Forumi Horizont Gjithsej 672 faqe: « E parë ... « 418 419 420 421 422 423 424 425 426 [427] 428 429 430 431 432 433 434 435 436 » ... E fundit »
Trego 672 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Copeza jete nga e kaluara... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5885)

Postuar nga amor alucius datë 13 Korrik 2008 - 01:16:

Re: Re: Re: S'ma ben zemra ta le.

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
Qenke shrink e mire Amor. Pse s'thua ti te vijme tek ty per keshilla. Nuk te kushtojne.

Kur i thash jam i hapur per idera ishte pas 72 ore injorimi edhe ftohtesie. Ne kete moment ajo u be promiscuous edhe doli vete pazarit. Me beri xheloz duke me thene se takoji disa "shok".
Pastaj mua smu be shume vone edhe isha ne pune i zene me nje femer tjeter te cilen kur e morri telefonin i tha: "Endri eshte i zene. Mund te lini mesazh".

Me ne fund e takova me kerkesen e saj, i bleva kafe, ajo qau edhe une i dhash mundesite e dhjete.

Ajo ka disa virtyte te mira qe me bejne te shkoje tek ajo. Por si e huaj edhe gjithashtu ka disa gjera qe sme pelqejne. Une jam tip me i rezervuar. Ajo eshte me e hapur. Duhet te behet nje kompromis e te takohemi ne mes.

Shrink-e s'jam Endro por disa vjete lidhje fikse sikur te japin goxha vizion ne keto pune.

Mire qe fal njeriu por problemi eshte qe po te germon rruge ne kopeshtin e shtepise(pra do e ribeje). Shume te rritur jane si femije; po s'ju bere te qarte pasojat qe kane veprimet e tyre do thone"hajt mo, ky keshtu flet ndaj po bej c'te dua". Ti duhet t'i thuash(meqe ajo femer paska nevoje per fjale e s'qenka aq me takt sa t'i kuptoje vete) "kjo gje, ajo gje,...s'me pelqen. Po e bere keto jane pasojat, vajze e mire, dhe nese vepron ndryshe s'ke pune me mua. Po te pelqeu, ok, po s'te pelqeu...udhe e mbare, goca plot". Dhe tregohu konsekuent, mos u kthe me tek qumeshti i derdhur se nuk mblidhet me. Ec perpara. Ti di ca do ne jete, ka femra mjaft qe jane ne gjendje te ta japin. S'do rrisesh kalamajte e botes ti qe s'pranojne te behen njerez.

Eh, te qara...te qaje te plase o Endri(edhepse s'ka plase kush nga e qara). Te kishte "qare" para se te bente gjera destruktive per ate lidhje.
Ajo te te thoje ty qe eshte me nje shok? Hohohoho! Goxha guxim ajo. Te m'a thoshte partneri im dicka te tille dhe sikur te ishim grindur, flaken do iu fusja asaj pune e s'do kishte pase dreq qe do me bente t'i kthehesha mbrapa. Ajo pune eshte gati si kercenim kalamajesh: po s'u ktheve me mua mora tjetrin. Poashtu eshte dhe c'vleresim ndaj, ajo jep prove qe problemet nuk provon t'i zgjidhe BRENDA lidhjes(pra me ty) por JASHTE(duke futur nje te trete ne mes). Pfff...

Vallai per mua fajin e ke ti se ti i ke leshuar litar shume.

Agata, yeah, e kuptoj ndjenjen. Dhe une kam momente kur them"ah sikur te kthehesha mbrapa tek filan dite, do e shijoja me teper

Gjithsej 672 faqe: « E parë ... « 418 419 420 421 422 423 424 425 426 [427] 428 429 430 431 432 433 434 435 436 » ... E fundit »
Trego 672 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.