Forumi Horizont Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Financuar nga greket forumi... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11042)

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 11 Nëntor 2006 - 19:47:

Re: Indrit,

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Patjeter qe anetare te forumit jane shqiptar..., por ne diskutojm drejtuesit, dhe ate me kryesorin.

Une pyeta Agaten se per se gazeta "Rimekembja" eshte hequr nga Albasoul...?
Mundeni juve te jepni pergjigje?
Petriti

o petrito   ti  sdi ca   flet ore..

f.sh eshte  forumi me i madh  shqiptar.. ashtu sic tha dhe  endriti qe nga ai  intelektuali   deri tek me  budallai... ti ske qen ndonje her staf  gjakundi dhe  se  di  si jan punet e moderatorve , smoderatorve e le   me  adminve  e krijusit....

eshte e vertet  qe  antaret marin superxhiro... e  them kete  se jam vet fakt i   dickaje te  tille.. kam qen ne  staf kam qen dhe  antar ( pra ne staf  te fajtorit ne chat).. dhe  e di mire se si  vene keto pune...  ti thua si shpjegohet hejqa e  gazetes..

albo kur e ka ngrit  forumin,   e ka ngrit , e ka disenjuar vet, e ka  financuar vet .. pasi albasoul u     rrit ndjeshem, dhe po  behej   faqa me e  madhe shqiptare... filluan dhe  financimet e shoqatave... ti nuk i di te  gjitha.. po albo ka  servera mer  plak.. dhe  shet  hoste.. dhe sua shet  shqiptarve... po i shet ketu ne usa... ai ka mbaruar shkolle per ate pune... ti do thuash  qe  qeka progrek... un kam qen ne  staf te  forumit  atje.. me  akses... dhe sdi te kem pare ndonje postim te  tij pro grek... ka qen i  rrept  , ete  se mohoj.. ka  qene.. dhe ate  fjal qe thoshte e mbante...si ne  cdo vend dhe  atje  ka gabime... sic tha indriti qe eshte dhe e fejuara e tij.. fiori.. qe nje me  dy e  perjashton forumista.. ajo  eshte ana e keqe e  forumit.. po te shikosh numrin e  vizitave ne dit  atje.. i kalon te  1 mijat .. po te lexosh ne faqe te pare te  albasoul.. do shofesh qe flitet per shqiperine e jo per greqine... eshte ai albo qe  per festen e  flamurit  ve  himnin shqiptar  sa  futesh ne albasoul... dhe  nuk ka ndonje faqe tjeter.... shifi mire... hape mire  albasoul  se me duket  ke ndonje inat personal....

un nuk e mberoj, pasi  vet albo   me ka heq nga ai staf, per mos pajtim te  disa ideve te tij... por te them ato qe sjane,  nuk eshte mire.. ti  japim ate qe i takon...dhe qe meriton... ai meriton lavdata per gjith ate pune, meriton dhe kritika per pjesen  e keqe te tije.

antishqiptar  ai seshte.. eshte shum antikomunist. biles  fshiu dhe  nen forumin   per nder te partise a si e kishte  emrin... po ashtu  hoqi  dhe padoganen....

keshu qe mos shkruani nga  cmira  disa nga ju.. po jepuni ketyre njerzve qe punojne e bejne  dicka ate qe meritojne.!

Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.