Forumi Horizont Gjithsej 435 faqe: « E parë ... « 404 405 406 407 408 409 410 411 412 [413] 414 415 416 417 418 419 420 421 422 » ... E fundit »
Trego 435 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=124)
-- Zoti? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6378)

Postuar nga RAIMONDI datë 15 Tetor 2007 - 00:18:

....................Tani pse thom u qe NENE TEREZA I KA DHENE GODITJEN E DYTE TE FORTE ZOTIT-----------

Nene Tereza---i kushtoi jeten zotit---------sakrifikoi jeten e saj vetem duke u lutur per zotin dhe per te varferit---------------dhe ajo ne letrat e saj i thot nj prifti qe ishte si udherefyesi i saj shpirteror --------i ankohet se nuk po e degjoj zerin e tij ,shpirti i saj vuante me pa te drejte-----ajo vuante per te tjeret,si Jesu Krishti---------por ajo ne te njejten kohe e kalonte Krishtin sepse ajo edhe i ndihmonte ata qe vuanin,me cdo gje----------ALTRUIZMI I SAJ PER BOTEN E MJERUAR QE E RRETHONTE ISHTE I PAFUND---------------DHE ZOTI PER TE ISHTE I SHURDHER ,AI NUK PO I SHFAQEJ NENE TEREZES NE NJE MENYRE APO NE NJE TJETER---------Apo mos zoti eshte kunder atyre qe ndihmojn me te dobetit,qe japin jeten ne mbrojtje te te dobetit,te atij qe eshte i vetmuar dhe paperkrahje?????Dhe te mos harrojme se nene TEREZA ishte nje njeri jashtezakonisht inteligjent  dhe me humor te holle----------ka plot libra me thenjet e nene TEREZES------------nja nga ato thenje qe mua me pelqen eshte-----KUR DHUROJM DICKA ,NUK KA RENDESI CFAR JAPIM,NUK KA RENDESI AS SE SA JAPIM ----RENDESI KA SA DASHURI KA AJO QE JAPIM--------KJO ESHTE E NGJASHME ME THENJEN E KANTIT per moralitetin e aktit qe kryejm--Kanti thote----MORALITETI I NJE AKTI NUK QENDRON NE VET AKTIN POR NE MENYREN SE SI E KRYEJM AKTIN----(dmth nga parimi moral qe nisemi per te kryer nje akt)--------------Nejse------dhe NENE TEREZA KISHTE DYSHIMIN ME TE MADH PER ZOTIN--------------KY DYSHIM I NENE TEREZES PER ZOTIN ---------I DHA ZOTIT GODITJEN ME TE FORTE TEK NJEREZIT E THJESHTE QE JANE SHUMICA-------------SEPSE NENE TEREZA ISHTE ENGJELLI MBROJTES I TE VARFERVE--------------megjithese propaganda e e sfumoi pakez kete proteste te NENE TEREZES ndaj zotit-----------------Meqe mu dha rasti po tregoj dicka per Nene Terezen--------------............Ishim ne tirane me nje shok ne makinene e tij,Binte nje shi i imet i ftohte dhjetori ne 1993, dhe teksa qendruam para bankes tek semafori,a nuk e di pse qendroi ai shoku im qe ishte ne timon une po shikoja nga dritarja  e makines si i perhumbur,se ishte nje dite e merzitshme dhe e ftohte-,kur syte me vajten tek nje grua dhe tek sandallet e saj,pa carape ,ne meshte shiut te imet dhe te ftohte---------ngr koken lart te shikoja kush qe kjo grua ,kur shoh nene TEREZEN------u cudita hera e pare qe e shja aq afer----.I them  shokut tim mbaje makinen ,se nene Tereza----dhe une dola nga makina---dhe i flas nene Terezes---nene tereza,nene tereza,isha shume afer dhe ball perball me te i them me shenje;---Me jep nje varse---dhe ajo me dha nje varse me shen Merine------por kur u futa ne makine ai shoku im me thote --Thoi te te jap dhe nje per mua,---dhe une nga makina (se ishim afer) ia bej prap me shenje per nje varse per kete shokun-----------dhe nene Tereza i keroi nje soreles qe ishte me te----por ajo s'kishte varse---dhe nene Tereza duke u lutur me duart te mbledhura ne gji ,me tha qe nuk kame me--------une i thash -faleminderit --dhe ikem-------------------ky eshte kyjtimi im nga nene TEREZA-------------dhe ne TV italian RAI UNO -----ka dhene nje emision shume te bukur per nenen TEREZE--- si dhe nje kenge qe GINO PAULI kish bere per NENE TEREZEZ--------kenga ishte shume e bukur---------.....kjo qe thashe s'ka lidhje me temen -----------por ishte nje kujtim i imi personal per nene TEREZEN---------

------------Megjithate ne kemi nevoje per zotin---dhe megjithese e dime qe ai nuk eshte ,prap flasim ne emrin e tij dhe betohemi ne emer te tij,na eshte bere si nje zakon sepse njohja jone eshte akoma e cale----------Ne fund une  megjithate une kam nje prove timen per ta diskutuar ketu ne lidhje me zotin------------Ne nje liber te njekesise kam lexuar qe nga 2 bilion spermatozoide qe i jepen ovarit te femres vetem nje spermatozoid kalon--------ne miter qe te ngjizet femija-------------Tani ajo qe me shqeteson mua dhe me ngre kacabujt eshte se sipas TEORISE SE PROPABILITETIT mundeisa qe te ndodhi kjo eshte pothuaj zero dhe mundesia qe te mos ndodhi kjo eshte pothuaj 1-----------(kush e njef teorine epropabilitetit me grafikun sinusoidal e kupton ca po them)----------Keshtu qe ne dy miliard spermatozoide kalon vetm nje----dhe kjo mund te ndodhte njehere ne dymiliard minimumi---------dmth njehere mund te kapte --bingo---Por kjo ndodh gjithmone-----------dmth del gjithmone --BINGO--kjo eshte cudia-qe behet aqtje brenda-----------sepse atje ku futen 2 miliard spermatozoide  eshte ambjent acid--------dhe acidi qe leshon trupi i femres atje i shkaterron te gjitha spermatozoidet-sepse kryhet reaxion kimik------dhe ne nje rexion kimik------------nuk ka perjashtim eshte si 2+2 =4--------ose  njelloj si ne nje --KAZAN TE MADH ME ACID TE HEDHESH GJITH FORUMIN HORIZONT---------ASNJE NUK DO SHPETOJ--------por ne realitet ne ambjentin vaginal te femres te mbushur me acid-------------gjithmon nje nga te 2 miliardet do shpetoj dhe kalon ne miter-------------KETU  SHKATEROHEN SI LIGJET E KIMISE dhe te MATEMATIKES--------cka eshte e pamundur -----------vetem teoria marxiste i afrohet---kur thote---SE DOMOSDOSHMERIA E CAN RUGEN NEPERMJET RASTESISE ----por ne kete rast ne kemi te njejten rastesi gjithmone--------pra nuk eshte rastesi---------aq me teper qe duke qene se ky rast futet ne shkencat exakte-------------dhe i kthen ato permbys-------------Ketu UNE KAM PERSHTYPJEN SIKUR KA DORE AI ATJE LART----------------KJO ESHTE E PASHPJEGUSHME---per mua---kush ka ndonje mendje te ma thote---------Nejse keto muhabete behen ne ndonje kafene buze ruges ne vlore,me miq e shoke duke pire ndonje gote ,ku kalojne vajza te bukura dhe hedh ndonje kunj pa maje dhe ku humori eshte 7- balle nga llogjet e Kavajes ----------ore tani u kujtove kush ma thote pse llogjet e kavajes jane te kavajes-----------se po me vjen plasje---------cne llogje ne kavaje-----o ka llogje ne vlore o s'ka ne asnje vend-------po e mbyll ........

-----------------------------------------------fund me nder,.....bis bis bis.

Post Scriptum.---Kjo leter nuk eshte dhe aq e rendomte---sepse kur shkruaj kam respekt maximal per ate qe lexon------------------por ju lexoheni me kujdes-(sidomos provat e zotit) qe te mos ktheheni ne njerez te rendomte.---------Pershendetje revolucionare

Gjithsej 435 faqe: « E parë ... « 404 405 406 407 408 409 410 411 412 [413] 414 415 416 417 418 419 420 421 422 » ... E fundit »
Trego 435 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.