Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 232 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°° (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8945)

Postuar nga Enya datë 30 Dhjetor 2009 - 03:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ama kur flet the trull per gusto shpije.. e jap jeten nese si ka dritaret te mbulume me cercafa

Ec ma djale pallatesh ai , ska pas vend as ku em lujt shpiash, jo ma tjter, pfffff!
Kurse un dreqe vdes per pak lluks. Perderisa shpin e kam personale timen, perderisa e kam ly me rich colors, sigurisht do e vesh me rich material. Po turlli ma don mendja se asht naj koprrac, dhe ka frike se shpenzon me thirr companin me ja la perdet kur t`i bahen pis, apo t`i coje ne dry cleaning me i pastru, mahhh! Ca lloj personaliteti kan ca njerez!

Postuar nga Niqua datë 30 Dhjetor 2009 - 03:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Ec ma djale pallatesh ai , ska pas vend as ku em lujt shpiash, jo ma tjter, pfffff!
Kurse un dreqe vdes per pak lluks. Perderisa shpin e kam personale timen, perderisa e kam ly me rich colors, sigurisht do e vesh me rich material. Po turlli ma don mendja se asht naj koprrac, dhe ka frike se shpenzon me thirr companin me ja la perdet kur t`i bahen pis, apo t`i coje ne dry cleaning me i pastru, mahhh! Ca lloj personaliteti kan ca njerez!

e di enya, ja vle sidomos kur ke shpin tane .. i love colors too... une apartamentin tim me ngjyra e kam ngjyrosur...hahaha lene trull se dhe pak do na thoje qe ka mbaru shkollen per interior designer

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2009 - 03:49:

E mi Enya e niqua, kush nuk e do lluksin,por varet nga mundesite lol. Une jam me shprehjen'' Shtrji kembet sa ke jorganin''. Ne te ardhmen, kur te behem milionere do ja valoj dhe une ne te blere gjona luksi, te shtrenjta. Tani i shikoj cik me teper ato qe jane ne sale

Postuar nga Enya datë 30 Dhjetor 2009 - 03:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
E mi Enya e niqua, kush nuk e do lluksin,por varet nga mundesite lol. Une jam me shprehjen'' Shtrji kembet sa ke jorganin''. Ne te ardhmen, kur te behem milionere do ja valoj dhe une ne te blere gjona luksi, te shtrenjta. Tani i shikoj cik me teper ato qe jane ne sale

Pikerisht, un i shtrij kembet sa kam jorganin, biles me rrin jargani pak si teper i madh.  S`eshte e thene te jesh milionere, se as ne s`kemi miliona dollaresh, por qindra mijera dollaresh po.

Postuar nga BIONDIA datë 30 Dhjetor 2009 - 03:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Pikerisht, un i shtrij kembet sa kam jorganin, biles me rrin jargani pak si teper i madh.  S`eshte e thene te jesh milionere, se as ne s`kemi miliona dollaresh, por qindra mijera dollaresh po.

une per vete skam fare jorgan shkojne kembet ku te duan kam nje te mete nese mund te quhet e tille ... jam shume romantike rri me ore te tera perpara dritares e pres se mos me kalon ndonje pric i kalter...mbas shume oresh i vetmi qe kalon o ai qe merr plehrat princ po ngjyre e gjelber

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2009 - 04:06:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

une per vete skam fare jorgan shkojne kembet ku te duan kam nje te mete nese mund te quhet e tille ... jam shume romantike rri me ore te tera perpara dritares e pres se mos me kalon ndonje pric i kalter...mbas shume oresh i vetmi qe kalon o ai qe merr plehrat princ po ngjyre e gjelber

Postuar nga Niqua datë 30 Dhjetor 2009 - 04:08:

Citim:

aq e bejme dhe ne se spo na jep njeri gje falas...

Postuar nga Enya datë 30 Dhjetor 2009 - 04:09:

Citim:

une per vete kam fare jorgan shkojne kembet ku te duan kam nje te mete nese mund te quhet e tille ... jam shume romantike rri me ore te tera perpara dritares e pres se mos me kalon ndonje pric i kalter...mbas shume oresh i vetmi qe kalon o ai qe merr plehrat princ po ngjyre e gjelber

Kurse mu ma ka cu zoti peshqesh nji dy metrosh mashkull, qe te gjithe ma kane zili, ndaj e kena jarganin e madh. Punetor, pasanik dhe djale i ri. Princ Syzi vetem. 

Postuar nga Niqua datë 30 Dhjetor 2009 - 04:10:

Citim:

rendsi ka qe tani ua di orarin

Postuar nga BIONDIA datë 30 Dhjetor 2009 - 04:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Kurse mu ma ka cu zoti peshqesh nji dy metrosh mashkull, qe te gjithe ma kane zili, ndaj e kena jarganin e madh. Punetor, pasanik dhe djale i ri. Princ Syzi vetem. 

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2009 - 04:36:

Citim:

aq e bejme dhe ne se spo na jep njeri gje falas...

Nuk e kisha aty niqua. Ndryshon pozita juaj me timen. Une jam vet i katert. Kur isha dhe une e pamartuar e shpenzoja ate rroge qe kisha per veten time, por tani cik me e veshtire. Kjo nuk do te thote qe une nuk ble gjera cilesore. Orendite i kam blere te gjitha te mira dhe goxha te shtrenjta sa per ate pune. Une jam per ate pak e sakte. Nese ti ble 8 pale cizme,une do ble 1 apo 2 se do mendoj dhe per femijet. E shikoj cmimin cik me shume se ju beqaret, se kam me shume pergjegjesira se ju. Ka patur raste qe kam ik per te blere per veten dhe kam ndryshuar mendje. Kam blere vetem per femijet. Mundohem te gjej me te pershtatshmen jo vetem nga cilesia por edhe nga cmimi. Nuk jam aq cheap sa te jap pershtypjen ketu jo, por dhe nuk me pelqejne njerezit qe bejne shpenzime me shume sec munden. Kam patur nje njeriun tim qe kishte shume pord..
Ajo i merrte gjerat me te shkruajtur emrin ne liste ne Shqiperi, dhe merrte mallin me te shtrenjte. Ajo rron vetem per tu dukur.
Ka dhe qe shpenzojne kot, edhe pse nuk u hyjne fare ne pune ato qe blejne.

Postuar nga kurt datë 30 Dhjetor 2009 - 05:09:

Postuar nga amor alucius datë 30 Dhjetor 2009 - 05:43:

Qekur qenkan bere perdet nje item aq i rendesishem? Ne dritare njeriu ka grrila, pra perde nate s've njeri kendej nga une. Ne dritare kemi xhama reflektues, pra dhe perdet e dites dolen jashte funksioni. Sa per atmosfere, thjeshte per efekt mikpritjet shtepiake, ne shtepi kemi nje material te bardhe ne perde, te holle, qe percon driten, me motive baroku ne te. S'kushtojne mijera euro por kane nje hijeshi vertete klasike dhe me shije.

Bota perendimore ka filluar te iu largohet perdeve dhe gjithe elementeve qe te japin nje sens restriksioni, aq me teper restriksion drite. Ka ik koha kur njeriu fshihet mbas qilimeve.

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2009 - 05:58:

Ketu ne Usa i perdorin shume, sidomos perdet e renda. Une tylet kam qejf. I japin hijeshi dhomes.

Postuar nga amor alucius datë 30 Dhjetor 2009 - 06:04:

Citim:
Ketu ne Usa i perdorin shume, sidomos perdet e renda. Une tylet kam qejf. I japin hijeshi dhomes.

Bah, ketu nxjerrin shtepine ne kanatjere, ne lagjet rezidenciale s'gjen asnje shtepi me perde. Ka qene moda e perdeve te renda para 30 vjeteve, kurse tani vetem shtepite ne te cilat jetojne pleqte kane ashtu perdesh. Te tjeret kane grrila dhe xhama speciale. Kurse perdet per mikpritje i perdorin te vogla, fiks me dimensionet e dritares, pra qe s'varen poshte e as anash, zakonisht material totalisht i holle.

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2009 - 06:08:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Bah, ketu nxjerrin shtepine ne kanatjere, ne lagjet rezidenciale s'gjen asnje shtepi me perde. Ka qene moda e perdeve te renda para 30 vjeteve, kurse tani vetem shtepite ne te cilat jetojne pleqte kane ashtu perdesh.

Epo Amerikanet jane cik mbrapa. Keta dhe floket i mbajne si te viteve 70 akoma. Ca sikur kane ngelur mbrapa ne kohe. E cuditshme.
Vetem keta qe kane origjine Europiane jane me te mbajtur.

Postuar nga amor alucius datë 30 Dhjetor 2009 - 06:15:

Citim:

Epo Amerikanet jane cik mbrapa. Keta dhe floket i mbajne si te viteve 70 akoma. Ca sikur kane ngelur mbrapa ne kohe. E cuditshme.
Vetem keta qe kane origjine Europiane jane me te mbajtur.

Amerika mundohet te kopioje shijet e Europes te vjeter, pra kane njefare admirimi te klasit te vjeter europian, por jane perhere disa dekada mbrapa. Europa nderkohe ka kaluar ne gjera me praktike dhe higjenike. Mire qe po thonin gocat mesiper qe vijne dhe ju montojne vete firma perdet po perdja akumulon pluhur dhe erera shume shpejt, si i lajne? Ne perdet ne shtepi i lajme dhe hekurosim cdo muaj.Var aty 1km cope ne dhome, rrjete papastertish. Pra s'eshte fare higjenike, aq me pak praktike ajo pune.

Nje gje tjeter e llahtarshme ne fushen e higjenes qe m'u duk ne Amerike ishin tapetat ne tere shtepine, tapeti qe mban pisllek e pluhura. Bahhhhh!

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2009 - 06:35:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Nje gje tjeter e llahtarshme ne fushen e higjenes qe m'u duk ne Amerike ishin tapetat ne tere shtepine, tapeti qe mban pisllek e pluhura. Bahhhhh!

As mua s'me pelqejne tapetet tej e tej. Pislliqe mbledhin.
Une ne tere shtepine kam vetem nje tapet te vogel te dhoma e ndenjes. Dhe nje tapet te vogel te dhoma e femijeve, kaq.

Postuar nga BIONDIA datë 30 Dhjetor 2009 - 15:41:

meqe jemi ne kete fushe perde kam 2 lloje ne dimer te shkurtera te bardha te vogla ne mesin e dritares qe te hyje drita dhe ne vere te gjata ngjyre e celet prej macramenje nje lloj materiali si tip tyli ...
tapete kam dhe problemi i larjes dhe i mikrobeve nuk eksiton fare se po i pastrove cdo dite je ne terezi ...varet nga shtepia se me nje salle 90 metra katror po nuk pate tapet duket si fushe sporti...

Postuar nga AndreaPirelli datë 30 Dhjetor 2009 - 19:47:

Citim:
ama kur flet the trull per gusto shpije.. e jap jeten nese si ka dritaret te mbulume me cercafa

............... carcafet jane te shtrenjte .......... ka bo leter qeveria ............ cheap fare ........... .
Pastaj kjo kolibia ku jetoj une nje dritare e gjysem ka .......... :aha :aha :aha

Postuar nga AndreaPirelli datë 30 Dhjetor 2009 - 19:51:

Citim:
..hahaha lene trull se dhe pak do na thoje qe ka mbaru shkollen per interior designer

Te kisha mbaruar shkolle do kisha edhe une BS ............ po ja qe nje cope pjatalaresi jam ........... :aha :aha

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Mua me pelqente/pelqen me shume te luaj doktorash ............. :aha :aha :aha

Postuar nga Niqua datë 30 Dhjetor 2009 - 22:53:

po pertoj tju kthej pergjigje se me duket humbje kohe

Postuar nga kotka datë 31 Dhjetor 2009 - 00:21:

Aty ku gjej sherre nuk e di pse me pelqen te them GEZUAR VITIN E RI

Postuar nga shelgu datë 31 Dhjetor 2009 - 00:41:

Kotka, ti me sa shikoj une, nuk ke asnje te keqe

Postuar nga Niqua datë 19 Janar 2010 - 01:41:

i $pend more than i make

Postuar nga Deb* datë 29 Prill 2010 - 22:47:

Nuk mund te mbaj inat.

Postuar nga Petter datë 29 Prill 2010 - 23:34:

I like to .... a lot

Postuar nga Balerina datë 10 Maj 2010 - 08:42:

Shpesh mund te dukem e ashper nga jashte por jam e bute brenda. Ka njerez qe s'ia vlejne, por sikur te me tregojne nje grime njerezilleku, u jap mundesi te dyta, te treta, te katerta....
Dhe supozoj te miren nga njerezit. Imagjinoj (shpresoj) qe mund te jene open-minded, ose te lire, ose te kulturuar...dhe zhgenjehem.

Ne te dyja rastet e pranoj qe duhet te jete e kunderta.

Postuar nga AndreaPirelli datë 10 Maj 2010 - 16:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Shpesh mund te dukem e ashper nga jashte por jam e bute brenda. Ka njerez qe s'ia vlejne, por sikur te me tregojne nje grime njerezilleku, u jap mundesi te dyta, te treta, te katerta....
Dhe supozoj te miren nga njerezit. Imagjinoj (shpresoj) qe mund te jene open-minded, ose te lire, ose te kulturuar...dhe zhgenjehem.

Ne te dyja rastet e pranoj qe duhet te jete e kunderta.

Mua ama s'me dhe asnjehere nje shans te dyte .................

Postuar nga kotka datë 10 Maj 2010 - 19:05:

perse tua tregoj qe te ma shfrytezoni?????????

Postuar nga shelgu datë 10 Maj 2010 - 20:56:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
perse tua tregoj qe te ma shfrytezoni?????????

Kotka, si mund ta thuash kete gje. Ne jemi moter e vella ketu.

Vetem turlli bo perjashtim, ja lexoje ktu siper

Postuar nga AndreaPirelli datë 10 Maj 2010 - 22:22:

Postuar nga Balerina datë 11 Maj 2010 - 03:39:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Mua ama s'me dhe asnjehere nje shans te dyte .................

hahaha, po cfare shansi do ti ?

ps. duket tifozi juventin :p

Postuar nga Eria datë 11 Maj 2010 - 04:13:

Hiqem sh e forte ne syte e te tjereve...nuk tregoj kurre ate qe ndjej vertete...

Postuar nga Klodel datë 11 Maj 2010 - 18:31:

Jam shume e mire

Postuar nga shelgu datë 11 Maj 2010 - 20:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Jam shume e mire

E mire je, po turlli thote qe e mire eshte ajo qe te jep ndihme kur je ne siklet demek

Postuar nga kotka datë 11 Maj 2010 - 20:12:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

E mire je, po turlli thote qe e mire eshte ajo qe te jep ndihme kur je ne siklet demek

HA HA

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 11 Maj 2010 - 21:29:

Vetepermbajtjen.

Postuar nga cecilia datë 12 Maj 2010 - 02:08:

Ben t'i numeroj?!! Kam shume, s'di nga t'ja nis

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Maj 2010 - 03:43:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ben t'i numeroj?!! Kam shume, s'di nga t'ja nis

Bjeri shkurt ............. na thuaj te mirat ...........

Postuar nga shelgu datë 17 Maj 2010 - 22:32:

Po t'i tha te mirat por duhet ta gjesh tek tema e "te mirave"
Kjo eshte per te metat

Turl do rrefehesh ti apo vetem me te dredhme
Oj

Postuar nga Antip@tre@ datë 07 Gusht 2010 - 20:58:

Besoj tek njerzit me teper seç duhet
dhe fal shpejt :S

Postuar nga Glaukus datë 07 Gusht 2010 - 21:06:

bie ne dashuri shpejt e shpejt

Postuar nga Antip@tre@ datë 07 Gusht 2010 - 21:09:

bie apo ben sikur bie

Postuar nga Glaukus datë 07 Gusht 2010 - 21:13:

opo zhytem krejt .... vdes.... harroj me hanger edhe buk

Postuar nga Antip@tre@ datë 07 Gusht 2010 - 21:15:

mos bjer me se do behesh skelet

Postuar nga Eria datë 07 Gusht 2010 - 21:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
bie ne dashuri shpejt e shpejt

Jam shume kurioze,kur me fiksohet nje gje...srri rehat derisa e zbuloj te verteten ....

Postuar nga Antip@tre@ datë 07 Gusht 2010 - 21:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Jam shume kurioze,kur me fiksohet nje gje...srri rehat derisa e zbuloj te verteten ....

kjo s'esht e met mi
germo tare germo

Postuar nga Eria datë 07 Gusht 2010 - 21:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@

kjo s'esht e met mi
germo tare germo

Pyet Katerinen per confirm,jam hetuese e famshme ....

E mete tjeter,besoj shume ....

Postuar nga Antip@tre@ datë 07 Gusht 2010 - 21:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Pyet Katerinen per confirm,jam hetuese e famshme ....

E mete tjeter,besoj shume ....

nuk thash se ben mi

mir qe ke nerva dhe koh me be detektiven

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 232 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.