Forumi Horizont Gjithsej 683 faqe: « E parë ... « 432 433 434 435 436 437 438 439 440 [441] 442 443 444 445 446 447 448 449 450 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga oliinter datë 04 Qershor 2005 - 19:17:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
paska fillu fushata knej a?eh cme gjeti?ca qeveri e poshter...edhe zgjedhjet i kane lene ne kohe provimesh qe opozita te mos arrije te organizohet...atehere te shof iher se cilet ishin nga ana e opozites?une ,analistja,olinteri,endro kalo me ne ti se ato nuk shtine tek a cift te ndaheshim njelloj...mos e vrit mendjen se edhe kaq sa jemi boll jemi.
atehere kjo osh shqiperia meqe jemi 4 vete deri tani po e ndajme ne 4:ti analiste merr jugun...qe po i tjek nje vije ktu te osumi e ca te kete me poshte qendisi ti...olintero e ke problem te marresh veriun apo do ta nderroj?qe nga ky fani ketu...ca te kete fan,qupe e kerr me gjith as jane te tute...endro shif lindjen nese nuk e ke problem...ja tia tjek edhe nje vije ktu per shul...keto zonat ketu...sa per numrat vejini vete si te doni.une po shof iher kete zonen e myzeqese...sidoqe te jete meqenese ne opozita jemi tolerant mes vedi mundeni edhe te ndihmoni njeri-tjetrin dhe te shkelni ne zonat e tjetrit pa problem fare...nese shtohen te tjere emra me opoziten do tu japim toka te tjera edhe atyre...per cdo problem kontaktoni drejtperdrejt...

4 kunder 10...as mos e kini problem ore se fundja fundit 4 ishin edhe muskutjeret...(kjo ishte me ju dhene moral se me ato kandidate nga ana tjeter kena me heq te zinjte e ullinit kena me heq...)

sa per premtimet tona secili do ti paraqise sipas qejfit...nderkohe une po bej gati gazeten tjeter qe do te kete emra direkt dhe jo anashkalime kete rradhe...ah se harrova...ai erdogani me tha qe kemi mbeshtetjen e tij dhe te 3 milion trupave turke dhe per cfare do problemi aty e kemi...e mante mend qe kam bo kolegjin turk ...edhe ai shiraku dhe shrederi thane qe kane ca hesape me ate qeverine e vjeter sepse gjyqi i hages kerkonte disa prej tyre keshtu qe edhe ato u lidhen me ne...ke kerkonte gjyqi i hages.....se shpejti ne gazete...

poshte qeveria...prap vende vende(a sa keq me vjen per wydren,lubin dhe amorin se i doja fort po...s'pasket paaaaaaaaaaaase mooooooooj piiiiiiiiiiiiiiik meshiiiiiiiiiiiiiiiire....shpresoj se do te me kuptojne)
para partizane...hmmm.....para opozite
po iki iher se po grryjn zorret me shku ne mence e me hong i pjate makarona....degjoehena me vone.

Plako mos e vri mendjen se e mbuloj une veriun...
KEte qeveri as nje gje nuk mund ta shpetoje me nga varja ne litar...

Bile une Propozoj qe analisten ta bejme Kryeministre te re te vendit. si thua?

Pershendetje dhe rrofte opozita.

Vdekje spurdhjakeve dhe kackavalleve

Gjithsej 683 faqe: « E parë ... « 432 433 434 435 436 437 438 439 440 [441] 442 443 444 445 446 447 448 449 450 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.