Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 394 395 396 397 398 399 400 401 402 [403] 404 405 406 407 408 409 410 411 412 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga RAIMONDI datë 28 Tetor 2012 - 21:35:

Eshte prish dynjaja thuaj . Mos te pafshin persiper se thone e .....la me barre

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Tetor 2012 - 21:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Imagjinoj njerezit anash rruges me nga nje pjate trahana ne dore. Sa kalon ndonje maratonak, i rrasin lugen ne goje.

Po.. dhe rroten e preshit... le qe jo me mire jo..

Postuar nga kurt datë 29 Tetor 2012 - 09:07:

Tani sa u zgjova, rreth 9 e darkes.
Nuk me behet te dal nga krevati. Kam humb aq shume kta tre ditet e fundit dhe sidomos 24 oreshin fundit saqe me dhemb vetem tja kujtoj vetes. As nuk po pretendoj qe nuk
Dhemb.
Too many hudred dollar bills, fucking too many indeed.
Fuck it. I vetmi gabim qe kam bere eshte se nuk e lashe lojen mbasi humba 3 duar te medhaja all-in fillimisht. Por gati gjithmone filloj keq..
Pastaj ndejta edhe 12 ore tjera pa asnje second pushim nga turtura e nje shanci taman skandaloz shkerdhat. Nuk po bej justifikime se une jam epic loser i ktij shekullit anyway, but i know when i'm treated extremely unfair by bad luck.
Qe ta ilustroj, sikur te isha munduar te humb cdo dore me sy mbyll nuk do kisha patur kaq rezultat te keq.

E mira e vetme eshte se une paguaj banesen per dy tre muaj ne avancim, kshtuqe kur behem broke e di qe kam nje shpelle ku rri vetem i qete.
P,sh ksaj rradhe e kisha paguar per 6 muaj cash, derin naten e vitit te ri e kam te paguar qirane.

Fuck it.

Postuar nga RAIMONDI datë 29 Tetor 2012 - 09:16:

o Kurt po ti mos luaj aq shume sa te harxhosh gjithe leket, se nuk eshte trimeri te lozesh me para te madhe -

-Los me para te vogel, sa per te shkuar kohen dhe per te nxjerr mikrobin, kur i thone fjales --Edhe qejfin e ben , edhe parate nuk i prish me shumice ....

Kur loz me shume para nuk eshte trimeri, eshte budallek--Se ti nuk je i pasur

Ai qe eshte i pasur loz me sasi t emedha lekesh --ndersa ti los me sasi te vogla sa per qejf....qe sdio qe te vije puna , nuk shkaterohesh....

Postuar nga raid datë 29 Tetor 2012 - 09:33:

Njeriu eshte skllav i ceneve apo qefeve te veta.

Postuar nga BIONDIA datë 29 Tetor 2012 - 19:40:

Urrej vjeshten me sjell trishtim.

Postuar nga RAIMONDI datë 30 Tetor 2012 - 00:12:

Ku mi gjen keto mendime casti te ketij lloji kjo Bjondia tani qe jemi ne ankth nga stuhia qe po vjen .....lol.

Ky mendim casti i Bjondes ne keto kohe te veshtira ku....... bora u nxi dhe balta zu thinj .......(patjeter qe koha ne keto raste do sjelle ne skene Partine lol)
dhe po bejne kerdine shiu & era ne New York , me kujton nje poezi te Driteroit qe puthte turkeshen vence nderkaq qe Skenderbeu turturohej tuj lufute me ..turqit vete ....

.Ndaj Skenderbeut i hypen kacabujte dhe ju hakerrye Driterorit :

....S'do mend qe koken Skenderbeu
Ma kishte prere si karpuz
Tani qe flake digjet dheu ...
Ti puth turkeshen mor domuz..

p.s __Per cilen koke e ka pas llafin Drieteroi hajde kuptohe , se ai eshte llau na ruajt

Postuar nga BIONDIA datë 30 Tetor 2012 - 01:23:

Rajmond po ai mendim me erdhi ato momente ne ti c'te bej une e varfera s'me vijne mendime filozofike e shumta qe me vjen noj mendim dashnie po jemi ne krize dhe me dashnine na u mbaruan mendimet

Postuar nga AngelDevil datë 30 Tetor 2012 - 02:23:

Qenka bo nami ne USA

Postuar nga RAIMONDI datë 30 Tetor 2012 - 03:22:

Bjonde eshte kohe lufte tani se po fryn era ketu skandal e forte dhe me shi, te forte dhe ne keto kohe mos na e co emdnjen tak dashnia se na demoralizon fare...

Ne fakt tani ne keto caste po ndihet e forte stuhia ketu ne NY City

Une dal her pas here te pastroj avlline para nga gjethet e rena se bllokojne drenazhimet para deres sime

I shikoni ju keto gjethet qe duken keshtu kaq te pafajshme dhe qe hyjne ne pune kur je ne plazh nudo.... dhe thua me vete :...Shyqyr qe me doli gjethja para .....
........Keto tani te bejne gjemen, se bllokojne ato tapat e kullimit e te vjen uji brenda............... dhe behesh direkt ....Shkodran

Ndaj poshte gjethet e thata,.....mendim casti ne stuhi

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 394 395 396 397 398 399 400 401 402 [403] 404 405 406 407 408 409 410 411 412 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.