Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 449 450 451 452 453 454 455 456 457 [458] 459 460 461 462 463 464 465 466 467 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga al74 datë 17 Shkurt 2013 - 21:10:

duhet te shpjegoj dicka me kete termin "inat personal" qe na permend kjo zonja bionde .
qe te kem inate personale duhet te jesh : rivali im ne pune , ish - gruaja ime qe me kercenon per te me shkaterruar jeten ose nje femer pas te ciles jam dashuru marrezisht e kur ia kam lyp nuk ma ka dhene.
tashi ku e fut veten ti ktu qe me te vertete te te jap te drejte ?
eshte shume e veshtire te zbresesh nga roli i princesesh qe i ke vene vetes por ...gjarpri nuk i tregon kurre kembet .
nqs. te duket spektakolare te hapesh ne forum ja ku eshte rasti me i mire.

Postuar nga BIONDIA datë 17 Shkurt 2013 - 23:00:

Sic e thashe dhe me lart pse kerkon me zor qe te jesh ne qender te vemenedjes je ti qe u preke nga fjalet e mia une as te kam llogarit. Kujdes me fjalet dhe epitetet sepse sta ka dhene njeri kete kofidenze. Nuk kam mundesi te shkruaj me gjate po pa merak kur te vij do te shkruaj.

Postuar nga Eria datë 18 Shkurt 2013 - 02:17:

S'e di pse klikimet me sjellin ne forum.
Ndoshta sepse ketu ende mund te shkruaj pa qene e nevojshme te pergjigjem pse kam shkruar keshtu, e as te jap sqarime se cfare po ndodh me mua.
E megjithate prape e mbaj doren, e nuk e shkruaj... e mendoj!

Postuar nga AngelDevil datë 18 Shkurt 2013 - 02:25:

Skllavëria, si çdo pësim tjatër, pasi rëndon ca kohë në kurriz, bëhet më në funt një zakon i pëlqyer, dhe ata që e mbajnë mi xverk e durojnë me gëzim. Veçan atyreve që lindin skllav, u është skllavëria si një natyr' e dytë dhe ata jo vetëm s'marin vesh çdo me thënë liri, po ndiejnë një farë urrejtje për mprojtësit e lirisë dhe ushqejnë respektin më të thellë për tiranët ekspertë të shkopit dhe të zinxhirit. (Konica)

Postuar nga Piktor datë 18 Shkurt 2013 - 02:27:

Tani jam i lodhur. Dite e gjate. E bukur. Nejse kjo nuk hyn te mendimet e çastit.

Vura re se kishin shkruar nja kater a pese vete dhe mu duk sikurse kishin shkruar pa e ekzagjeruar 100.

Kur thote dhe Ad, disa nuk e kuptojne lirine por i bien me shqelm asaj.

Postuar nga AngelDevil datë 18 Shkurt 2013 - 02:37:

Mu me pelqeu me shume ajo fjalia e dyte Piktor

E tha po kujt ja tha Faiku i shkret piktoro

Postuar nga BIONDIA datë 18 Shkurt 2013 - 03:25:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
duhet te shpjegoj dicka me kete termin "inat personal" qe na permend kjo zonja bionde .
qe te kem inate personale duhet te jesh : rivali im ne pune , ish - gruaja ime qe me kercenon per te me shkaterruar jeten ose nje femer pas te ciles jam dashuru marrezisht e kur ia kam lyp nuk ma ka dhene.
tashi ku e fut veten ti ktu qe me te vertete te te jap te drejte ?
eshte shume e veshtire te zbresesh nga roli i princesesh qe i ke vene vetes por ...gjarpri nuk i tregon kurre kembet .
nqs. te duket spektakolare te hapesh ne forum ja ku eshte rasti me i mire.

Hajde mendim hajde o te keqen e trurit se te paska ik skic fare .Te pergjigjesh ty do te thote te biesh ne te njejtin nivel tendin dhe kete kenaqesi as virtualisht sta jap kshuqe jepi shkruaj se i bike bukur nese kjo te ben te ndihesh mire ta lejoj.Po nese akoma se ke kuptuar je ti ai qe ne cdo postimim timin do kerkosh te besh debat kshuqe se di tani se kush e ka fajin.
Me kaq komunikimi im mbyllet me ty jo sepse te kam frike por s'ja vlen te debatosh.

Postuar nga al74 datë 18 Shkurt 2013 - 03:42:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Hajde mendim hajde o te keqen e trurit se te paska ik skic fare .Te pergjigjesh ty do te thote te biesh ne te njejtin nivel tendin dhe kete kenaqesi as virtualisht sta jap kshuqe jepi shkruaj se i bike bukur nese kjo te ben te ndihesh mire ta lejoj.Po nese akoma se ke kuptuar je ti ai qe ne cdo postimim timin do kerkosh te besh debat kshuqe se di tani se kush e ka fajin .
Me kaq komunikimi im mbyllet me ty jo sepse te kam frike por s'ja vlen te debatosh me ty .

mos na u hiq si shenjtore e mos i perdridh faktet.
mos bej ironi me nje veper makaber e jo me mua .
ne vend qe te te vije turp e te reflektosh sepse u vra nje grua ti nxjerr lajmin e na i thua shelgut qe bo i shemben idhujt .
e nga te buron gjithe kjo ligesi xhanem.
leri keto perralla se nuk i ha njeri .
here tjeter perdor mendjen perpara gojes. kshu behesh shume qesharake.

Postuar nga Piktor datë 18 Shkurt 2013 - 03:46:

Nuk te le Interi me u kenaq as 24 ore nga humbja e Juves.

Postuar nga BIONDIA datë 18 Shkurt 2013 - 03:52:

Ore Al74 ai eshte mendimi im ty ste takon me gjykuar dhe aq me shume me pozicionin qe ke te nxitesh sherre ne forum nese s'te pelqen ta kam thene dhe rithene 10000000000000 here mos me lexo.Ne jam shejtore o jo pune per mua.
Turp duhet te kesh ti sepse po po ben gjithe kete gjulludi dhe po kerkon te dalesh si i indinjuar por mos harro kete gje e nise ti .

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 449 450 451 452 453 454 455 456 457 [458] 459 460 461 462 463 464 465 466 467 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.