Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 452 453 454 455 456 457 458 459 460 [461] 462 463 464 465 466 467 468 469 470 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga Glaukus datë 18 Shkurt 2013 - 05:14:

Postuar nga Deb* datë 18 Shkurt 2013 - 05:24:

Ja glaku qesh. Ti glak i di pergjigjet e pyetjeve te piktorit?

Postuar nga Eria datë 18 Shkurt 2013 - 20:40:

Ndoshta nje hap i vogel per te tjeret, por per mua ishte gjigand. Jo gjithmone jam shquar per vendimet e guximshme, preferoj te eci ne nje terren te sigurt.
Sot ishte ndryshe, megjithate besoj se fillimi i mbare, gjysma e punes, ose te pakten ogur i mire per vazhdimin!

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 18 Shkurt 2013 - 22:36:

Po me vika gjume.

Si harrova karnevalet une sivjet..

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Shkurt 2013 - 02:30:

Kam pare njerez te dashurohen me marka ilacesh

Postuar nga Fajtori datë 19 Shkurt 2013 - 03:51:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Skllavëria, si çdo pësim tjatër, pasi rëndon ca kohë në kurriz, bëhet më në funt një zakon i pëlqyer, dhe ata që e mbajnë mi xverk e durojnë me gëzim. Veçan atyreve që lindin skllav, u është skllavëria si një natyr' e dytë dhe ata jo vetëm s'marin vesh çdo me thënë liri, po ndiejnë një farë urrejtje për mprojtësit e lirisë dhe ushqejnë respektin më të thellë për tiranët ekspertë të shkopit dhe të zinxhirit. (Konica)

Konica si gjithmone i sakte. Akoma s'kam lexuar ndonje vleresim te gabuar te tij.

Postuar nga Fajtori datë 19 Shkurt 2013 - 03:57:

Ne Shqiperi ka epidemi krimesh ne familje, nuk eshte nje rast bundrre apo kurve e kurvari. Eshte shoqeri ne fermentim te plote. Kohet e fundit kam degju vrasje e perdhunime pa fund. Naime Visha vrau robin qe thote e perdhunonte. Plaku 80 vjec vrau gocen 18 vjec qe kishte lene shtatzane. Ne Elbasan plaku vrau cunin dhe gruan e tij italiane. Ne Kucove masakrohen, ne Peshkopi vrasin plaken, etj etj. Mos llogarisim sa burra po vrasin grate (ndonjeri dhe veten) per te mbajtur premtimin "po me le te vras".

Keto nuk jane devianca te vogla por shenja se shoqeria ka probleme ne pergjithesi. Sasia e krimeve per nje popull 3 milionesh eshte e pamendueshme. Ndoshta eshte humbja e gjuhes se perbashket qe vjen domosdoshmerisht para ndryshimeve madhore ne mentalitet.

Postuar nga al74 datë 19 Shkurt 2013 - 04:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ne Shqiperi ka epidemi krimesh ne familje, nuk eshte nje rast bundrre apo kurve e kurvari. Eshte shoqeri ne fermentim te plote. Kohet e fundit kam degju vrasje e perdhunime pa fund. Naime Visha vrau robin qe thote e perdhunonte. Plaku 80 vjec vrau gocen 18 vjec qe kishte lene shtatzane. Ne Elbasan plaku vrau cunin dhe gruan e tij italiane. Ne Kucove masakrohen, ne Peshkopi vrasin plaken, etj etj. Mos llogarisim sa burra po vrasin grate (ndonjeri dhe veten) per te mbajtur premtimin "po me le te vras".

Keto nuk jane devianca te vogla por shenja se shoqeria ka probleme ne pergjithesi. Sasia e krimeve per nje popull 3 milionesh eshte e pamendueshme. Ndoshta eshte humbja e gjuhes se perbashket qe vjen domosdoshmerisht para ndryshimeve madhore ne mentalitet.

une e lidh me shume me krizen ekonomike . kur fillojne e mungojne burimet e sigurta financiare medoemos lind lufta per mbijetese .
shtohen vetevrasjet , krimet ne pergjithsi si te thuash instikti prej kafshe del me ne pah.
mireqenia shume gjera i mbulon.

Postuar nga Endri datë 19 Shkurt 2013 - 04:08:

keto jane statistikat qe flasin apo peshtypjet nga media.

Postuar nga al74 datë 19 Shkurt 2013 - 04:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
keto jane statistikat qe flasin apo peshtypjet nga media.

te miat jane pershtypje qe i perkasin reales . te pakten per ktu ne Itali po njehere. nuk besoj ti largohet statistikes.

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 452 453 454 455 456 457 458 459 460 [461] 462 463 464 465 466 467 468 469 470 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.