Forumi Horizont Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge " (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13850)

Postuar nga Katilesha datë 25 Qershor 2008 - 12:55:

Exclamation

Postuar nga kurt datë 25 Qershor 2008 - 16:03:

fastball - the way

krijoj nje marrdhenje te ngushte dhe te gjate me kenget qe degjoj shpesh here, me vite, i qendorj besnik atyre, jane pjese e kujtimeve te mija, jane pjese e jetes time...

Postuar nga Tulipani datë 25 Qershor 2008 - 16:25:

Hahaha vera ka ardhur perfundimisht me gjithe nxehtesine e vet pyes veten kur do vendos si gjithe njerezit normale te perdor syze dielli per tu mbrojtur nga rrezet ... se kam shpjeguar kurre kete ndjenjen qe kam kur i ve ...sikur me shkeputin nga realiteti

oh gjeja e fundit qe kam shkarkuar : Library Tapes

ps...kurti se ke idene sa kohe kisha qe po e kerkoja ate kengen tende me siper

Postuar nga kurt datë 25 Qershor 2008 - 17:26:

haha, te paraftyroj tu tulipani ne Coachella music festival ku mundohem te shkoj cdo vit pethujase, per tre dite rresht mund te degjosh me shume se 120 bands, dhe te gjitha jane nga ata qe ti i poston ktu,
arcade fire, radiohead, coldplay, cure, e shume shume, sic thashe over 120 grupe nder me te njohurat ne bote vijn aty, eshte vetem 1 e pak ore larg nga ktu ku jetoj. te parashikoj ty duke u merzitur se s'din cilen band te degjosh me pare

ps,,, njehere me ra rasti qe wilco nje band qe e dua shume po loznin ne te njejten kohe me coldplay, nuk dija se ku te shkoja me pare,,, lozin aq shume bands aty saqe nuk njoh mire apo mbaj mend emrat, thjesht dehem dhe kaloj gjithe diten i habitur 10 minuta ktu 20 minuta dikun tjeter, te paftyroj ty aty, sikur nje kid in the candy store

vetem njehere kam kaluar tre dite, tani nje dite e lodhem duke pire e ecur ne kembe gjithe diten, plus behet shume nxeht/vape por ne darke behet mire shume

Postuar nga Tulipani datë 25 Qershor 2008 - 17:48:

kurti une i degjoj por duhet ta pranoj s'jam tip i ketyre koncerteve sepse s'duroj dot njerezit kur shtyhen dhe e parafytyroj veten te fundosur mes tyre duke qene se jam si fije bari

Postuar nga kurt datë 25 Qershor 2008 - 18:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
kurti une i degjoj por duhet ta pranoj s'jam tip i ketyre koncerteve sepse s'duroj dot njerezit kur shtyhen dhe e parafytyroj veten te fundosur mes tyre duke qene se jam si fije bari
haha, jo, aty ku po them une nuk ke nevoje te shtyhesh me njeri, ka haperire sa te duash, eshte vend shume i madh. ke te drjet se kur pashe disturbed ne nje koncert, nuk kam pare ndonjehere njerz te cartifilosur ashtu ne jeten time, sidomos aty afer ne mash-pit pavarsisht se ata me pelqejn shume shume, nuk mund t'i shkoj aq afer, me siguri do thyej dicka...!!

Postuar nga ingmetalboy datë 26 Qershor 2008 - 04:59:

Wow sot ndjehem plotesisht keshtu:

Sixx:A.M- Life its beautiful

Postuar nga Balerina datë 26 Qershor 2008 - 07:10:

Keto kohet e fundit kam gjetur nje paqe te brendshme, qe vetem rrezet e diellit te veres e dhurojne...ose me mire, strategjia ime per te prere lidhjet me shumicen e njerezve qe njoh per ca kohe ka qene efikase. Keshtu qe, kurdo qe ndjeheni te stresuar, jepini vetes ca dite reflektimi larg fjaleve boshe te se perditshmes. Tani kam qejf vetem te kercej, mundesisht kenge si kjo meposhte, apo Rumba de Barcelona te Manu Chao. Por kjo kenga qe zgjodha sjell kujtime te femijerise, prandaj me duket me shume e bukur.

Postuar nga Tulipani datë 26 Qershor 2008 - 17:39:

sot jam zgjuar me kete kengen dhe jo sepse e kam degjuar gjekundi, thjesht me ka ardhur ne mendje vete qe ne mengjes ...

ps...Balerina une kam qene nga ato qe ka pasur e vogel nje fund me vizatimet e lambades siper, se kishin shume ate lloj fundi se ishin per vip-at :p ... ajo qe po me kujtohet eshte se pretendohej te kerceje dhe ti te njejtin kercim ... hmm jo shume entuziasmante sinqerisht

Postuar nga Tulipani datë 27 Qershor 2008 - 15:17:

Góðan Daginn

Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.