Forumi Horizont | Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Vllaznia (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1935)
Deda: Të gëzuar, si të kishim fituar ndaj Milanit.
Trajneri malazez i Vllaznisë e ka përjetuar me shumë entuziazëm fitoren e fundit ndaj bardhebluve.
Vllaznia ka arritur një fitore me mjaft vlera të shtunën kundër Tiranës, aq sa trajneri Haxhiosmanoviç e ka vlerësuar si një fitore ndaj Milanit. Jo shumë kohë më parë, skuadra e Josës i ka mundur kuqeblutë me shifra të thella 5-1. Kjo ndodhte vetëm dy muaj më parë, ndërkohë që tani Haxhiosmanoviçi me të tijtë u ka kthyer reston me një 3-0 shumë të pastër. I pyetur se çfarë ka ndryshuar te Vllaznia e këtyre dy ndeshjeve, "Deda" do të përgjigjej: "Po kujtoj humbjen e fundit në Tiranë. Në atë ndeshje të Tiranës kemi pësuar një gol sapo filloi ndeshja, çka na penalizoi rëndë. Pësuam më pas edhe të dytin dhe gjërat shkuan ashtu siç shkuan. Ndërsa në këtë ndeshje në Shkodër, lojtarët e mi dhanë maksimumin në fushë. Dhanë të gjithë atë që mund të jepnin, prandaj dhe fituam. Unë dëshiroj që ata të vazhdojnë të luajnë kështu deri në fund për t'i bërë një mbyllje të mirë kampionatit." Rëndësia e kësaj fitoreje nuk qëndron vetëm te pikët e marra, por më tepër te mposhtja e bardhebluve, që ishin kthyer në "mace të zezë" për shkodranët. Fakti që ata nuk fitonin prej më se tre vjetësh kundër tyre, i mundonte shumë pjesëtarët e skuadrës shkodrane dhe vetë trajnerin Haxhiosmanoviç që tani ndihet krenar. Madje jo pa hezitim ai nxiton të thotë se edhe herën e fundit që Vllaznia ka mposhtur Tiranën ka qenë po ai trajner. "Po, më kujtohet. Patëm fituar 3?2 në Shkodër atë vit që u shpallëm edhe kampionë. Që atëherë Vllaznia nuk kishte arritur jo vetëm të fitonte, por as të barazonte me këtë skuadër. Pikërisht ky fakt i mundonte së tepërmi lojtarët e mi. Prandaj dhe kjo fitore e tanishme merr vlera të mëdha, aq sa ndoshta nxitohem, por po ju them se më është dukur njësoj sikur të kishim mundur Milanin,"- ka thënë më tej "Deda". Jo më kot, malazezi ka nxituar t'i drejtohet edhe dhomës së konferencës së shtypit, pas kësaj ndeshjeje. Ka dashur të flasë e të thotë ato që ndiente, ndonëse vazhdon të jetë i bllokuar për të mos e drejtuar ekipin nga stoli. Megjithatë, vetëm tri pikë larg Partizanit të vendit të tretë dhe Haxhiosmanoviçi beson se ky objektiv mund të arrihet. "Nëse gjithçka bëhet e rregullt në këto javë të fundit të kampionatit, vendi i tretë edhe mund të arrihet. Kalendari është i favorshëm dhe do ta shfrytëzojmë në maksimum,"- thotë në fund malazezi i Vllaznisë.
Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.