Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 396 397 398 399 400 401 402 403 404 [405] 406 407 408 409 410 411 412 413 414 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga kurt datë 31 Tetor 2012 - 02:42:

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Andej nga jugu Shqiperise ato te agimit te arte paskan thene qe aty ka lindur helenizmi, nga ana tjeter serbet thone qe Kosova eshte djepi Serbise.
Sa toke pjellore paskan patur shqiptaret merjahu. Ose jemi te rrethuar nga maskarenj.

Serbt jane naskarenj idiota. Ky ptetendim i serbve eshte ofendues per cdo intelligjent person.
Serbt e grekt jane maca e zeze e balkanit, dy vendet qe dominojn balkanin jane shtetet/mentaliteti me i prapambetur depressingly, dhe kjo ndikon si jemi katandisur si balkans nga kto plehra.

Jo per ti bere qejfin vetes si shqiptar, por jam i bindur se ne shqipraret si kombesi jemi komshiu me i mire i cdo popullit tjeter.
une sikur te isha serb grek maqedonas anglez amerikan etc dhe po te mendoja drjetesisht per te ardhmen e pasradhsve te mij per shume gjenerata, shqiptaret jane komshinjt me te mire ne bote, nje popull i thjesht me tradita qe don paqe.

Kto antaret from east coast, sorry my friends. ktu eshte nje dite shume e bukur me diell:p

Postuar nga BIONDIA datë 31 Tetor 2012 - 02:57:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Hurmate ketu jane shume te shtrenjta -pothuaj 1 dollar 1 koker hurma ..!!

Ky Ujkani portieri shqiptar qe luan me Palermon duhet mi i hy me i dru ta besh peshk ta besh ,kur loz me kombetaren Shqiptare han gola neper kembe ketu ne Itali behet si macja e zeze ...

Postuar nga Fajtori datë 31 Tetor 2012 - 06:23:

Forum + http://www.vaseljenska.com/english/serbian-realist-of-the-albanian-origin/

Mbetem i mendimit se nacionalizmi eshte rryma me efektive dhe njekohesiht me injorante brenda nje populli. Efektive sepse me ane te tij behen ndryshime te medha, injorante sepse njerezit krijojne nje bote fantazioze unilaterale.

Postuar nga RAIMONDI datë 31 Tetor 2012 - 06:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Ky Ujkani portieri shqiptar qe luan me Palermon duhet mi i hy me i dru ta besh peshk ta besh ,kur loz me kombetaren Shqiptare han gola neper kembe ketu ne Itali behet si macja e zeze ...

E pashe edhe une --Loz shkelqyer ne Itali ndersa me ne nuk loz --Sic duket ai futet ne baste me ndeshjet tona , se duket qe ha gola qyl

Duhet ti thuhet UEFA-s ta hetoje ate , se ai shet ndeshjet tona per bastet

Postuar nga RAIMONDI datë 31 Tetor 2012 - 06:43:

Sot po flisja me nje shokun tim ne Itali dhe po i thosha qe _-Do doja te behesha trajner futbolli per femijet .....qe tu mesoja elementet taktike te lojes me pasa gjeometrike,
Menyren si te ecin me topin,
Si te dalin ne vijen fundore , por mbi te gjitha menyren se si duhet ta mbajne shputen e kembes kur te godasin topin ne gjuajjte apo ne krosim .......

__Do i beja femijet yje futbolli po ti drejtoja une ne stervitje ...

Kur te vete ne Vlore do e mendoj kete profesion, se me pelqen qamet ....

Postuar nga kurt datë 31 Tetor 2012 - 21:11:

Boh qenka bere nami me shume se kujtova une anej ka new yorku new jersey. Se kam hap televizorin hic kto dite te shikoj lajmet..

Postuar nga kurt datë 31 Tetor 2012 - 22:47:

Re: Forum + http://www.vaseljenska.com/english/serbian-realist-of-the-albanian-origin/

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
[. [/B]
Ti qenke katandisur keq shume nga mendja me keq se une kto dite mor shoku!lol
mos me thuaj qe ky qelbaniku dhe kjo "goca" merhume idiote serbe te duken njerz interesant!?

artikull/interview ai linku whatever the fuck you wanna call it, its simply garbage

Ky eshte serb dhe ajo serbe dhe shume simplistic te paftyre krijesa. Ky shkrim eshte kompliment per ne dhe turp per kto idiota qe perdoin si pretext arritjet e tyre akademike per nje agjende kaq me vnere te tyre personale. Qe transmeton vogelsine ktyre klyshave ugly.
Profesorat ne tirane paskan qene taman wise si paskan pershkruar serbet si qenie te uleta.
Ndersa per prejardhjen tone gjentikisht eshte e vulosur origjina jone si etni
Ky shkrim eshte ofendues te cdo njeri sadpopak intelligjent.
Ore kto phd u merrkan leht fare nese edhe kta te dy lame idiota krenohen kshtu

Ktonjane genjeshtar idiota se Shkolla ne shqiperi sipas ksaj fizicistes vlonjate qe eshte e rrespektuar nga fizikantet me te medhenj ne bote sot, ne nje interviste me bbc ajo theksoi shkolla ka qene shume e forte. Biles ajo theksonte vecanatisht me krenari sa e avancuar e ka ndjere veten kur ka ardhur ktu fillimisht nga experjenca e shkolles ne tirane.

Mos lexo garbage fajtor. Lexoje per fun po mos i merr seriozisht te lutem. trolls

Postuar nga Piktor datë 31 Tetor 2012 - 23:31:

E lexova dhe une ate shkrimin.
Interesante ishte se ajo i referohej nje njeriu qe e kishte mohuar Shqiperine qysh kur ishte pagezuar tek kisha ruse ne Bolgna.
Nqs se nacionalistet jane injorante ky i bie te jete i shpifur.
Shqiptaret mund te jene te ligj, te eger te pacivilizuar e hajdute por kjo i ben autentike edhe autoktone pikerisht.

Postuar nga raid datë 31 Tetor 2012 - 23:36:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Serbt jane naskarenj idiota. Ky ptetendim i serbve eshte ofendues per cdo intelligjent person.
Serbt e grekt jane maca e zeze e balkanit, dy vendet qe dominojn balkanin jane shtetet/mentaliteti me i prapambetur depressingly, dhe kjo ndikon si jemi katandisur si balkans nga kto plehra.

Kam vrare mendjen, kush eshte rrace me e poshter: serbet qe kane bere gjenocide ndaj shqiptareve, kroateve, boshnjakeve e ndoshta ndaj ndonje populli tjeter; apo greket qe kane bere gjenocid vetem ndaj shqiptareve (me aq sa di une).
Megjithse e matur me numrin e gjenocideve serbet e fitojne kete gare, prap greket me duken me te poshter. Ndoshta ngaqe jane te pabese.

Postuar nga raid datë 31 Tetor 2012 - 23:42:

I hodha dhe une nje sy atij artikulli shume terthoret.
Pyes veten ku e ka gjetur fajtori kete artikull kaq obscure. Eshte si te gjesh gjelperen ne kashte, po ja qe ai e gjeti.

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 396 397 398 399 400 401 402 403 404 [405] 406 407 408 409 410 411 412 413 414 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.