Forumi Horizont Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)

Postuar nga buzeqeshja datë 22 Shtator 2006 - 00:14:

o amor mbaje pak kte burrin tend se si teper po me ngacmon

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2006 - 00:15:

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
Ketu jam po kjo buza ka ngel pa burre dhe spo e mban vendi...:p :p :p :p :p

Po beji ndonje vizite dhe ti tani Buzes,behu zemergjere...ti e di qe une s'jam xheloze,mjafton te me jesh besnik me zemer ... :p

Buze,ja kam dhene une lejen te ngacmoje ke te doje,s'ma bente zemra ti thoja "jo" dreqit,eshte gjynaf te shkoje dem vetem me nje femer(flas fizikisht :p )

Postuar nga Zhylien Sorel datë 22 Shtator 2006 - 00:23:

he buza fol po deshe.......
Mos kishim pas ket mardhenie ishim ndar si ajo molla jote.

ps,amor lejen e kam pas gjithnje ne xhep......por kur lava pantallonat e lash brenda

Postuar nga buzeqeshja datë 22 Shtator 2006 - 00:25:

Epo ku ta gjej nje burre si ty mor erik ja me genjeu syri shkova zgjodha adin se me dukej cik i madh dhe thash me jep siguri po ja qe syni te rren....

Postuar nga Katilesha datë 22 Shtator 2006 - 00:26:

Re: hi !!!

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus

....... po he pra te shkreten ........... spara ( qello ) ......... ishalla po na terheq edhe mua mas vetes .............. se vdiqa ......... ( per içik nuçe ) .......

glaukus mos u shqeteso.........sa te fejohem dhe do ta terheq hunden me korrespondence...........HAHAHA

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2006 - 00:39:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Epo ku ta gjej nje burre si ty mor erik ja me genjeu syri shkova zgjodha adin se me dukej cik i madh dhe thash me jep siguri po ja qe syni te rren....

Ehhh moj Buzeqeshja,sa nuk i njeh meshkujt dhe ti: Admirali eshte ne moshen e livadhisjes,ne moshen e molleve Heres tjeter po u martove ose zgjedh nje te moshes se Eric,ose nje qe eshte mbi 27-28 vjec(teoria ime kjo,se mos guxon ndonjeri nga ju ta hedhe poshte :p)[/size]

Postuar nga buzeqeshja datë 22 Shtator 2006 - 00:41:

Do ta nigjoj fjalen moj amor se ky divorci me ndihmoi ta kuptoj nje cik jeten dhe meshkujt do marr nje te moshes se erikut

Postuar nga Admirali datë 22 Shtator 2006 - 01:48:

Hmmm

A ka pleq per Buzeqeshjen ketu, se ne te rinjve nuk na paska qejf.

Postuar nga Admirali datë 22 Shtator 2006 - 01:49:

Re: Re: Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa

O shef pse te la gruja ty(sdite ta mbash se ne ta gjetem,kaq kishim per detyre),do na lesh ne hallexhinjve pa pune !!!!

Kjo seshte e drejte,kjo tregon qe ju si bini dot gomarit i bini samarit !!
Une protestoj!!!!!

Eh... Nuk e mbyllim jo, se po lejme buzeqeshjen te divorcuar masanaj ene do na akuzoje per shfrytezim posti.

Postuar nga ALB_MaGjI datë 22 Shtator 2006 - 05:07:

O Goca vihuni ne radhe JAM SINGEL
DUA NUSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.