Forumi Horizont | Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit » Trego 1187 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18222)
Re: Marjeta - Legjende Dashurie
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Si gjithmon kenget e bukura dua te pershendes bionden ne fill![]()
![]()
O poetja ime ti e ke modifiku icik tekstin por po te fal se e ke nga dashuria per Orfeun
Re: Re: Marjeta - Legjende Dashurie
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
se kisha degjuar naj here ciljeta e bukur me pelqen...
ja dhe kenga qe te pershendes une sepse e di qe te pelqen shume dhe kete vit do jemi duke e kercyer neper buzuqet e Kretes...moj shoqe po orfeu jot di greqisht se ky i imi sdi dreqi me duhet me ja perkthuy; Orfeo lexo zemra...
Pyeta syte e mi pse lotojne?
ato me thane pse te pane ty shpirt
erdhe erdhe erdhe qe te ikesh perseri
erdhe erdhe qe te vrasesh syte e mi ...
Pyeta syte e mi pse qeshin?
dhe me thane qe te besun ty
dhe te besun tek genjshtra jote
erdhe erdhe qe te ikesh perseri
pyeta syte e mi pse dhembin?
me thane qe kan kaluar shume
po perseri te duan vetem ty .
erdhe te vrasesh shpirtin tim
Pyeta syte e mi pse lotojne?
ato me thane qe te besuan shume
dhe pse me genjeve
erdhe erdhe te lutem mos ik ....
Pasxalis Terzis-Rotisa ta matia mou
![]()
Drini Shkreli - Dedikuar ty
Per Orfean time
hahahahahaahahahahahahahahahaha iRtheee --irtheee se me skotosi hahahahahaahahahahahha
........ o Bjonde ku e ke gjetur kete kenge se jam shtrire ne krevat dhe po vdes se qeshuri me kete qe po vuan duke kendur veshur me pallto, tuj ec tek moli i vjeter, kengen ....irtheeeee hahahahahahahaha -- u mekaaaaaaaaaaa ..o man hajde kengetar hajde
--Bjonde po me zhgenjen , per koke tende ,
Ketaketu tek TV NBC po hane fruit cake , ndersa une pertohem te cohem
----- Vetem Ciljeta shoqe e Bjondes mund te me coje nga krevati , jo per gje por eshte brune me leshra te verdha
hahahaahahahah---E forte je Bjonde ku e ke gjet kete emer
Uuuu Bjonde ,po Ciljeta tek PD-ja ishte shume sexy veshur me fustan te zi , dukej shume kinge --Ja si kjo Ciljeta qe kemi ketu ..
---Hej o cuna dhe goca --vendosni kenge te bukura, se ka ne Ju tube plot --qe kur ta kontrollojme kete forumin gjejme direkt ndonje kenge te bukur
---Kur them te bukur , te bukur qe e pranon dhe bota moderne--Jo te bukur nga ato ku qan ai duke thene ......Irthe se me skotosi hahahahaahahahahahahahahhaah ..po vdes...........
--Megjithate e kam sugjerim , se cdo njeri ka shijen e tij----------De gustibus non disputandum
------------T'ju pershendes une me nje Great Song nga Tina Turner --koncert ne London ne Stadium --Kenga titullohet :
--------------BE GOOD TO ME
...... nje great atmosfera -- great coreography, nje absolutisht great ritem qe me ben mua tani te hidhem peprjete nga krevati me bythe jashte lol
.....Pastaj me vone hyn ne skene nje zezake amerikane qe i ulerin stadiumit:
...............one , two, Londooon common !!!...Put ur hands togather !!!!
--....dhe fillon nje great muzik --ku exitohet gjithe stadiumi anglezAjo eshte tipike vajze amerikane , rezaton shume energji ......dhe ne fund mbyllet me nje pjese frenetike ne piano nga nje pianist zezak....qe perfundon me nje klithme te kitaristit duke uleritur ne kupe te qiellit --yeeeeeh ..lol
Njera nga ato back up singers qe shoqeron Tinen eshte kroate --eshte shume kinge ,duket si kineze por ka floke shume te bukur , presh te zinj ---Cecilia i ka floket si forma e asaj kroates qe e quajne IVONA BRNELIC
-------Ato kane veshur pantallona meshin shtrigat, qe ju shkojne shume se kane kembe shume elegante.. dhe jane shume kinge te treja
Pershendes me kete kenge :..... Gjithe femrat e Forumit Horizont
Tina Turner - Better be Good to Me [Live]
Me kete kenge pershendes gjithe ATA / ATO qe nuk kane te DASHUR......
Me pelqen shume Mireille Mathieu , eshte shume kinge dhe kendon great
Kenga ka domethenie shume te bukur ........ eshte tamam ashtu sic thote kenga.........
Mireille Mathieu ......Pour un coeur sans amour
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--Bjonde po me zhgenjen , per koke tende ,
Shpirtin tem
Mark Ronson & The Business INTL - Somebody to Love Me
PHIL COLLINS - ONE MORE NIGHT
ti amo ancora di più Cocciante
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit » Trego 1187 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.