Forumi Horizont Gjithsej 141 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 141 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- FK Teuta (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=349)

Postuar nga qershor13 datë 29 Tetor 2003 - 21:50:

Renato: Shkumbini, kundërshtar mjaft i fortë

Braziliani i Teutës e vlerëson maksimalisht ndeshjen e radhës në kampionat
Braziliani i Teutës, Renato, e konsideron sfidën e radhës në kampionat, me Shkumbinin, një ndeshje mjaft të fortë, sikurse vlerëson me të njëjtat nota edhe kundërshtarin. Sipas tij, Teutës do t'i duhet të djersijë shumë për të arritur fitoren, e cila do t'u shërbente durrsakëve për të ruajtur pozitat kryesuese. Mesfushori brazilian i "djemve të detit", në një intervistë për "Sportin shqiptar", do të shprehej:
- Renato, si e vlerësoni sfidën e radhës në kampionat me Shkumbinin?
- Parashikoj një sfidë të vështirë për ne, sepse kundërshtari, pas ndryshimit të stafit drejtues, ka krijuar krejtësisht një portret tjetër. Mendoj se do të luhet një ndeshje e fortë, në të cilën do të na duhet shumë mund e djersë për të triumfuar. Shkumbini ka një ekip të mirë dhe me vlera, që mund t'i nxjerrë probleme çdo kundërshtari në fushën e tij. E mbaj mend shumë mirë lojën e Shkumbinit në Durrës, në ndeshjen e fazës së parë, kur na vuri shumë në vështirësi. Gjithsesi, mendoj që Teuta i ka forcat për ta kaluar me sukses këtë ndeshje.
- Si e keni përjetuar kryesimin e kampionatit në përfundim të fazës së parë?
- I lumtur, si të gjithë shokët e tjerë të ekipit. Mendoj se e kemi merituar kryesimin, sikurse mund të them pa frikë se jemi një nga ekipet më të mira. Kemi fituar ndeshje tepër të vështira, si me Vllazninë apo Tiranën, jashtë fushës sonë, dhe nuk kemi humbur asnjë ndeshje, çka dëshmon qartë për forcën tonë reale. Shpresoj të vazhdojmë kështu deri në fund të kampionatit.
- Sipas jush, cili repart i Teutës funksionon më mirë?
- E kam të vështirë ta them këtë, sepse jemi një ekip që bën një lojë kolektive. Sidoqoftë, për mendimin tim, mesfusha është nga repartet më të konsoliduara të Teutës.
- Vetë keni munguar në ndeshjen që ju nxori në krye, me Besën. Me ç'motive do të zbrisni në fushën e lojës në ndeshjen e radhës me Shkumbinin?
- Më vjen keq që nuk isha i pranishëm në ndeshjen me Besën, sepse, përveç 3-pikëshit, kjo fitore na siguroi edhe vendin e parë në renditje. Pra, na shpalli kampionë të fazës së parë. Për sa i përket ndeshjes me Shkumbinin, do të jap maksimumin.
- A ju mundon fakti që nuk po shënoni?
- Sigurisht.
- Te Teuta thonë se Khumalo është kolegu juaj më i mirë në fushë dhe jashtë saj. A është e vërtetë?
- Pak a shumë. Në fushën e lojës jemi të gjithë në shërbim të ekipit. Pra, jemi kolegë të mirë. Jashtë fushe, sigurisht, Khumalo është miku im më i mirë. Gjithsesi, kam edhe shumë shokë të tjerë në këtë ekip.
- Ç'gjëra të përbashkëta mendoni se ka futbolli shqiptar me atë brazilian, nga vini ju?
- Ashtu si në futbollin brazilian, edhe këtu në Shqipëri spikat ana teknike e futbollistëve.

Gjithsej 141 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 141 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.