Forumi Horizont Gjithsej 183 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- lajmet e dites (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10026)

Postuar nga durrsak datë 16 Nëntor 2005 - 08:06:

Intervist me Erzenin_be

Gazetari: Z. Erzen mirsetegjeta
Erzeni: Hajde bujrum, ze ven afer meje meqe jam ul kom kryq.
Gazetari: Si jeni Z. Erzeni
Erzeni: fal allahut mir jam.
Gazetari: Tashi di e din besoj se po meren disa intervista me moderatoret dhe njeri prej tyre je dhe ti dhe une besoj se ti duhet te jesh pregatiur.
Erzeni: Po po, jam pregatit, I kam lexu edhe allishverishet qe ke bo me te tjeret dhe jam pregatit me u pergjigj sipas drejtesis se allahut.
Gazetari: Bukur atehere le te fillojm me pyetjen e par.
Erzeni: Prit nji her sa te falem nji cik se ka ardh ora per avdes.

Gazetari: Erzen cohu pra tashi edhe pergjigju se nuk kam koh, atehere fillojm me pyetjet Z. Erzeni cfar mendoni per Forumin Horizont.?
Erzeni: Si te them Forumi ka bukurit e veta por problemi qendron tek grupet ekstremiste qe ndodhen ne forum ose me mir kamikaze thuj qe jan gati me e hedh forumin ne er.
Gazetari: Cilat jan keto grupe? A mund ten a flsini me konkretisht.
Erzeni: Vallaj bilaj ka ca kokrra qe ta shpifin si Analistja qe bon perr perr si akrep , biles kjo me ka bo qe te prish edhe shpirtin tim duke ja kthy. Pastaj Keila, Amoxili, Sykaltra kajher edhe ti vet biles te kundershtoni pa pik lezeti. Ne fakt profeti jusuf ka thon se njerzimi eshte kriju me jetu ne paqe por fakti qe ne ne nje cop forum nuk gjejm paqe do te thote se po vjen fundi I botes.
Gazetari: Deri tani folet per nje lloj bezdisje qe keto anetare te shkaktojn por ne fakt po miq a keni.
Erzeni: Po po kam plot biles, kam Indritin, Isren.
Gazetari: Cfar mendoni per Fajtorin ?
Erzeni: Fajtori eshte I derguari I Allahut per te na hap forumin ku ne mund te njihemi dhe flasim me njeri-tjetrin. Por kuptohet pa e pare njeri tjetrin ne fotografi pasi allahu e ndalon kete.
Gazetari: cilin nenforum perdorni me shum qe te hidhni idet e tua.
Erzeni: Kohet e fundit kam ngel tek nenforumi mbi kete forum.Ca te boj patem ca telashe me Xilen si I thon edhe tashi duhet me I kthy pergjigje. Por me shum hyj ke feja se aty gjej paqe dhe qetsi.
Gazetari: A keni ber ndonjeher ….. si te them....
Erzeni: Thuje thuje allahu e ka vu cdo gjo ne sherbim te njeriut
Gazetari: Po sit e them se jam cik ne siklet por po ta them ne vesh, a ke bo sex najher.
Erzeni: Tobenestrajkfunulla si re nuk kam bo,kam bo posi, biles kam bo edhe vazhdoj te boj, po allatet nuk i kam vetem me urinu mer burr por allahu na i ka dhan me i perdor edhe me shtu frytet e rraces njerzore. Per nur te peikamerit qe ktu jam I fort shum
Gazetari: A shifni endrra:
Erzeni: 3 jav perpara kam pa qamet, biles me hongri shpirtin analistja me dilte vesh me te bardha edhe me bonte me llap duke me perqesh, pastaj ikte edhe e shifsha duke fshi rruget, mirpo kur e shifsha duke fshi rruget, dilte andrra se ajo me fshinte mesazhet. Her tjeter e shifsha vesh si arabe duke kerrcy e duke mu perdredh dhe sa her qe shifsha kte enderr ajo ma perdridhte me shkrimet ne forum. Kurse kohet e funit kam pa xilen sikur me vodhi kpucet kur po haja iftar. Pastaj njiher ka qellu qe kam pa duke eeeee me dreqen shkodrane.
Gazetari: Pse keni foton e papes aty ne avatar?
Erzeni: Se nuk kam te Muhamedit
Gazetari: Keni ndonje fjal urimi per anetaret e forumit me rastin e festes se Asllonit.
Erzeni: Po, un do i uroja gzuar festen e Baromit jo te Asllonit se nuk kemi asllon, te gjith forumistave dhe allahu i pastroft.
Gazetari: Faleminderit Z Erzeni dhe kalofshi mir.
Erzeni: Po nuk do flasim per aktualitet nderkombtare se kam mar goxha informacion nga interneti?
Gazetari: Jo jo se nuk na intereson , te ishte keila do ishte ma ndryshe po un nuk jam I interesum per kete lloj teme.
Erzeni: Mir pra Selom na bo anej ka je tu shku.

Gjithsej 183 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.