Forumi Horizont | Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit » Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)
Re: re
Citim:
Po citoj ato që tha belgium
rubby do tok apo do me te lon me fjet ke ura lanes ??
mos me boj pert pert kot .
po do tok hec bohu sherbetor besnik i perandorit dhe kryeministrit kontinenti.
do japim toka dashnore makina vila sipas sherbimit qe boni .
ndryshe ka dhun tortur e kshu gjonash per kundershtaret
Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Rubi_DR dhe ti Oliinter ato fyerjet--sharjet--varjet--mbajini vetem per veten tuaj.................ne te n'a vini anes degjuat...................!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
e vetmja gje qe dini te beni jane fjalet banale e boshe qe i perdorni vend e pa vend---------------le po kerkoni edhe pushtet !!!!!!!!!!!!!!e kush pa ju!!!!!!!!!!!!!!!ju mesoni njehere sesi te flisni e te silleni e pastaj ejani ne kete teme:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ketu punohet.--degjuat???????????????dhe jo nga ajo pune qe mendoni ju.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: RE RE
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Ta kam thone plako kjo qeveri eshte qeveri leshi...
Llapni sa te doni se asigjo nuk po boni!!!
Re: Re: re
[QUOTE]Po citoj ato që tha NS-6
rubi po te te jap nje shembull te asaj qe do te ndodhte nese ben gabimin te behesh po me ate qeveri:
nje politikan sa erdhi ne pushtet vendosi te plotesoje nevojat e popullit.
-ti cfare do?
nje shtepi mundesisht-i pergjigjet nje fshatar.
-po.keshilltar shkruaj shtepi ketij.ti tjetri?
-edhe une mundesisht.
-po edhe ketij shtepi.ti.....
e vazhdoi keshtu deri kur njeri tullac i tha :
-une dua lesh per koken.
-keshilltar shtepi edhe ketij.
-me fal i tha po sme degjove.dua lesh.
-keshilltar shtepi te thashe ....
-ore me fal po ....
-he mor mo edhe ti shkruaj shtepi se edhe te tjeret lesh do te marrin...
kete kane bere deri me sot dhe kete do bejne...prandaj behu me ne...ne po te thame qe do te japim lesh ate do te te japim.nese do te paim shtepi shtepi do jete...
poshte qeveria...vende vende kuptohet...ato vendet nese kane mundesi te kalojne nga ana jone do na benin pune :p [/QUOTE
ns-6 per ty ka dekret te veçant per asgjesim te menjihershem likuidim fizik.
ky nen hyn ne fuqie qe tashti sa te hedh firmen .
nese e lexon mesazhin kap pashaporten diplomatike qe e ke mar me allishverishe dhe mbatha na honduras se vetem atje ste vi me te vra
Re: Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
lubi po pse nuk citon ato mikrofonat e bleona qerretit po kto tonat apo kshu e kon partit kush te jep ete krah mban dhe fyerjet e te tjerve te djegin
jo jo jo lol lol shife te drejten..................................
hahahahahahahahaha
Re: Re: Re: re
Citim:
[QUOTE]
ns-6 per ty ka dekret te veçant per asgjesim te menjihershem likuidim fizik.
ky nen hyn ne fuqie qe tashti sa te hedh firmen .
nese e lexon mesazhin kap pashaporten diplomatike qe e ke mar me allishverishe dhe mbatha na honduras se vetem atje ste vi me te vra
Re: Re: Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
mos tma luj njeri lubin se per te shes gjysen e shqiperis deri ne shkoder .
Re: Re: Re: Re: re
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
ka i binte kjo hondurasi mer se si fjale e degjume me duket...me duket se ka qene krahine shqipnie!!!
pse mer cfare thashe une?vetem te verteten...mua u munduan te me hiqnin qafe iher keshtu qe kam marre masa...dal zakonisht naten dhe diten rri me maske tjeter...jam bere si darkman
...
belgium...me fal ti ishe minister?...
para opoziiiiiiiiiiita!!!
do fitojme apo jo?ta shooooooooooofim!!!!
do fitojme apo jo?ta shooooooooooofim!!!
Qeveri hajdutesh ja cfare jeni
Juve jeni lesher dhe se shpejti do tju shohim kur tju varim ne shesh prej bythe.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit » Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.