Forumi Horizont | Gjithsej 53 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 » Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan grate ?????? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=579)
Re: Re: Çfarë duan gratë?
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
hahahhahahah se lexova krejt se shume gjate po per cfare lexova po qeshja sa munjda
ne facte verteta ehste qe grate as burrat sjan te kequr kurr me njeri tjetrin ne fillim rrin bashke nga qefi masandej sa vjenje kohe kalon nje kohe nga halli e pikeeeeeeeeeeeee
mos zgjasni me muhabet d mendje bashke smund tekombinojne kurre ka vdek ajo pun
Re: Re: Re: Çfarë duan gratë?
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
C'ja fut kot edhe ti, gjyshi im vetem gjyshen ka dashur.
![]()
Re: Çfarë duan gratë?
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Dr.Adem Harxhi
Çdo grua dëshiron diçka ndryshe.
Re: Re: Re: Re: Çfarë duan gratë?
Citim:
dasht noshta vec gjyshen ka dehst jam me ty se kur rrinnjeri shume kohe me dike don ti sdon e don at rop dhe ne qofte s errin e shan e turturon tan jeetn prape se prape e ke parasysh gjithmone e nje lloj terhekjen e ke ndaj saj fundja kalon nje jet e me te e normale
po kujt i thoni dashni kjo ndryshon
un i them dashni asaj qe njerzit din me fol e me u marr vesh si njerz qe kuptohen e normal dhe duhet ksaj i them dashni uen syn
duaje dike sa te dush kur e shtyp me fjale gjithmone futi newc te gjitha se si duhen gja![]()
eune me siper spo shkruaja dicka dashni apo jo dashni po thoja ket qe eshte veshtir dy persona te jen gjithmone dakort me nejri tjetrin ,cfare ben qe ata persona ti merziten njeri tjetrit e normal nje kohe ne fillim ajo fillimi dashnija terheqja ehste dicka e bukur po jeta ehstejet e ka probleme e gjera tjeraqe vin ,e kur kto problemet hyn e ajo dashnia terheqja e filliminfillon behet e dites personat fillojne nga moskuptimet e llafosjetmenjeri tjetrin ,cfare ben qeato persona te largohen e po mund jetojne bashke rrin bashke se te fillosh te ndahesh sa her nuk hskon mir me dike do na ik numri me 100 ndraderi ne fund lol
ket thoja une
e grat cduan nje rop te kuptueshme dua une at qe skam![]()
![]()
![]()
tjerat i kam krejt pa he at qe se kam e kerkoj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e pse mos ta lente koken gjyshja !?
Gjyshiiii , i pashem - PO , pasanik - PO , sekretin se c'far donte gjyshja ( dhe grate e lagjes ) - e dinte
Re: Re: Re: Re: Re: Çfarë duan gratë?
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Jo o dylan, i shkreti gjysh kurre nuk eshte sjelle keq me gjyshen. Por edhe gjyshja ama, koken linte pas tij.
Duan o duan grate, po kush ua jep se.
Khe!
OJ!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Çfarë duan gratë?
Citim:
hahhahahahahhaha oooooooooooooooooooooooo zot jo deksha sta japin ma as mehskujt jan ba ma zi se femrat te pakten fmerat em pare e japin me raste meshkujt as me pare hic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pse njerezit s'e kuptojne thua? Oj te kuptuar. Si fillim femra vishet mire, llangoset ne surrat dhe del per jete nate. Pastaj i fut nje te qeshme dhe mashkulli kupton se ka terren te punueshem. Plus qe shikon ca kofshe e cica me shume dhe ndizet. Nderkohe duhet te tregoje status social, qe di te ligjeroje, qe di te vishet sipas ambjentit, etj. Komunikojne te shkretet komunikojne.
E dini ju qe femrat qe rrine ne kolegj bashke u sinkronizohet cikli? C'ne do thoni ju. Po ja, thuhet qe leshojne susbtanca ne ajer (feromone) qe bejne kete pune. Imagjino dhe ne ajer merret vesh kur (nuk) i shkon mendja. :p
Ky asht darvinizem kuptimplote Fajtor.Kudo qe jetojne femrat per nje kohe te gjate u sinkronizohen ciklet. Njerezit jane te prirur te imitojne, qe te mund te pershtaten (natyralisht). Nese dikush qe po ben muhabet me ty kryqezon duart edhe ti je i prirur ta besh. Ne shumicen e rasteve gjestet qe ben personi qe jeton apo muhabeton me te, ndoshta edhe ne nje kafe, jane te prirura te imitohen. Ka edhe shembuj qe kafshet shtepijake fillojn e ngjajne me padronet , jo ne forme se nuk esht e thene, por ne nuancat qe i merr fytyra.
Kaq per momentin se kam aq shum informacion sa po pertoj te shkruaj me shum.
Sa mire qe i dine keto punet e sinkronizimeve keta djemte e fisit tone..
Gjithsej 53 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 » Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.