Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une se njoh per vete....![]()
...Sdi gje.hahahahah
Ps...Fiks ngjani,sidomos ai shikimi hahahha
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Ahaha dikush ma terhoqi vemendjen e me tha qe ke ngjashmeri me Tori Amos....hajt thashe ta provoj nje here...
ps: Ti mire...s'kemi folur tesh sa dite bashke...hahahahhahaha
Ahahahaha thua valle dukej dhe cun serioz dreqi, sikur s' merrte vesh nga te tilla fairytale..
Dileme casti: Te shkoj apo jo ne zyre te marr usb-te ??
Pse une ste dukem cupe serioze ty ...
Ps.Ik e merri se te duhen
Mendim casti: Ore ci ke gjete keto tenxheret e mia,ngelen duke me ngjtiur salcat...me cmenden....
shprehja e dites ... dy te kapme e koka perjashta
MEndim casti...Ore cjane kaq te fiksuar pas ketij pokerit te FB..ngelen tu me nis dhurata...hyra dhe une..me folen nja pese veta nga ata qe kisha ne linje...uuuu na se spaske cipsa fare...Ik ere andej thashe ...Dola fare,ne hyj me po placa...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Mendim casti: Ore ci ke gjete keto tenxheret e mia,ngelen duke me ngjtiur salcat...me cmenden....
Ju rafte e mira, se sharrova. Na permendni ushqim tani...
Edhe njehere qe dua te eksperimentoj dicka te re ...Me duket e ka fajin qumeshti ai ngjit...hmmmmmm...Se grryej sot sikurrrrrr...
Amori i ha spaghetti me salce me gorgonzola...mu bene te mira,si per here te pare qe e beja ...
Faje,si vone per dreken ti
Ps....Mire tenxhereve po flokeve cti bej...jane bere dhe keta te oavarur nuk rrine sic dua une
S'do gatuash ndonje ushqim fshataresh Gjermanie? Tani dhe ate qe ke gatuar ti do e haja po t'i hiqje qumeshtin dhe makaronat.
Une s'gatuaj por naze kam.
Epo me tere ato floke qe ke ti...
Ncuq..u perpoqa te gatuaj italjonce ..mire e ngrenshme ishte
...Paske dhe naze zotrote
...Hajt se te vij pas avazit une po mora vesh,nuk pertoj per te gatuar,cuditerisht e kam qejf
......
PS..Po pikerisht se jane gjithe ata floke,po bejne cti doje qejfi..nje kile shkume dhe me duket,po i sjelle ne forme
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
MEndim casti...Ore cjane kaq te fiksuar pas ketij pokerit te FB..ngelen tu me nis dhurata...hyra dhe une..me folen nja pese veta nga ata qe kisha ne linje...uuuu na se spaske cipsa fare...Ik ere andej thashe...Dola fare,ne hyj me po placa...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ncuq..u perpoqa te gatuaj italjonce..mire e ngrenshme ishte
...Paske dhe naze zotrote
...Hajt se te vij pas avazit une po mora vesh,nuk pertoj per te gatuar,cuditerisht e kam qejf
......
PS..Po pikerisht se jane gjithe ata floke,po bejne cti doje qejfi..nje kile shkume dhe me duket,po i sjelle ne forme![]()
Leshi lesh eshte kudo qe ta kete origjinen.
Oj
Erdhe ti shoku Leshi? U ndie mungesa jote!
Thashe te te beja woodoo vetem ty, por sikur nuk ma mban butja duet
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Une jam nazelija n°1 ne tavoline.Lum si ti qe e ke qejf se une ne shtepine time s'di as ku i kemi tenxheret.
![]()
Shkolla ok?
Eria ke vene ring gjekundi ti me?
Ca ringu e ke fjalen...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une sbej naze,se i pervesh menget e bej vete ca me hahet..Kete teori ma ka mesuar mamaja qe e vogel,te hahet beje vete hahahha.....Shkolla ok,pas asaj qe te nisa me Mp,cik e veshtire te rifillosh
...
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Hapi krahet ti,
Fluturo tani,
Hapi krahet ti moj shqipe, fluturo...
Temen doje ti? S'e them dot se me akuzojne per mit-dhenie.![]()
O biondia ca dt: e ke pre fluturimin
Jo per gjo po mos e prej edhe une ne te njejten dite
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
O biondia ca dt: e ke pre fluturimin![]()
Jo per gjo po mos e prej edhe une ne te njejten dite![]()
Po afrohet dita, po afrohet. Edhe me vjen mire, edhe s'me vjen mire.
Vetem sonte...
Tere ai testosteron ballkanik ne skene me çunat e Greqise ne Eurovision. Nice.
..arrin te mbylle syte valle?..
Uh ca telefonate... Akoma po qesh me veten.....
s'i kuptoj njerezit. Nese duan te regjistrohen me emra te rinj, domethene se nuk duan te dihen kush jane, nga ana tjeter, u shkon gjuha ku dhemb dhemballa dhe citojne ne nje menyre qe duket se e kane ndjekur nje person, apo nje ide e nje mendim ka kohe. Cfare kontradikte, dhe tamam tiparet e stalker-ve, si u themi ne shqip? Nuk ka fjale te pershtatshme me duket per stalker. Cyber stalker.
Ja psh liqenimagjepsur. Kush te jete valle? Ve bast qe eshte anetar/e i/e vjeter ne forum.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Ve bast qe eshte anetar/e i/e vjeter ne forum.
Epo tani ......... ka njerez qe s'kane c'bejne tjeter ......... duan te mbushin diten .............. "Chi mangia la pasta con le sarde alle due di note ....... vuol dire che il giorno dopo ha un cazzo da fare " .......... (cit) .......
Zihen burre e grua ne mes te rruges..ne shqip ...kujtojne si merr vesh njeri...nderkohe une u meka se qeshuri hahaha..
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ca ringu e ke fjalen...
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Kshu me veth, nga ato qe varin ne kerthiz psh ode gjetke ne ca vene te tjera
Oj.
Pse mi nuk trego?
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
s'i kuptoj njerezit. Nese duan te regjistrohen me emra te rinj, domethene se nuk duan te dihen kush jane, nga ana tjeter, u shkon gjuha ku dhemb dhemballa dhe citojne ne nje menyre qe duket se e kane ndjekur nje person, apo nje ide e nje mendim ka kohe. Cfare kontradikte, dhe tamam tiparet e stalker-ve, si u themi ne shqip? Nuk ka fjale te pershtatshme me duket per stalker. Cyber stalker.
Ja psh liqenimagjepsur. Kush te jete valle? Ve bast qe eshte anetar/e i/e vjeter ne forum.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ate po mendoja dhe une,cfare qejfi kane te fshihen pas nickeve te rinj...Kur sado te perpiqesh stili po ai eshte...Mah![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Znj.Hari Mata Hari ke ndonje dyshim ti??
Mendim casti: C'big rock night mbreme...))
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kam si perhere...U know me tani
Ps..Ehe pashe provat![]()
![]()
Ehe me pelqyen,asaj shoqes thuaj ate qe te thashe
...
Ps.Tu kerku gjeta veten gjekundi...puuuuuuuu sa keq qe dukem ..Kalo prv ta tregoj ahahhaa
Dua joprak ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Dua joprak ...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Edhe une,po rri...se..po me leshon goja leng...
Pune e madhe forte ...le te thoje moj...rendesi ka te me vije japraku...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pune e madhe forte...le te thoje moj...rendesi ka te me vije japraku...
![]()
Une si them kesaj simes ...ahahhahahha...po japrak dua
Me la forumi pa pune sot kush i degjon neser po nuk cova dokumentat ...
5 ore kerkime ne Mall per nja dy peshqeshe. Si perfundim bleva 1 cante, 1 pale pantallona xhinks, dhe nje kanatjere vetem per veten time. U pa puna neser do dal per peshqeshet.
4 - kemisha
4 - bluze
4 - pal jeans
2 + 2 - atlete , kepuce
4 - llloje parfumesh ( zgjidhi vete )
................... kto du un
ON
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
I telefonova mamit e i thashe"mka shku mendja per joprak bej nje neser te vi per dreke " ajo gjithe gezim ne tel "moj keto doktoret italiane nuk marrin vesh mos je me barre e baj une cke ti dergoj babin me ble gjethe rrushi " hahahahah o zot sa po qesh im ate kushedi me pizhame ka dal ne treg nga gezimi...
ka frike njeriu me kerku japrak se per keq i shkon mendja miletit ...vajhalli me kerku banane ...
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.