Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 450 451 452 453 454 455 456 457 458 [459] 460 461 462 463 464 465 466 467 468 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ore Al74 ai eshte mendimi im ty ste takon me gjykuar dhe aq me shume me pozicionin qe ke te nxitesh sherre ne forum nese s'te pelqen ta kam thene dhe rithene 10000000000000 here mos me lexo.Ne jam shejtore o jo pune per mua.
Turp duhet te kesh ti sepse po po ben gjithe kete gjulludi dhe po kerkon te dalesh si i indinjuar por mos harro kete gje e nise ti .
Citim:
Po citoj ato që tha al74
lere pozicionin tim e mos e perdridh muhabetin.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
duhet te shpjegoj dicka me kete termin "inat personal" qe na permend kjo zonja bionde .
qe te kem inate personale duhet te jesh : rivali im ne pune , ish - gruaja ime qe me kercenon per te me shkaterruar jeten ose nje femer pas te ciles jam dashuru marrezisht e kur ia kam lyp nuk ma ka dhene.
Po ndiqja pak ne stream x-FACTOR-in qepare, meshiromeni......
1600 komente per kengen e pare, tha Alketa, e te mendosh qe me keta njerez kemi ndare dikur, qytetin, lagjen, trotuarin, bngat e shkolles...ndoshta dhe shtratin....
ndalohen lajmet prekese nga peshkpia Bionde
o al ckemi
i njifshe gjo ate nuset bundra qe vrane ate plaken e shkrete?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ore akoma se ke kuptuar ti ose ben sikur nuk e kupton sepse ai qe perdrodhi muhabetin je ti dhe jo une sepse une ty as te llogarita fare une vuna lajmin jo ty po asnje qe ishte nga Peshkopia e katunet perreth por se ke ti komplekse ne virtualitet dhe duhet te kemi frike te shkruajme sepse ti prekesh nuk eshte faji im dhe nuk eshte hera e pare qe e ben kete gje.
Tani cfare do ti nga une se akoma se kam kuptuar cte prish pune ty nese une jam e lige, nese jam gjarper qe nuk jam shejtore cfare halli ke ????????????
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ndalohen lajmet prekese nga peshkpia Bionde
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
o al ckemi
i njifshe gjo ate nuset bundra qe vrane ate plaken e shkrete?
isha tu bo nja 2 pazare sot e midis te tjerave po merrsha qitro e hudhet shitesja me thote do ja hudhesh vjerres ne vesh kshu gjasme per gallate me vazhdu ate lajmin prekes te vajit e pashe iher ti pergjigjem a jo skisha nerva me bo llafe dhe i thashe me shume sinqeritet pa pik djallezie jo ato pune i bejne katnaret ne qytetaret e shumta i ndajme te jetojne ne shpi me vete
kshu qe ky fenomeni qe njerezit nga fshatrat e thella kane fillu me zbrit me jetu ne zona me te populluara i ka kto gjona levizja e lire, se kishte keq xhaxhi qe per te hy ne qytet duhej te merrshe vize
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 450 451 452 453 454 455 456 457 458 [459] 460 461 462 463 464 465 466 467 468 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.