Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 223 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- filmat me animime (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9476)

Postuar nga lorie datë 27 Janar 2012 - 08:36:

Kung Fu Panda 2

Super Super fun. Ky momenti ketu= klasik

http://www.filmonair.com/video/po-s...kung-fu-panda-2

Postuar nga NS-6 datë 28 Janar 2012 - 17:17:

Talking Update Liste

Riperterijme listen e paraqitur para pak faqesh

- Ice Age 1,2,3 (DreamWorks)
- Shrek 1,2,3,4 (Dreamworks)
- Cars (Pixar)
- Cars 2 (Pixar)
- Toy Story 1,2,3 (Pixar)
- A Bugs Life (Pixar)
- Shark Tale (Dreamwork)
- Up (Pixar)
- Surf's Up (Sony Animations)
- Tangled (Pixar)
- Megamind (Dreamworks)
- Kung Fu Panda (Dreamworks)
- Kung Fu Panda 2 (DreamWorks)
- The Incredibles (Pixar)
- Madagascar 1,2 (Dreakworks)
- Despicable me (Dreamworks)
- Dragon Trainer (Dreamworks)
- Monsters & Co (Pixar)
- Over the Hedge (Dreamworks)
- Final Fantasy: Spirit Within
- Valiant
- Corpse Bride (Tim Burton)
- Robots
- Boog & Elliot 1,2
- Ratatouille (Pixar)
- Wall-E (Sony Animations)
- Bolt (Pixar)
- Planet 51
- Searching Nemo (Pixar)
- Pussy in Boots
- Pirates - Band of Misfits (Coming soon)

Postuar nga NS-6 datë 28 Janar 2012 - 17:24:

Arthur Chrismas

Yup, Sony Animations serish Kete duhet me e pare akoma :p

Postuar nga lorie datë 16 Shkurt 2012 - 01:04:

hahah, NS-6, po sa i kaluam festat, qenke i apasionuar shume pas ketyre, mos them obsesionuar.

Postuar nga NS-6 datë 16 Shkurt 2012 - 03:43:

Love 'em!
Gjith fantazi dhe shume me terheqes se sa filmat normale, duke qene se mund te shpikin cfaredo gjeje qe duan dhe duhet te mbajne edhe ritmin e batutave dhe skenave humoristike (sme kujtohet animacion pervec Final Fantasy - Spirit Within qe mos te kete pasur te pakten 1 batute ose skene per te qeshur)
Aq me teper qe duhet me mbajt nje teme "gjalle" :p

Postuar nga lorie datë 01 Prill 2012 - 18:05:

Yeah.

E degjova mire une qe ka nje Tangled 2 apo jo?

Postuar nga Endri datë 02 Prill 2012 - 00:04:

Jo animime por 3d adventure. Hugo me pelqeu, ishte pretty funny.

Postuar nga lorie datë 02 Qershor 2012 - 21:58:

NS-I beat you to it :)

Hotel Transylvania ne Shtator.

http://www.rottentomatoes.com/m/hot...ilers/11164389/

Postuar nga NS-6 datë 03 Qershor 2012 - 00:43:

Interesting

Pashe Puss in Boots...fantastik! Te kam zgjedhur nje skene nga filmi:

hahahahhahah

Postuar nga NS-6 datë 03 Qershor 2012 - 00:52:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Yeah.

E degjova mire une qe ka nje Tangled 2 apo jo?

E kane dhene edhe ne kinema por eshte nje filmim i shkurter...e pashe para ca ditesh edhe pse ne nje version jo shume te paster dhe ka te beje me diten e marteses se princeshes...

Get this:

Postuar nga Fajtori datë 03 Qershor 2012 - 04:36:

Ca koincidence, sot e vura ne shkarkim Puss in Boots. Gjithashtu dhe Cars 2.

Postuar nga NS-6 datë 03 Qershor 2012 - 15:56:

Lifted - Pixar

Cars 2 se kam pare akoma por me kane thene qe e kane bere lemsh pak krahasuar me te parin...gjithsesi, do mundohem ta gjej per fiksim...

Nderkohe......nuk po arrij te hap nje dritare te drejteperdrejte ketu por po vendos link-un e youtube te nje filmimi te Pixar...Lifted

http://youtu.be/pY1_HrhwaXU

Postuar nga lorie datë 05 Qershor 2012 - 00:21:

Cars 2

eshte i lezetshem me udhetimet nga Tokyo ne Italy etj etj, it's a lil fast paced. Mater me shkul. Ajo skena me Wasabi eshte numer.

http://www.youtube.com/watch?v=zGeLIDJ9zEk

Postuar nga Fajtori datë 07 Qershor 2012 - 08:09:

Cars 2
Teper dhune, pistoleta dhe shkaterrim per nje film vizatimor. Historine e kane koklavitur pa aresye dhe personazhi kryesor nuk eshte me makina e kuqe po karrotreci i vjeter. Me sakte shumicen e kohes dalin nja dy makina si agjente sekrete ndersa makina e kuqe del komplet ne sfond. E kane ekzagjeruar shume, sidomos me dhune dhe makina qe vrasin njera tjetren. Edhe filmat per te rritur s'kane aq shume pistoleta e vrasje. Po ashtu konceptimi i personazhit pozitiv qe ne fund del negativ nuk eshte i denje per film vizatimor, ben konfuz te medhenjte dhe zhgenjen te vegjelit.

Puss in Boots
Realizim shume i mire. Histori e kendshme dhe detaje me shumice. Skenari eshte mire por nuk e di pse nga fundi mu duk pa shije. Kerkonte dicka me shume qe te mbaronte ne lartesine e realizimit teknik qe ka.

Postuar nga Piktor datë 08 Qershor 2012 - 01:01:

Lorax- Rojtari i pyllit.
Film shume i kendeshem. Realizimi ne 3D ishte i arrire.
Humori i holle i shkrire me shqetsimin e perditshem te njerzve qe adoptohen me teknologjine dhe stilin e jeteses duke demtuar ate qe mban gjalle kete bote, ne kete rast pyjet.

Postuar nga lorie datë 09 Qershor 2012 - 22:23:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

E kane dhene edhe ne kinema por eshte nje filmim i shkurter...e pashe para ca ditesh edhe pse ne nje version jo shume te paster dhe ka te beje me diten e marteses se princeshes...

Get this:

. Si me ka shpetuar? Gjendet ne internet versioni? Very funny.

Ajo pjesa e zgjedhur prej Puss in the Boots, very funny too.

Postuar nga NS-6 datë 10 Qershor 2012 - 00:53:

Madagascar 3

Pervec ndonje frame tek tuk qe i kane heq ne kete filmim qe te dhashe, ky eshte versioni E kane paraqitur neper kinema perpara se te jepnin nje tjeter film disney nese nuk gabohem. Kur e kam pare, u shkriva duke qeshur sepse me kujtoheshin edhe skenat nga filmi bashke me batutat

Nderkohe...the fugitives...jane kthyer serish ne kinema!

Me kujtohet skena e pjeses se pare:
- Where are you giants from?
- We're from New York!
- All hell' the New York Giants!
" New York Giaaaaaants"
Ok, ok, trailer-i e thote ma mire

Postuar nga lorie datë 23 Qershor 2012 - 04:52:

Madagascar

Don't give me excuses, give me results ( pinguinet gangstere)

Postuar nga Fajtori datë 23 Qershor 2012 - 05:02:

Reklama per ICE AGE 4 eshte e forte me ate qe bie ne qender te tokes dhe rrotullohet ndersa ne siperfaqe ndahen kontinentet. Shume gallate. Ka disa versione trailer dhe te gjithe duken interesante.

Postuar nga lorie datë 23 Qershor 2012 - 05:22:

Haha, yeah, shume gallate kjo siper.

Me duket se kam pare vetem te parin.

Postuar nga NS-6 datë 24 Qershor 2012 - 21:26:

Brave

Duhet ti shohesh edhe 2 te tjeret qe vijojne sepse jane shume te forta!

Nderkohe, Pixar po behet gati per te nxjerre nje tjeter film te serise se vet! Dicka e ngjashme me "Dragon Trainer"

Postuar nga lorie datë 03 Shtator 2012 - 10:02:

yeah yeah

kam dashur ta shikoj kete, i kam premtuar dy vajzave te vogla, duket sikur percjell mesazh cool.

Kjo ne Ireland eshte?

Postuar nga NS-6 datë 04 Shtator 2012 - 23:15:

The Goon

Po shihja dicka te ngjashme me Stonehenge ne fakt keshtu qe duhet te jete Angli por nga ana tjeter veshjet duken skoceze! Gjithsesi aty nga rrethinat duhet te jete :p

Hmmm...po ket qe se kam degjuar naiher..."The Goon":

Interesante!

Postuar nga Fajtori datë 07 Shtator 2012 - 21:53:

filmi Brave u dukerka spektakel. Ky tjetri Goon si pa histori, pa variacion viziv.

Postuar nga lorie datë 13 Shtator 2012 - 06:04:

Despicable Me (e fundit qe pashe)

per t'qeshur, nice relaxing movie time.

http://www.youtube.com/watch?v=RXZY_XRjABs

I like the line: Does this count as annoying?

Postuar nga NS-6 datë 15 Shtator 2012 - 01:45:

We stole the statue of Liberty...the small one from Las Vegas!

hahahahahah

Postuar nga lorie datë 13 Nëntor 2012 - 09:13:

Wreck it Ralph -3D

Ajo skena e pare qe hapet me group therapy ,ku the bad guys kane moton e tyre- me shkriu.

I'm bad, and that's good! I will never be good and that's not bad! There's no one I'd rather be... than me.

Postuar nga lorie datë 13 Nëntor 2012 - 09:15:

Despicable II po vjen se shpejti

Postuar nga NS-6 datë 14 Nëntor 2012 - 04:58:

Minionet jane te papam! Te shkrijne me qesh

Ah, sapo ka dale ne kinema "Hotel Transilvania"...3 points down for Skyfall sic do thonte Adam Sandler tek Big Daddy

Postuar nga NS-6 datë 14 Nëntor 2012 - 05:03:

aaaaand...get this

Komentet poshte trailer-it tregojne qe gocat mbarojne per Jack Frost! Can't get him out of their mind

Postuar nga lorie datë 14 Nëntor 2012 - 08:45:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
aaaaand...get this

Komentet poshte trailer-it tregojne qe gocat mbarojne per Jack Frost! Can't get him out of their mind

he's really a dreamboy. they must have been 10-12 yrs old.

Hotel Transylvania sikur nuk po jepet me ne kinema.

Postuar nga Fajtori datë 14 Nëntor 2012 - 08:48:

Mu desh te shifja per here te dyte Ice Age 4. U binda qe eshte film i dobet, me skenar jevgjish, anglishte niggers, dhe dhune pa fund. Fjalet me te perdorura ne film jane fie, death, kill, assassin. Muzikat nuk kane lidhje me filmin, ne fund fusin nje nga keto hitet pa lidhje. Dhe filmi mbaron me fjaline "we are family" e thene nga nje kafshe qe sapo u njoh me te tjerat. Dmth eshte vite drite larg Madagascar 3, qe ka ritem natural, behet emocionant pa shume sforco.

Tani jam kurioz per ate Brave

Postuar nga lorie datë 14 Nëntor 2012 - 09:02:

sa analiza serioze qe ben ti faja per filmat per femije

Postuar nga eliz datë 14 Nëntor 2012 - 15:10:

Gjithmone serioz ka qene Fajtori,vetem se ty te ka verbu Jezusi kohet e fundit

Postuar nga Fajtori datë 14 Nëntor 2012 - 20:18:

Lorie, filmat vizatimore po ecin fort vitet e fundit. Njerezit i kane qejf, dmth te rriturit, jo thjesht femijet. Jane prodhime multimilionere qe kerkojne pune, pra s'jane ndryshe nga filmat e tjere. Ndersa nga ana tjeter duhet te jene per femije, kshu qe dhuna, vrasjet dhe vdekjet duhet te kalojne pa kuptuar. Nje film vizatimor qe mbeshtetet shume tek vrasja si kercenim nuk eshte me per femije, eshte paaftesi e skenaristeve te mendojne per femijet. Madje dhe te rriturit nuk kane qejf te shikojne filma te tille, sepse kur vdekja tejkalon kufijte e shakase behet drame.

Qe ta kuptosh kujto nje serial kult, A-Team. Ai film kishte arme e bomba, por ishte gallate. Asnjeri nuk vritej, askujt nuk i kercenohej jeta seriozisht. Te keqinjte kercenonin por shikuesi e shifte me gallate se e dinte qe nuk do ndodhte asgje. Pese sezone vazhdoi ai serial duke perzjere aksionin me humor. Nje i ngjashem tani eshte Burn Notice. Rralle nxjerr te vrare dhe kur ka te tille nuk i nxjerr direkt (psh nxjerr qe eshte vrare, por jo aktin e vrasjes). Edhe burn Notice ka ecur si A-Team (ka 6 sezone dhe sapo i doli viza per te 7-in).

Postuar nga NS-6 datë 15 Nëntor 2012 - 03:58:

Ketu do te te kisha kontestuar me "Dexter"

Postuar nga Fajtori datë 15 Nëntor 2012 - 08:10:

Ja ta shofim iher Dexterin.

Postuar nga lorie datë 15 Nëntor 2012 - 08:54:

mire mire, secili per arsyet e veta i shikon keto filmat per f'mije. Arsyeja ime eshte per tu shplodhur dhe t'bere gallate. T'ishte per vdekje dhe drama, merrja ca ore extra shift ne pune. As qe e kam degjuar kete A-Team apo pare Burn Notice.

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Gjithmone serioz ka qene Fajtori,vetem se ty te ka verbu Jezusi kohet e fundit

Lali, une po behem 10 vjet ne besimin qe kam zgjedhur, s'jane kohet e fundit keto ndoshta kohet e fundit kam dale 'out of the closet'

Postuar nga lorie datë 15 Nëntor 2012 - 09:00:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Ketu do te te kisha kontestuar me "Dexter"

Mosss!!! NS6, edhe ti or Brut? Te pelqen vertert Dexter?

Me leje, ka mundesi ti lini serial killer/ antisocial personality disorder mejane ne kete teme qe eshte per gallate? Se kjo po, qe te ngacmon trurin dhe ndergjegjen qe e shikon ,jo dy pale filmash vizatimore.
Qe te defrehesh duke pare nje serial si Dexter, per mendimin tim eshte e rende, sepse raste te tilla si Dexteri ,ka ne realitet.

pavaresisht se eshte interesante per nga ana psikologjike.

Postuar nga eliz datë 15 Nëntor 2012 - 14:31:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie

Lali, une po behem 10 vjet ne besimin qe kam zgjedhur, s'jane kohet e fundit keto ndoshta kohet e fundit kam dale 'out of the closet'

Une,me cfare lexoj ketu te njoh dhe vura re qe gjithe mesazhet e tua te fundit kane lidhje me fene andaj dhe e thashe...gjithe te mirat Lorie.

Postuar nga NS-6 datë 17 Nëntor 2012 - 03:32:

Dexter eshte fiksim fare! Jam duke pare sezonin e fundit dhe me ka terheq jashtzakonisht!

Nderkohe, do rikthehen minionet

Postuar nga Endri datë 18 Nëntor 2012 - 07:58:

funny trailer

Postuar nga Fajtori datë 03 Dhjetor 2012 - 23:10:

Brave (2012)

Shume i bukur. Realizim i mire dhe te fut komplet ne perralle. Eshte nga ai lloj filmi qe perqendrohet tek njerezit, fytyrat dhe levizjet dhe nuk corodit shikuesin me detaje krijesash te tjera. Edhe muzika eshte ne perputhje me filmin ne cdo sekond, prandaj behet emocionant. Pra filmi ka tamam art old-style qe fokusohet ne tregim pa u perhumbur ne mundesite qe ofron kompjuteri per te treguar gjera te bukura ne ekran.

Postuar nga lorie datë 05 Dhjetor 2012 - 08:15:

Kam dashur ta shikoj

kete Brave ,like for FOREVER! Ajo cupa flokekuqe m'duket shume e lezetshme, dhe qe eshte film qe ne teme sfidon tradicionalen dhe empowers women-duket me vlere per ta pare.

Postuar nga lorie datë 06 Shkurt 2013 - 05:14:

NS

ke degjuar per the Croons?

Postuar nga NS-6 datë 07 Shkurt 2013 - 22:52:

Jo. Kete se kam degjuar ndonjehere! Cfare eshte?
Mbreme pashe Hotel Transylvania me kontin Drakula (bla bla bla blaaa )...marova duke qesh! Ujku qe zgjohet me syte kuq sepse se kishin lene te vegjlit me fjet, Frankeshtain qe hidhet ne pishine edhe bohet cope cope, zombie mozart, bethoven!
Per detaje? Vetem shif gjoksin e mizes...hahahahahha

Ndersa per sa i perket trailer-it:

Postuar nga lorie datë 08 Shkurt 2013 - 09:30:

haha, kjo me lentet e kontaktit -too funny

Korigjim: The croods

Postuar nga Fajtori datë 08 Shkurt 2013 - 23:55:

E pashe dje kte Hotel Transylvania. I bukur ishte, detaje te mira, po mu desh ta nderprisja ca here dhe mu duk pak i shpejte ne kthesat qe merr historia ne fund. I kendshem prape se prape.

Kam pare dhe Lorax, qe me pelqeu shume dhe kishte histori te plote.

Postuar nga lorie datë 18 Shkurt 2013 - 08:42:

edhe mua me pelqeu

film me mesazh pozitiv dhe kuptimplote.

Postuar nga lorie datë 18 Shkurt 2013 - 08:47:

granny te shkul

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 223 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.