Forumi Horizont Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)

Postuar nga _mIzZzA_ datë 08 Gusht 2004 - 01:44:

DOKTORI

Njeri ishte semure e shkon bashke me gruan te doktori. Doktori e viziton , pasi mbaron vjen tek gruaja e pacientit e i thote:-,Nese deshironi qe burri juaj te mos vdese duhet te zbatoni keto kushte:
1-Çdo mengjes do t'i pergatisni nje mengjes te mire dhe duhet te jeni buzagaz.
2-Kur te kthehet ne dreke ta prisni me fytyre te qeshur e t'i pergatisni nje dreke te kendshme.
3- Darka te jete e veçante. Sapo te vije ne shtepi t'i jepni nje teke raki e qetesojeni .
4- Te beni dashuri sa here qe te doje qe te ndjehet i lumtur.
-Nese zbatoni keto keshilla burri juaj do te sherohet shume shpejt. Kur vijne ne shtepi burri pyet gruan:-'Ç'te tha doktorri? Gruaja i pergjigjet:-'Qe do te VDESESH!'

Postuar nga hAsHaShI datë 22 Gusht 2004 - 00:33:

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
DOKTORI

Njeri ishte semure e shkon bashke me gruan te doktori. Doktori e viziton , pasi mbaron vjen tek gruaja e pacientit e i thote:-,Nese deshironi qe burri juaj te mos vdese duhet te zbatoni keto kushte:
1-Çdo mengjes do t'i pergatisni nje mengjes te mire dhe duhet te jeni buzagaz.
2-Kur te kthehet ne dreke ta prisni me fytyre te qeshur e t'i pergatisni nje dreke te kendshme.
3- Darka te jete e veçante. Sapo te vije ne shtepi t'i jepni nje teke raki e qetesojeni .
4- Te beni dashuri sa here qe te doje qe te ndjehet i lumtur.
-Nese zbatoni keto keshilla burri juaj do te sherohet shume shpejt. Kur vijne ne shtepi burri pyet gruan:-'Ç'te tha doktorri? Gruaja i pergjigjet:-'Qe do te VDESESH!'

pupupup larg qoft

Postuar nga _mIzZzA_ datë 24 Gusht 2004 - 03:38:

ahhaha hashashi
po larg eshte mi ylli larg nuk vjen te ty

Postuar nga hAsHaShI datë 24 Gusht 2004 - 12:58:

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ahhaha hashashi
po larg eshte mi ylli larg nuk vjen te ty

ishalla fjala jote ne vesh te perendise

Postuar nga _mIzZzA_ datë 24 Gusht 2004 - 21:37:

ehe fjalen time e degjoj perendija e e mora dje ne cell i berra nje cerre e me tha qe e kishte mar ate faksin tim qe te rrinte larg teje

Postuar nga _mIzZzA_ datë 24 Gusht 2004 - 21:50:

Per Djemt Ushtar!!!

LoL Jan Ushtaret ne Shqiperi dhe po benin ushtrime ....por ne shqiperi kishte 3 muaj qe kishte ik uji, dhe nuk kishin uniforme tjeter te vishnin ngelen ushtaret 3 muaj pa u lar dhe pa u nderuar...por keta te shkretet nuk benin dote stervitje ose ushtrime......pa u lar dhe pa nderuar vendosen ushtaret kur te vinte komandanti ti thonin se nuk do te benin ushtrime pa u lar ose po nuk ju dhan uniforme tjeter...........( por edhe komandanti do vinte te sillte lajmin e mire dhe te keq) .....mire ateher vjen Komandanti dhe thote: gati tu
te gjithe ne radhe ata
Komandanti: ......Sot kam nje lajm te mire dhe nje lajm te keq ke doni te degjoni me par?

Ushtaret: Lajmin e mire

Komandanti:....Lajmi i mire eshte sot do nderoni breket dhe do merni uniforme te re

Ushtaret: Urrrraaaaaaaa

Komandanti.:: prisni se nuk kam then lajmin e keq....Lajmi i keq eshte do ti nderoni breket me njeri tjetrin......

Postuar nga hAsHaShI datë 25 Gusht 2004 - 16:43:

hahahahh e bukur kjo zemer po si do i dallonin breket se nga eshte ana e perparme edhe ana e mbrapme apo ngjyra e verdhe para ngjyra kafe mbrapa :p :p :p :p :p :p?
meqe e the ti 1 me ushtar me takon edhe mua ta them nje tani sa e kam ne mendje

jane 10 ushtar shqiptar edhe ne uren qe do kalonin e kishin prishur gjermanet
dhe vendosen qe te kalonin lumin me not po me 1 kusht
kushti ishte qe tmos lagnin k*rin
ok kushe e gjen dot si do e kalonin lumin pa e lagur????

sa te mendoheni ju po e them une
tani keto do ja fusnin nga mbrapa njeri tjetrit edhe keshtu qe nuk do u lagej....
po ai i pari kujt do ja fuse do thoni ju
ok pyetje me vend
po e them edhe kete
ai i pari do ja fus atij qe e lexon kete

hahahhahah :p:p

Postuar nga _mIzZzA_ datë 26 Gusht 2004 - 04:06:

eh e bukur edhe kjo e jotja

Postuar nga shaban_qosja datë 28 Gusht 2004 - 03:40:

Ja edhe une nje per ushtarert:
Shkon nje ushtar te marre leje se do martohej.
Dakord i thote komandanti por me kusht qe te me tregosh gjithcka kur te vish. Mire i thote ushtari dhe shkon e martohet.

Kthehet ne repart pas dasme dhe sipas angazhimit fillon ti tregoj komandantit:

Te shtunen beme dasmen tek nusja ...

Te dielen beme dasmen tek une, kercyem .... dhe pastaj shkova te fle me nusen.
Te marten vazhdoi ushtari , por komandanti e nderpreu, po ti nuk na the te cfare bere te henen.

Fillon ushatri eshe njehere nga e para, por perseri kalon nga e diela te marten. Perseri e kthen mbrapsht komandanti dhe perseri ushtari kalon nga e diela te marten .
I nevrikosur i bertet komandanti, po he mo cfare bere te marten.

Te Te Te marten thote ushtari me tha nusja
- Hiqe pak se do shkoj te bej urinen.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 28 Gusht 2004 - 03:48:

opa filluan ushtaret rrjesht
u be ushtrija ketu......

QENI ME EMRIN SEX

Cdo njeri qe une njof e quan qenin e vet rover ,bond, ziko, killer ose balo
une ja vura sex i cili me ka len shum mbresa

kur shkova ne komun te merja lishencen e qenit i thash punonjesit qe dua nje lishenc per sex .Ai tha , " dhe une kam qejf te kem nje lishenc te till ! " .
Zoteri i thash "ajo eshte qen !!! "
ai ma kthen as me intereson si ngjan . une i thash qe e kam sex qekur isha 9 vjec , ouuuuuuu ma ben ai te paske qen djal ernegjitik dhe i fort .

Kur une vendosa te martohem i them priftit qe dua te kem sex ne ceremoni , ai ma kthen prit sa te mbaroj dasma dhe pastaj bej cte duash .
une ja ktheva i deshperuar " ti sme kupton sex ka luajtur nje rol te madh ne jeten time " dhe gjith jeta ime esht perqendruar tek sex dhe sot eshte nje dit e shenuar si per mua dhe per te .

Kur une me gruan shkuam ne muajin e mjaltit , dhe ne kohen qe shkuan ne hotel i them sportelistit dua nje dhom per mua dhe gruan dhe nje dhom te vecant per sex , ai me thot qe cdo dhom ne hotel esht vend i pershtatshem per sex . Une i them " ti nuk kupton "sex me le pa gjum gjith naten , ehhhhhhhhh te dish mua ma kthen sportelisti

Kur une me gruan u ndam shkuam ne gjyq per te kerkuar te drejten kush do ta mbante qenin . une i them ,zoti gjyqtar une kam ptur sex para se te martohesha por sex me la pasi u martova

gjykatsi ma kthen "dhe mua e njejta me ka ndodh !!!!!!!"

mbrem naten sex u zhduk prap ,dhe me duhej ore te tera per te kerkuar per te , nje polic me thot ca do ne rruge ne oren 4 te mengjezit me bizhama, ehhhhhhhhh i them po kerkoj sex .

tani qe me kan futur ne burg i ndar nga gruaja dhe kaq probleme me ate qenin tim qe kur se pash me i cili sex me ber per psikollog
kur shkova ke psikollogu ai me thot si esht puna une i them i deshperuar qe sex ka qen shoku im i ngusht dhe pa te sbej dot gje
Doktori me thot shiko se sex nuk esht shoku i ngusht i nje njeriu " ti duhet te blesh nje qen!!!!!! " me thot ai qe ta kesh shok te ngusht

Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.