Forumi Horizont | Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)
lol eliz .... ska gje po ja falim Turll , pergj ti ne vend te atij
jo jo kam respekt per Turll
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Turll pergjigju dhe pyetjes se Smoker-it![]()
ehe e falim
kur keni bere seks per here te fundit ? (Smoker ke nderin i pari te pergjigjesh )
po shikoj mos del gje sonte
ky pyetja?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ky pyetja?![]()
Do realizoja pergjigjen sikur te kuptoja pytjen
Kanuni aplikohet sepse nuk ka shtet apo sepse nuk e kemi ne kulture konceptin e faljes?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kanuni aplikohet sepse nuk ka shtet apo sepse nuk e kemi ne kulture konceptin e faljes?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
...duhet ta plotesoje ti (Ti=sipas radhes per pergjigje), prandaj ishin pikat mbas!![]()
* * *
Si ju duket veprimi i ndryshimit te ORES, nje veprim i domosdoshem apo budallalluk pa efekt?
vizo nuk o budallallek...gjithcka ne funksion te drites natyrale... Sa rahat jeni?
S'jam rehat tani me hahet buke
Pse tjeter mendon dhe tjeter thua?
kur hallakatem dhe ndoshta
A mbani syze ?
Pse nuk jom rahat de
Sa o ora fix?
sa dje ne keto fakte
dini ca eshte kriza e moshes se dyte?
Citim:
sa dje ne keto fakte
dini ca eshte kriza e moshes se dyte?![]()
Jo,jo me ler t'i zbuloj vete.
Detaje te ndonje natyre tjeter kishe?
ehe , ne fakt doja pergjigje nga Al se di po ai djale coc ka keto kohet e fundit
e ke kuptuar dhe ti?
Jo
Pushoi shiu andej?
jo tani filloj litar
ckemi Piktoro si kalon ti?
Ne pergjithesi mire flm.
Po mua me thane sikurse doli diell nga pasditja?
mos me thuaj qe je ne TR se di mbasdite isha ne kinema 1 film 3d qe me beri me dhimbje koke dhe s pashe si qe koha jashte
deshira e momentit?
Te fitoj superenalloton sonte.
Ke ndonje ide se çfare mund te besh me 145...?
do hapja 1 biznes te vockel timin qe kam kohe qe e enderroj
po e fitove do me dergosh gjysmat mua?
Nuk te premtoj gjysmen se nuk e di se sa mbesin nga gjysma e gjysmes se gjysmes se mbetur. Se te tjerave ua kam gjetur vendin, por ndoshta te ndihmoja per biznesin.
Behemi ortake?
s'duhet te kishe prish zemer sorry po ske per te fituar gje sot
ortake pse jo i pershtatesh planit te biznesit qe kam ne mendje
si thua me mire ortakeri me njerezit e tu apo me te panjohur?
Citim:
si thua me mire ortakeri me njerezit e tu apo me te panjohur?
te familjes po personal jo akoma
cfare do te beje ne rast se do humbnit gjithcka qe keni arrit deri tani dhe do te duhej te filloje nga 0?
Nuk e di, por me shpresa thojn rron njeriu.
Persa i perket pyetjes se AD mendoj se eshte me mire me te tjere se me te tuat per shume arsye, ku me kryesorja ka te beje me paktet qe nuk jane kurre njelloj si me njerzit e tu si me te tjeret dhe kryesorja çeshtje besimit te tendit i beson kollaj e keshtu me rradhe.
Ju pelqejne udhtimet?
Citim:
Po cit
oj ato që tha Piktor
Persa i perket pyetjes se AD mendoj se eshte me mire me te tjere se me te tuat per shume arsye, ku me kryesorja ka te beje me paktet qe nuk jane kurre njelloj si me njerzit e tu si me te tjeret dhe kryesorja çeshtje besimit te tendit i beson kollaj e keshtu me rradhe.
Ju pelqejne udhtimet?
Citim:
te familjes po personal jo akoma
cfare do te beje ne rast se do humbnit gjithcka qe keni arrit deri tani dhe do te duhej te filloje nga 0?
Epo njerez te kalitur jemi, nuk demoralizohem kurre mundohem te eleminoj gabimet.
Udhetimet, avion, makina, krociera apo?
avionet me acarojne cdo gje tjeter se kam problem
do te te pelqente te beje 1 xhiro me ferrarin e Shumit?
Nuk te lene te udhetosh jashta pistes me te dhe me e keqja qe nuk ka sistem ftohje me helika qe do te thote se minimumi duhet te ece me 40 ne ore. Tani Mikeli, apo Mihali udheton me benz.
Apo me moto?
me moto mo e cfare motoje : merre me long se mishi u sos
fillimi i mbare....?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
me moto mo e cfare motoje : merre me long se mishi u sos
fillimi i mbare....?
Vizo ket pytje do e anashkaloj se s"di me u pergjigj ose me sakte s'kane lind akoma ato burra ne Shqiperi per kto poste
A ta filloj me pytje gjenerale?
Filloja. Hajde, me pyt i çike se qenkam ne humor te mire.
Si e kupton kur dikush te perdor edhe ti je ne gjume? (pytje personale, dua pergjigje te thelluar)
Une vetem perdor mi shoqe.
Te ka perDORur kush kohet e fundit ty shoqe?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Une vetem perdor mi shoqe.
Te ka perDORur kush kohet e fundit ty shoqe?![]()
Shoqe, ai quhet perdhunim. Mund ta denoncosh tjetrin ne baze te asaj pune.
Me kujtove nje rast tek Dr. Phil kur gruaja i kishte ngelur shtatzene budallait dhe ajo betohej qe s'kishte pasur seks me askend muajt e fundit. Me pas ai budallai pranoi qe kishte "perdorur" te shoqen ne gjume.
Besimin ma ushqen reagimi i njerezve ne situata negative. Nese shoh qe konfidencat e mija hidhen ne shesh gjate konflikteve, sado banale qe qofshin, une i ve nje vize te madhe kujtdo qofte dhe s'i kthehem me mbrapa. Kam dhe nje ves te keq qe i testoj njerezit me konfidenca te vogla.
Te kane abuzuar besimin?
S'me kane abuzuar direkt.Por indirekt.
E verteta eshte se jam me teper besnike seç duan te me tregojne. Faktet jane ato qe me ndihmojne per te vertetuar te verteten...
Pse ngjajme ne shume gjera bashke?
Po vallaj , dy kom , dy duar, i kaptine, sy e veshe e nja ca floke e ngjashmeri te tjera jan mjaftushem m'duket
Je ne kerkim te ...?
...Te se vertetes
Si do e perkufizoje xhelozine?
nuk jom ekspert ne ksi lloj ndjenje :p ..megjithate ne qofte si ajo vesa qe pushon mbi petale ne agime pranvere mirseardhte...ne u transformoftè ne brinè e vdes ..petalin :p nuk i tutesh te vertetes?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
nuk i tutesh te vertetes?
Citim:kur isha ne shqiperi, i genjeja njerzit se punoj, dhe mbaj nje pune te rregullt. por jo te afermit njerzit e mij, por njerzit kot kshu kur me pyesnin
Po citoj ato që tha Vizioner
Cilin person ke genjyer tani se afermi dhe pse, dhe si?
Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.