Forumi Horizont Gjithsej 162 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 1615 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- Cila kenge do te perfaqesonte ty sot? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13667)

Postuar nga bruni22 datë 18 Nëntor 2008 - 22:12:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

per me teper ne lidhje me rregulla qe moderatori njeh me mire se ju

persh... brisede x fat ketu flasim shqip edhe do ishte absurde te mos kuptohemi edhe ne gjuhen mem.
te jap te drejt kur thua qe moderatori i njeh me mir se ne (mua) rregullat jo x gje po nuk i kam lexuar me vemendje. edhe pse nuk i kam lexuar e di shum mir kur shkelen rregullat sepse un as kam shar njeri as kam perdorur ndonjeher fjalor banal " asrye nr. 1 x te fshir nje postim" x kete shyqyr qe i kemi aministratoret se ndryshe do me ikte deshira qe te perdorja kete forum.
sa x rregullat ketu thot cila keng do te perfaqesonte ty sot? pastaj se esht sportive se lirike apo ku di un ca problemi ka? ajo keng ate dit perfaqesonte gjendjen time shpirterore. qe do te thot qe i pershtatet temes dhe te siguroj qe ishte brenda c'do rregulli...
rrespekte brisede
besoj se tulipani me ka kuptuar x ate urimin jo dashamires qe bera.

ATB-Let You Go

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Nëntor 2008 - 22:35:

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11

sepse un as kam shar njeri as kam perdorur ndonjeher fjalor banal " asrye nr. 1 x te fshir nje postim"

Nuk mjafton fakti qe je interist ???????

Postuar nga Tulipani datë 19 Nëntor 2008 - 01:38:

Lightbulb

Rregullat ne kete nen forum pervec sharjeve e ofendimeve jane dhe mos lejimi i videove qe s'permbajne kenge psh: pjese nga ndeshje, filma e video komike e etj... nese jane te shoqeruara me kenge ska problem.

Ndonjerit mund mos i pelqeje por si i thone asaj ndonje rregull dhe duhet vene dhe pastaj s'me duket se eshte ndonje sforcim i madh.

Aldo e kuptova qe se kishe me te keq, sa per ndonje person tjeter ... besoj je i madh vete te gjykosh e mos influencohesh nga te tjeret

Postuar nga AndreaPirelli datë 19 Nëntor 2008 - 01:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Ndonjerit mund mos i pelqeje

Postuar nga Tulipani datë 19 Nëntor 2008 - 01:41:

The Cardigans - You're the Storm

kjo eshte kenga ime per sot ... s'me mjafton shiu dua stuhine

ps. 1-0 per Brisin ... gjergji me keto kenget duhesh lene ne pankine :p

Postuar nga ingmetalboy datë 19 Nëntor 2008 - 07:28:

In my arms Instead-Randy Rogers Band

Sorry qe nuk mund te gjeja nje video me te mire per kete kenge ne youtube, por duhet ta postoja sepse kam gjithe diten qe po e kendoj.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 20 Nëntor 2008 - 14:24:

Ne te dy kurre sjemi ndare
Ne te dy kurre skemi heshtur
Endrra ime, nje shpend i marre
Krahet hap ne re, qiellin gjen atje tek ti

Kur je larg te pres me mall
Kur je prane grindem me ty
Jeta loje c'fare eshte valle
Duhemi te dy, grindemi te dy, se di...

Postuar nga Zhylien Sorel datë 20 Nëntor 2008 - 14:24:

Ne te dy kurre sjemi ndare
Ne te dy kurre skemi heshtur
Endrra ime, nje shpend i marre
Krahet hap ne re, qiellin gjen atje tek ti

Kur je larg te pres me mall
Kur je prane grindem me ty
Jeta loje c'fare eshte valle
Duhemi te dy, grindemi te dy, se di...

Postuar nga bruni22 datë 20 Nëntor 2008 - 20:51:

Thumbs up

Giannis & antonis vardis- kapou kapu

Postuar nga Iyua datë 21 Nëntor 2008 - 02:24:

Michael Bolton - Missing You Now

Gjithsej 162 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 1615 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.