Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 397 398 399 400 401 402 403 404 405 [406] 407 408 409 410 411 412 413 414 415 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga kurt datë 01 Nëntor 2012 - 00:04:

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Kam vrare mendjen, kush eshte rrace me e poshter: serbet qe kane bere gjenocide ndaj shqiptareve, kroateve, boshnjakeve e ndoshta ndaj ndonje populli tjeter; apo greket qe kane bere gjenocid vetem ndaj shqiptareve (me aq sa di une).
Megjithse e matur me numrin e gjenocideve serbet e fitojne kete gare, prap greket me duken me te poshter. Ndoshta ngaqe jane te pabese.

Good point. Greket jane me dinake dhe me te rrezikshem per ne.
Serbt jane kush jane, obvious

Sepse une e kam thene gjithmone greket jane con-artsita/mashtrusat me te medhenj ne bote, sepse i kane marre evropes deri tani 700billion euros qyl me ata para edhe duke bere propogande kunder nesh..

Postuar nga Fajtori datë 01 Nëntor 2012 - 04:19:

Artikullin ma derguan dhe e lexova nga halli se thashe mos kish dicka interesante. Ai tipi, Ilia Toli, eshte tipiku i sharlatanit shqiptar, edhe pse permend probleme aktuale qe kemi ne Shqiperi dhe si shqiptare.

Puna eshte se po te lexosh ate artikull nga njera ane dhe juve ketu nga ana tjeter ka nje emerues te madh te perbashket. Jeni mbledh e po zgjidhni poshtersine e racave te tjera, te dyllosur e te brumosur me informacione unilaterale, duke ditur historine sipas oreksit tuaj, sic e dine dhe greket sipas oreksit te vet, sic e dine serbet sipas oreksit te vet. Une nuk po them hajt te behemi si ky kameleonti qe ndihet serb kur eshte ne Serbi dhe amerikan ne Amerike, por te pakten kini miresine te kuptoni veten. Fundja vetem nje mendim casti hodha, bazuar tek dy tipet e nacionalisteve qe lexova, ca serbe e ca shqiptare. Padyshim qe nacionalizmi sjell begati, por edhe injorance njekohesisht. Mua s'me ben krenar sharja e tjetrit por bindja. Nuk fitohet me racizem, por mundet tjetri me llogjike. Psh tek ai artikulli shkrova nje koment te aresyetuar pa i share fare. Te nesermen e kishin fshire. Mu be qejfi per kete. Kuptova qe jane te frikesuar, nuk duan te flase njeri, duan vetem te bejne propagande. Pra jane njerez te vegjel, me probleme mendore qe i zgjidhin me nacionalizem. Madje po ta shikosh ky sharlatani shqiptar tha se serbet kane self-esteem me te larte ne bote. Cudi pra qe gjithe ata komentues poshte e pergezonin. Nje popull qe ka self-esteem te larte nuk e vret ca tha njeri apo tjetri. Vetem popujt dhe njerezit me probleme ne vete-vleresim duan te vleresohen nga jashte.

E megjithate, ju shqiptare ne vend te gjeni armikun jashte, punoni ca me shume per Shqiperine se nuk justifikohet cdo gje me komshiun armik (ketu e kishte mire sharlatani).

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Nëntor 2012 - 07:16:

Nuk duhen share kombet e tjere , dhe duhet thene se nacionalizmi shqiptar nuk eshte kunder kombeve te tjere por eshte per forcimin e ndjenjes se identitetit midis shqiptareve dhe per mbrojtjen e ketij identieti perballe agresionit te fqinjeve tane jugore dhe veriore ......

Ne nuk kemi degjuar deri me sot qe nacionalistet shqiptare apo me keq akoma perfaqsues te ushtrise shteterore shqitpare te dalin neper tv e te kendojne kenge qe :....me zorret e grekeve do bejme litare ....

Pra nacionalizmi shqiptare nuk ka natyre agresive ndaj fqinjeve , Ai eshte me teper
si nje reagim i natyrshem per te mbrojtur njeriun shqiptar qe te mos ja bejne zorret litare fqinjet , pa u hedhur ne propagande kriminale kunder fqinjeve,
por gjithmone duke vendos theksin ne mbrojtjen e identitetit tone dhe te teritorit tone

.............Kjo eshte edhe arsyeaj qe zonja Klinton kekroi qe midis gjithe partive te tjera te jene ne Parlament edhe Partia nacionaliste e Kreshnik Spahiut
dhe ajo kerkoi biles me emer qe edhe Kolonel Myslym Pashaj qe shpetoi teritorin detar te Shqieprise
te jete i pranishem ne Parlament gjate fjales se saj atje , neser

Pra , nga vete kerkesa e zonjes Klinton duket se nacionalizmi shqitpar eshte ne sherbim te paqes ne rajon....... duke mbrojtur kombin e tij, pa i bere dem kombeve te tjere.....

Postuar nga kurt datë 01 Nëntor 2012 - 07:24:

Po ne e shajme veten mjaft si popull o faje.
Nuk eshte se i bejm qejfin vetes gjithnje. Ti je nje shembull..
Nuk ma don mendja qe serbt apo grekt te shajne veten kaq shume kur mbldhen bashke sic bejm ne

Ky toli e don nje te rrahur te mire vetem se eshte legen, taman lowlife scum.
aq i lirshem flet kunder shqiparve ky edhe akuzon sbqiperine per oreksin me te madh te endrrave dhe propogandes gjoja. Ky do ishte i vdekur tani po te ishim si shtet ashtu sic na akuzon ky motherfucker to be.
Boh sa i neveritshem soji tij.

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Nëntor 2012 - 19:16:

Ashtu eshte .Nuk ka komb ne bote qe te shaje veten sic bejme ne, mirpo Fajtori me shoke nuk eshte i ngopur me kaq _-Ndaj duhet qe sot e tutje vetem te shajme sa me shume te mundemi kombin tone ...

Biles hapni edhe nja 5 tema te tjera ku te kete vetem sharje per kombin shqiptar....

Postuar nga AngelDevil datë 02 Nëntor 2012 - 03:04:

Nacionalizem do te thote lufte, patriotizmi do te thote nder

Mqse nderi ka humb rrugen ne Shqiperi, lufta do ishte e vetmja rruge per ti sjell nderin vendit.

Postuar nga RAIMONDI datë 02 Nëntor 2012 - 10:16:

ok tani, Poezi Casti , mendim casti dhe ......Hajde foto casti

..Cu mbush mali me debore'
Cu mbush deti me pampore
Se cu mbush e shkreta Vlore
Plot me krushq e me dasmore

S'jane krushq e dasmore
Po jane toske e malesore
Si dhendure me kurore
Qe po shkojne per ne Vlore

Per ne Vloren e Lirise
N'ate thelb te Shqiperise .........

......Kjo eshte poezi e Lasgushit .....Kemi njefare fyrme indipendence tashme

Postuar nga kurt datë 02 Nëntor 2012 - 11:45:

Kam vene re qe shume njerz nga vlora dhe nga rrethinat e vlores kane fenotip malsori ne paraqitje.
Njoh ktu disa vlonjat qe duken 100% malsor. Njeri eshte edhe pak si floket e kup identik si disa malsor nga bajza?!

Postuar nga RAIMONDI datë 03 Nëntor 2012 - 21:52:

Sa inat me vjen mue, si nuk dha nje mendim casti kjo Mesicka ? hahahaahahaha --U dhivaaaaa me emrin Mesicka hahahahaa ..Po vdes ...edhe jam tuj ngrane e tuj pi....

Postuar nga RAIMONDI datë 03 Nëntor 2012 - 21:57:

Une ne futboll jam shume kopetent ............me placin syte nuk me del njeri

Mesfushe i mjate ..............jam absolut --Nuk e di pse , po ja qe jam ...

Po lule mullaga dini gje ku eshte hahahahahaa Sa rockodove eshte nga mendja ajo lumadhja

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 397 398 399 400 401 402 403 404 405 [406] 407 408 409 410 411 412 413 414 415 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.