Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga darma datë 17 Tetor 2005 - 23:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Hahahahaha Darma une se leshoj kollaj Kuzhinjerin tim...

Meqe doli llafi per burre kuzhinjer......Te pelqen nje Kizhinjer Durrsak se eshte akoma beqar..

Qyqeee po ku i njifkeni gjithe keta kuzhinjer mer jahu ...
Jo mi tatin nuk e du se do e kesh perdorur shume ti...do e kesh lodhur me gjej nje te fresket
Edhe thuj kur te vije te me vije me ndonje tepsi ne dore

Postuar nga darma datë 17 Tetor 2005 - 23:28:

futbollist ketu ne usa ke gjize quhet djathe dhije ..ka dhe copa dhe te thermuar i thermuari eshte gjize tamam .....kurse ajo qe thoni ju eshte shume e embel ...

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Tetor 2005 - 23:30:

Une njonin e kam ne shtepi..........

Postuar nga darma datë 17 Tetor 2005 - 23:33:

Ta thash iher ate qe ke ne shtepi ja ke qit te zite e ullinit ...mos me jep mu mbeturinat e tuja ti goce

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Tetor 2005 - 23:36:

uauauauauaa c'fare mbeturinash moj....Une po mendoj per te mire moj..

Eshte vellai mi c'fare kujtove ti??????????
Se nuk e shes kaq lire te dashurin une jo???

Postuar nga Cindi datë 17 Tetor 2005 - 23:37:

Wink

Hurma farezeza.

Byrek me lakra te egra.

Nje fete nga buka 50-tshe e ngrohte me vaje ulliri, kripe e rigon dhe nje domate te fresket nga te fshatareve shoqeruar me djathe te bardhe. Hmmm!!! Jam-jam.

Nje buke qahije me qiqra, e ngrohte, lyer persiper me gjalpe te fresket, edhe kjo nga e fshatareve.

Postuar nga Cindi datë 18 Tetor 2005 - 00:15:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
futbollist ketu ne usa ke gjize quhet djathe dhije ..ka dhe copa dhe te thermuar i thermuari eshte gjize tamam .....kurse ajo qe thoni ju eshte shume e embel ...

Thank you Darma

Pls. ma shkruaj ne anglisht qe ta gjej kollaj ne supermarket. Persa i perket Ricota Cheese bej te njejten gje qe ben edhe lela-dr. pak kripe, piper dhe vaj dhe eshte perfect. Mos ndofta ti banon ne New York dhe e gjen me kollaj.

Have fun

Postuar nga darma datë 18 Tetor 2005 - 00:31:

Leda hidhe vellano mos se e pres une

Futbollisti ee une jetoj ne New Jersey por ne fakt kete e gjej ketu jo ne NY quhet goat cheese emrin e kutise nuk e mabj mend mire po une blej nje marke spanjolle e di qe shkruan spanjisht.....
Pastaj gjiza eshte e thjesht te behet po kush ja ka ngene thuaj.....
Edhe boll shkruajtet se na e bete nepsin uje na e bete

Postuar nga Cindi datë 18 Tetor 2005 - 00:45:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Leda hidhe vellano mos se e pres une

Futbollisti ee une jetoj ne New Jersey por ne fakt kete e gjej ketu jo ne NY quhet goat cheese emrin e kutise nuk e mabj mend mire po une blej nje marke spanjolle e di qe shkruan spanjisht.....
Pastaj gjiza eshte e thjesht te behet po kush ja ka ngene thuaj.....
Edhe boll shkruajtet se na e bete nepsin uje na e bete

Me kenaqe Darma. Te shohesh goja ime si eshte bere. Duhet te fus leter thithese brenda. Po ti mos u qaj se ke plot Mediteranian Restaurants atje. Nje vrap mbas punes dhe mbaron historia.

Thks for the tip

Postuar nga Ruby_DR datë 18 Tetor 2005 - 05:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
uauauauauaa c'fare mbeturinash moj....Une po mendoj per te mire moj..

Eshte vellai mi c'fare kujtove ti??????????
Se nuk e shes kaq lire te dashurin une jo???

sa shpejt me shite mi mistrece... apo ta msova zanatin un ty me mush barkun dhe nje shqem bythe hik tani hajde hajde se ta tregoj una ty....

ne grev urie do te vej qe sot e tutje............

apo kam bo ca mungesa une dhe o burra te bej nje cik pall ktu una tani

hahahahahahahahaha

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.