Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ca vape pffff
S'nuk e zhozhita se me shalka e llere perjashte kam dale zotrote
disiplinimi i vetvetes eshte gjeja qe kam me inat, por qe duhet.
lum si ata qe e kane te lindur.
Eh cbehettttt..............
Cfare ( kush:p ) te mundon Eria? He de nxirre te shkreten..
Me vjen cudi,me vjen....
Hmmmm mos e humb kohen duke menduar per njerez qe nuk e meritojne zemra...
Buzeqesh
Mos me lexo mendimet,e di qe ta kam ndaluar ...Nuk harxhohet koha me mendime negative,kur ka plot mendime pozitive...
Buzeqesh dhe ti
Jo per sot nuk qesh me lool
Qe ne 07" jam zgjuar me buzeqeshje, e dita me ka vazhduar me gallata pafund...duhet pak seriozitet se jam dhe me njerez neper kembe. Me kupton besoj
Te hengert pianon ty ...Une skam mbushur racionin me te qeshura sot...KEshtu qe do keep smiling
....
Italia e merr sivjet boterorin.
ka Kanavaron qe nuk le te kaloje njeri.
Hmm
Car te bej per darke ....
Si shpjegohet qe vajzen time e ze gjumi kur une jam duke fshire me fshesen e korentit????? A nuk duhet qetesi qe te fleje nje femije??
Citim:
Po citoj ato që tha An_Al
Si shpjegohet qe vajzen time e ze gjumi kur une jam duke fshire me fshesen e korentit????? A nuk duhet qetesi qe te fleje nje femije??
Citim:
Biondia,me beso,eshte e vetmja menyre per t'a qetesuar kur eshte acaruar shume.Shpresoj qe kur te rritet edhe pak,te ndryshoje sepse nuk po me duket e shendetshme te fleje nen zhurmen e fsheses se korentit edhe te qetesohet nga ajo
Citim:
Po sikur te jete e kunderta dhe e traumatizoni femijen?
Psh cuni i Bjondes degjon kumrijen e Elbasanit dhe tmerrohet e fle. Ato kenget e bukura domosdo meqe jane te bukura rri i degjon e nuk e ze gjumi.
Po t'i vesh Turllit nje film me ca qika te bukura, kujton se do flere? Oj.
Veri ndonje dokumentar me shpjegime te gjat fizike e kimi dhe e shihni si e ze gjumi sakaq.
Kshu edhe fshesa me korrent. Tmerrohet femija dhe gjen gjumin si mbrojtje.
Zot na ruj nga grate.
S`besoj se eshte ashtu cedrus.An_Al nuk i tepron femija qe ta shohe te torturohet nga frika e ta lere.Kontrolloje cik fantazine...Nejse
Citim:
Biondia,me beso,eshte e vetmja menyre per t'a qetesuar kur eshte acaruar shume.Shpresoj qe kur te rritet edhe pak,te ndryshoje sepse nuk po me duket e shendetshme te fleje nen zhurmen e fsheses se korentit edhe te qetesohet nga ajo![]()
4 e 3
Nje pjese e bllokur sonte me duket si ato pjeset e Parisit ku mund te besh cdo lloj pazaresh!
Yes, we are growing, but not the way we should.
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
S`besoj se eshte ashtu cedrus.An_Al nuk i tepron femija qe ta shohe te torturohet nga frika e ta lere.Kontrolloje cik fantazine...Nejse
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Me falni zonja se e lliva.
Seriozisht, kerkoj falje publike.
Edhe ti Eliz ma more erzin fare.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Nuk te fali![]()
Dje dhe kanatjerja me jepte vape sot me duhet trikoja e leshit e si zor me ngroh ...kohe legene...
S`kisha ate per qellim por vete fillove.Hajt po te kerkoj dhe une qe te barazohemi.
Tani si e mendoj une.Bebi/ja ishte te parku vete i lojrave.I ngrene,i pire,i lare e i shpelare,e megjithate grindet per ndonje gjys ore(se bebat me teper grinden kot sesa plot).Nderkohe eshte afruar orari i gjumit.Mamaja po perpiqet te beje ndonje pune,ve fshenen me korent.Sa mbaron me fshesen,bebi ia ka keput gjumit per shtate pale qefe
Mirmengjesi te gjitheve
eliz faleminderit
cedrus apolloxhi eksepted
Mendimi i castit.... kam gjithe mengjesin qe mendohem edhe se gjej dot,si quhej ai aktori qe luan ke filmi ''Shamikuqja''????
Ajo vajza quhej Asja po ai??
zhgenjim total
Paska qene ne "blind date" engjelluqshja.
skena kohe per asnji lloj date Faje .... puna Sotir puna
Citim:
Mirmengjesi te gjitheve
eliz faleminderit
cedrus apolloxhi eksepted
Mendimi i castit.... kam gjithe mengjesin qe mendohem edhe se gjej dot,si quhej ai aktori qe luan ke filmi ''Shamikuqja''????
Ajo vajza quhej Asja po ai??
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Bjonde, are you "hot", or is just my impresion?
![]()
Nuk di dhija c'eshte tagjia.
Ore po dhija me qe ra llafi si i ben ato kakerdhite te tera njesoj?
Keto te veshtirat vetem L O S T i di.
Prape ky duke gjujt? Hahahahahahahahahaha! Po s'gjun as bukur dreqi!
Ced', seriozisht...
.... be stupid..pse nuk ma ngre shpirtin lart se fundmi?!....
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Prape ky duke gjujt? Hahahahahahahahahaha!Po s'gjun as bukur dreqi!
Ced', seriozisht...
![]()
Ky forum po pjerdh ................ as ikona s'funksionojne me ........ as dreq ..........Gjene mire qe eshte Amori te pakten ................... .
Une dhe nuslleku nuk jemi bere decisamente per njera-tjetren.
Po me prish planet kjo koha...
Do e bej sikur beja kur isha e vogel, e me thoshte gjyshja hidh nje grusht kripe jasht, qe te hapet koha...
Abrakadabra...
sa do e doja nje kafe
Sa do doja te isha diku ne bregdet...e te lija shume gjera prapa per ca dite...
Eria si eshte koha andej nga qyteti jot se do vijme per pushime
Qeshje e çastit:
Hahahah, sa kam qesh me nje koment tek 1 teme.
P.s. Bionde, po shkove per pushime te qyteti Erias duhet t'i kesh thene jetes ik pilu.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Qeshje e çastit:
Hahahah, sa kam qesh me nje koment tek 1 teme.
P.s. Bionde, po shkove per pushime te qyteti Erias duhet t'i kesh thene jetes ik pilu.![]()
Citim:
ku o tema re cun te qesh ne uneqyqa une po iki gjithe qef pastaj une skam pune me qytetin kam me njeriun qe jeton ne ate qytet ose me sakte shtet
...
Citim:
Eria si eshte koha andej nga qyteti jot se do vijme per pushime![]()
Kam harru usb-et ne zyre.....
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kam harru usb-et ne zyre.....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kshu eshte kur merresh me llafe me popllin![]()
![]()
...
Ps.Sa te ngjan avatari![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Kush eshte ky poplli e njoh uneeee??
ps: Ku e pe ngjashmerine ti?![]()
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.