Forumi Horizont Gjithsej 422 faqe: « E parë ... « 401 402 403 404 405 406 407 408 409 [410] 411 412 413 414 415 416 417 418 419 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12066)

Postuar nga IQVLORA datë 22 Korrik 2007 - 21:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
O anija sa here te lexoj ty dhe ate iq pak me siper me vjen turp qe jam Shqiptar.
Per nder Fajtoro,niveli i forumit ka rene qamet.
Une vajta nja 1 vit e ca pa u futur por tani qe po shof se ca mostrash qekan regjistruar mendoj se kam bere mire qe sqenkam fut. Vallai te behen nervat kacurel kur lexon ca morracake dhe bythpalare qe vijne e na japin mendje si me qene mesia.
Rri iq-ja ne mes te Londres dhe pa pike turpi na tregon meritat e kesaj qeverie terri.Ky antikapi pak me siper sikur e ka nxjerr Bab Liu prej hundesh (o idiot,se as Lul Basha nuk eshte kaq qorr pas babes,edhe pse eshte minister).Ti cfare je ? je nje militant ordiner dhe qe vete lepin edhe atje ku peshtyn e pshurr hyjnia jot Sali.
Hapini syte mor te mjere se edhe Migjeni nuk do donte te ishte gjalle ne keto kohe qe po jetojme,apo ju ka rene bytha ne pambuk andej nga jeni dhe nuk keni ca beni dhe vini e na acaroni me keto mendime te lashta qe keni.
Po ju them qe me verte jemi per te ardhur keq. Dhe eshte turp i madh qe njerez si ju na perfaqesojne ne jashte.TURP.

Bulldum

besoj do jesh nga ata te stepave ruse ose serbe,qe te vjen turp qe je shqiptar.Une per veten time sinqerisht me vjen vertet turp qe mbeturina te fares se kuqe e quajne veten shqiptar.
Ti do beje mire t'ja hiqje vetes,sepse duket kjo qeveri te ka hedhur ne rruge.Po na plasi neve se te behen nervat kacurel ty.Cfare te duket vetja ty se je?Ne ketu e lajme bythen se kemi uje plot or i mbaruar por bythpalare e morracake je ti mor mjeran qe nuk ke uje as per te pire.Thirri or mendjes, se me ato fjalimin qe ke mbajtur na i ke bere leshte e bythes gjemb,si mua edhe varkes.Ti je askushi.Ti je nje njeri i mbaruar,ndonje dite do degjojme ne ndonje tv qe je hedhur nga dritarja e ballkonit.O bulldum cfare merita te kam treguar per qeverine.Pse flet percart mor i mjer? Duket helmi qe ke ne gjak te irritoka sa nuk duron dot as rrobat qe ke veshur.Bam tja besh as  qe na pelcet fare.Dhe mbaje gojen mos fol ndyresira.Duket nuk flet me goje por me bythe.Na ke prekur me ato qe ke thene.Patjeter ke treguar se je nje mendjehelmuar e i mbushur me urrejtje.O te placin trute te placin.Une apo dikush tjeter ka mendimin e tij dhe nuk do te dije ne se egziston ti.Nuk eshte me koha e luftes se kllasave bulldum.Po e kruan me fik deti me duket.

Gjithsej 422 faqe: « E parë ... « 401 402 403 404 405 406 407 408 409 [410] 411 412 413 414 415 416 417 418 419 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.