shqiponjen para,te madhe dhe kostumin sportiv te kombetares tone si dhe nje kapele ku ku lexonte albania.Uuuuuuuu,apo nuk isha ne ca dyqane grek sot.besoj i kam bere te gjithe me tension te larte.

Roke pa lëre mo edhe gocat, Kane then me veten e tyre. Kush qenka ky bukurosh qe ecen vetem neper rruge? (ishe vetem apo jo?). Roke po perse kaq inat i ke greket ?Mua me duken te mire.

Une, qe mos te dalim nga tema). Kam veshur xhinse dhe nje triko te bardhe dhe xhaketen jeshile te hapur.

Postuar nga ELUDA datë 20 Nëntor 2004 - 04:27:

CFARE KE VESHUR SOT

OK, UNE KAM VESHUR XHINSE
DHE NJE XHAKETE TE KUQE
SA ERDHA NGA PUNA E MU DESH TE
DIJA C,THOTE FORUMI SOT,
KESHTU NUK U NDERROVA FARE.

Postuar nga hirushja datë 21 Nëntor 2004 - 21:15:

Edhe sikur te hapet nuk ka shume lezet sps nuk eshte hapur nga dora jote mo Roke.

Postuar nga amor alucius datë 21 Nëntor 2004 - 21:48:

Talking

Roke

Sa per te qendruar ne teme: Levis me nje bluze te zeze,cisme alla cowgirl (:p) dhe nje shall ne koke!

Postuar nga tironci_pa_brecka_1 datë 22 Nëntor 2004 - 01:58:

none none none roke

ROKE
nuk po flas mo une se e more pergjigjen nga dy princesa!!!!!!!!

po ti ore cpune ke po pergjigju temes ?

do hap nje tem cuna dhe goca si vallai do tu nxjerr garmazin duke qeshur?
surprize per new year ?
hahahahhahaha

bbye all
miri
london

Postuar nga roke datë 22 Nëntor 2004 - 10:17:

Po cfare te pergjigjem une ty.Te vishem tek nje teme dhe te zhvishem tek kjo.Nuk po them se meqe e kam hapur une nje teme te tille dhe me vjen inat.Joooo,aspak.Te fshihet ajo,tema ime,pa problem fare.Puna qendron se ti personalisht,o ke qene i dehur(me soda)ose nuk kontrollon fare temat e forumit.Se jo per gje,por duhet dhe pak inteligjence qe te pakten ti meritosh edhe breckat:p:p:p
Misset e forumit i lexova une.ne fakt kam dy vjet qe une i lexoj ato,ne krahasim me dy jave qe ke ti.
nejse si ti dhe te tjere mund te beni si tju doje qejfi,por mire do ishte ti kontrollojme ca gjera,te pakten per estetike,se do na qeshe bota:p:p
Ne fakt nuk eshte vetem kjo teme,por ka edhe te tjera te ngjashme si ato per kenget,per dashurine etj.
P.s. hej tironc!Une engrita me shume zerin se jo per gje,por titulli i temes tende calon nga menyra gramatikore prandaj:p
pershendetje!

Postuar nga volter datë 24 Nëntor 2004 - 21:26:

roke c'kemi mire? mos u merzit mer roke, se keshtu jemi mesuar... dhe ashtu i don nene partia I veshur si njeri i kohes se vjeter....

pershendetje

Postuar nga tironci_pa_brecka_1 datë 25 Nëntor 2004 - 17:25:

vallai roke mire e ke

o roke nuk rri te lexu pastat e meparshme cme vjen ne mendje mua e fus??

palloshtani vallai ti je njeri flori une jam njeri i lasht pa brecka edhe ne gjethe fiku nuk kam jam sade))))))

respekte nga miri

Postuar nga _tironc__king_ datë 27 Nëntor 2004 - 20:11:

Asigjo se kom siklet

Postuar nga ksenia datë 28 Nëntor 2004 - 20:25:

Re: cfar keni veshur sonte????????

Citim:
Po citoj ato që tha tironci_pa_brecka_1
une kam veshur bizhame por perpara kam nje arush si e perkedhel e dashura shum e ka qejffffffffffffffff
hahhahahahahhahaha

hej hajde bojm nje gallat se si shum jeni shum mbrapa????????
ok heyyyyyy vajza hajde me tregoni pak se cfar veshni juve kur ikni ne kervat , kur ju pret ai miku ........ hahahhahahahaha

hajde muahhhhhh nga miri
london

Une kam vesh xhinse te ngushta qe i kam fut te cizmet, kemishe te zeze jelek ngjyre ulliri...siper xhup te shkurter...poshte...Ska cju duhet!

Postuar nga Bledumi datë 28 Nëntor 2004 - 23:47:

Sot jam vesh vetem Bardh e Zi.
Tifozlliku ne max.(do zoti sna del me te qame :p)

Forzaaaa Juveeeeeeee

Postuar nga Lozonjare datë 29 Nëntor 2004 - 15:17:

Arrow

xhinse (te grisura),triko te zeze dhe ne shall me te gjitha ngjyrat e ylberit..
dhe kepuc...elegante te zeza...dhe xhakete te zeze..
pershendetje Lozka

Postuar nga oliinter datë 29 Nëntor 2004 - 15:25:

Pershendetje!

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Sot jam vesh vetem Bardh e Zi.
Tifozlliku ne max.(do zoti sna del me te qame :p)

Forzaaaa Juveeeeeeee

Une jam veshur ZIKALTER vellai.
Po te gjitha ndeshjet me arbiter mundoheni ti fitoni mer?

Me vjen keq se eshte nje skuader me emer ne Itali!

Postuar nga tironci_pa_brecka_1 datë 29 Nëntor 2004 - 21:55:

hello hello hajde hajde cfar vishkeni juve

o cuna skeni turp mer sdikeni me u vesh o goca ( KSENIA)

ATO POSHT DUA TE DI SE CFAR KE VESHUR SE MI KAN HUM BREKUSHET E GHYSHES KESHTU NDOHSTA MI KA VJEDH TI KSENIA?????
HAHAHHAHAHA SHAKA

HAJDE CIAO NGA MIRI

Postuar nga ksenia datë 03 Dhjetor 2004 - 18:46:

Re: hello hello hajde hajde cfar vishkeni juve

Citim:
Po citoj ato që tha tironci_pa_brecka_1
o cuna skeni turp mer sdikeni me u vesh o goca ( KSENIA)

ATO POSHT DUA TE DI SE CFAR KE VESHUR SE MI KAN HUM BREKUSHET E GHYSHES KESHTU NDOHSTA MI KA VJEDH TI KSENIA?????
HAHAHHAHAHA SHAKA

HAJDE CIAO NGA MIRI

O tironc!Po gjyshja jote edhe muhabetet e e brkusheve beka me ty???si shume larg paskeni shkuar!!!
hahahahaha SHAKA

Postuar nga BaNaL datë 03 Dhjetor 2004 - 21:40:

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Shife shife, sa kohe kam qe e pres ate kemishen e spo e kap dot qe spo e kap, ndersa ketu ne forum me vjen me kemishe.
Te erdhi edhe rradha ty, po e pastrokam mire pistoleten sonte, qe te rreshkasi plumbi me kollaj kur te te takoj neser.
Kij mendjen, ishalla nuk me vjen me keshie. E kam shkruar emrin tend tek maja dhe tek gezhoja e plumbit, ndaj bej kujdes e Dashur, kij mendjen degjoji me vemendje fjalet e mia.

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

Une kam vesh xhinse te ngushta qe i kam fut te cizmet, kemishe te zeze jelek ngjyre ulliri...siper xhup te shkurter...poshte...Ska cju duhet!

Postuar nga hirushja datë 04 Dhjetor 2004 - 03:09:

Unhappy

Une kam ven shallin sot, se me kapur gripi dhe bizhame.

Postuar nga Niqua datë 04 Dhjetor 2004 - 10:25:

une kam veshe Brek te Kuqe sot me pantallona xhinsa UGG BOots bluze te zeze edhe xhaket te zez,, edhe shum propozime kam pas sot

Postuar nga ksenia datë 04 Dhjetor 2004 - 18:43:

Re: haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Citim:
Po citoj ato q?tha BaNaL
Shife shife, sa kohe kam qe e pres ate kemishen e spo e kap dot qe spo e kap, ndersa ketu ne forum me vjen me kemishe.
Te erdhi edhe rradha ty, po e pastrokam mire pistoleten sonte, qe te rreshkasi plumbi me kollaj kur te te takoj neser.
Kij mendjen, ishalla nuk me vjen me keshie. E kam shkruar emrin tend tek maja dhe tek gezhoja e plumbit, ndaj bej kujdes e Dashur, kij mendjen degjoji me vemendje fjalet e mia.

Te kam thene BaNaL po ti ke qesh gjithmone...Vdekja ime nga plumbi jot do ishte vdekja me e preferuar per mua...(loool)

P.S. Je shoku im me i mire...Te fala Stephanise(lol)

Postuar nga volter datë 07 Dhjetor 2004 - 13:56:

Kam veshur pantallona .... e me bluze ngjyre blu ... dhe atlete ngjyre geshtenje hahaha, me erdhi papritur te qesh

P.s:Kam veshur xhinse dhe nje triko te bardhe dhe xhaketen jeshile te hapur.

hirushja: Sa e mire dhe e lezetshme paske dalur me kete veshje, ndoshte e ke vene ne dileme edhe natyren?!, nuk eshte cudi!...

Postuar nga hirushja datë 07 Dhjetor 2004 - 19:43:

Plloshto, jo mo te keqen ne shtepi isha kur shkruajta. S'kam si te dal me bizhame perjasht.

Sot xhinse, me pulover te bardhe.

Postuar nga volter datë 09 Dhjetor 2004 - 13:49:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Plloshto, jo mo te keqen ne shtepi isha kur shkruajta. S'kam si te dal me bizhame perjasht.

Sot xhinse, me pulover te bardhe.

hirushja, lexo mire te keqen, se ti nuk gabon kollaj, po ndodh ndonjehere te fluturosh diku larg vetmise tende, dhe ngaterrohesh, me ndodh dhe mua e te tjereve..me fal qe u zgjata

I veshur shume klassic, dhe e cuditshmja eshte se sot kam lidhur floket me fjongo, per cudi, floket kacurrele te kapura bisht, e imagjinoni si me rrijne?!..

eh, gocat i kam rrotulluar si guri i bjeshkes., po e cuditshmja tjeter se dhe cunit i kam bere per vete, s'me ka ndodhur nje gje e tille..

P.s mos me besoni edhe aq shume.....

pershendetje

Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.