Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 442 443 444 445 446 447 448 449 450 [451] 452 453 454 455 456 457 458 459 460 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:Nuk kemi shume te perbashketa me keta italianet Deb, dy tre detaje gjatesia dhe ngjyra e flokeve, nejse une pa mustaqe, edhe floket nuk me kane rene akoma, normal qe peshoj me pak se ai. Ti ngjyra e flokeve por me te gjata, me e shendoshte . Une zerin e kam me me ton se Maurizio e ti duhet ta kesh me femeror se Maria.
Po citoj ato që tha Deb*
Eh piktor mua me pelqen Debora si emer, por jo si dukuri natyrore.Keta italianet nuk i njoh piktor. Qenkan burre e grua me c'me nxori google. Kam shkeputur lidhjet me Italine prej vitesh...
![]()
Piktor s'kemi te perbashket me ta besoj as moshen. :p
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Per te trembur ishte ne fakt. Niperat e mi mbuloheshin komplet, bashke me qenin.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
nejse une pa mustaqe, edhe floket nuk me kane rene akoma, normal qe peshoj me pak se ai.
"Ky djalosh do ta pesoje shume keq", flisnin njerezit, duke profetizuar edhe me bindje se ata vete do te siguroheshin qe ky fund te qe i keq.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ne '85 ne Peshkopi ka rene gati 2 meter bore . normalisht binte diku te 50 - 70 cm por ate vit ka qene e jashtezakonshme .
e jashtezakonshme per faktin qe duhej te canim tunele per te levizur dhe furnizimi me buke apo ndonje gazete behej vetem me helikopter.
edhe arrdhja e nje helikopteri ishte e jashtezakonshme per ne . na dilte zemra vendit duke vrapu per te stadiumi qe ishte 3 km larg lagjes sime.
nqs. do i gjeja nje ane negative bores ishte vetem fakti qe ishte pak "tradhetare" . ndersa ne loje e siper ishe i nxehte e nuk e merrje vesh qulljen (ngrirjen) sapo te hyje ne nje ambient qe i kalonte 0 grade te vinte nje therrje poshte thonjve qe ia kalonte edhe shkuljes se tyre.
vetem ti fusje ne uje te ftohte ishte disi me pak dramatike ose ti ferkoje me force floket .
bora per ne ne ato kohe ka qene dhurata me e bukur qe mund te na behej.![]()
Citim:wow..!
Po citoj ato që tha Deb*
Jo shume e gjate, fatkeqesisht.Bora e grumbulluar anash rruges ma kalon mua ne lartesi.
![]()
Citim:Lol, ne gjithe ate pershkrim qe i bere bores ku qendron bukuria e saj?! Mua mu duk shume dramatike.
Po citoj ato që tha al74
ne '85 ne Peshkopi ka rene gati 2 meter bore . normalisht binte diku te 50 - 70 cm por ate vit ka qene e jashtezakonshme .
e jashtezakonshme per faktin qe duhej te canim tunele per te levizur dhe furnizimi me buke apo ndonje gazete behej vetem me helikopter.
edhe arrdhja e nje helikopteri ishte e jashtezakonshme per ne . na dilte zemra vendit duke vrapu per te stadiumi qe ishte 3 km larg lagjes sime.
nqs. do i gjeja nje ane negative bores ishte vetem fakti qe ishte pak "tradhetare" . ndersa ne loje e siper ishe i nxehte e nuk e merrje vesh qulljen (ngrirjen) sapo te hyje ne nje ambient qe i kalonte 0 grade te vinte nje therrje poshte thonjve qe ia kalonte edhe shkuljes se tyre.
vetem ti fusje ne uje te ftohte ishte disi me pak dramatike ose ti ferkoje me force floket .
bora per ne ne ato kohe ka qene dhurata me e bukur qe mund te na behej.![]()
asun se dija malok ali-n
e mo ha rotto il cazzo non si parla d'altro
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 442 443 444 445 446 447 448 449 450 [451] 452 453 454 455 456 457 458 459 460 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.