Forumi Horizont | Gjithsej 88 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit » Trego 876 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Besoj se... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11885)
Besoj se forumistat ne kete forum duhet te fillojne te ndryshojne duke folur gjithnje e me pak per gjera te aspektit personal qe fundi fundit si hyn ne pune njeriu ....apo me lojra per cerdhet dhe kopeshtet .....jam i mendimet se njeriu kerkon te qetesohet dhe te coldhet ....po su ngarkove dhe u lodhe ...ske ca leshin te qetsohesh e te clodhesh ........
Dikutime debate ...perplasje idesh dhe kenveshtrimesh....Kjo duhet motra dhe vellezer...
mendimi im ky,ndoshta eshte dhe i gabuar.....por edhe nese kemi nje mendim ..qofte dhe i gabuar ne duhet ta themi ashtu si e mendojme .....sepse po nuk e thama dhe ta ballafaqojme me mendime te tjera ne nuk ndryshojme asnejhere .....
une besoj
Besoj se buzeqeshja eshte me te vertete ilac per shpirtin........edhe kur je e zhytur ne trishtim.........,mjafton ndoshta nje buzeqeshja dhe shpirti do te ndihet me i cliruar,me i qete.........tamam sikur syte pas loteve.........
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Besoj se buzeqeshja eshte me te vertete ilac per shpirtin........edhe kur je e zhytur ne trishtim.........,mjafton ndoshta nje buzeqeshja dhe shpirti do te ndihet me i cliruar,me i qete.........tamam sikur syte pas loteve.........
Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
.... dhe jo vetem ti ndihesh me mire por edhe ai qe te do ndihet po aq mire,,, un e besoj....
p.s kat... je ti je....
.... erdhi çasti që Ti të ngresh kokën ................ të më shohësh në sy ............... të hapësh krahët ...... dhe të fluturosh drejt meje ................
.......... eja Engjëll ............ kam një jetë që të pres ................. !!!!
Besoj se syte e tu jane me te qeshur sesa kurre; sepse shpirti im qeshen
nga malli
......... besoj se nga ..... Shpirti Yt .............
........ mësova të Dua me gjith Shpirt ..................... dhe ia fala Asaj ......... Shpirtin tim ............
......... e desha më shumë se sa Shpirtin ........... Tim ... !!!
Besoj se deri tani kam kaluar momente te veshtira...,zhgenjime...,lot ...,trishtim...,por gjithnje kam pasur afer vetes nje Engjell Mbrojtes....te me tregoje se jeta eshte edhe e Bukur..,eshte edhe Buzeqeshje, edhe Miqesi........
Citim:besoj se miqsia eshte nji gje e çmuar per te kaluar dhe harruar dhe mbi te gjitha per te vazhduar.
Po citoj ato që tha katilesha007
Besoj se deri tani kam kaluar momente te veshtira...,zhgenjime...,lot ...,trishtim...,por gjithnje kam pasur afer vetes nje Engjell Mbrojtes....te me tregoje se jeta eshte edhe e Bukur..,eshte edhe Buzeqeshje, edhe Miqesi........
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
besoj se miqsia eshte nji gje e çmuar per te kaluar dhe harruar dhe mbi te gjitha per te vazhduar.
Gjithsej 88 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit » Trego 876 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.