Forumi Horizont | Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
U Ca paske qene mi Dreqe
ku mi gjen keto tema te lezecme ti mu qe nuk me rrine duret pa shkrujte ndonje gje.
Nese e ke vu re po te ndjek ne te gjitha temat qe po shkru. Por per kete teme nuk dija gjo vallahi, po si ere nuk me thua gjo per keto zona ti mua? Apo do me i majt vetem per vete. Hajde tashi me gjej ndonje gje mu se kom ngel pa gjo, e kur ngel pa gjo me kerce damari ne balle mu. ti me njef mire edhe e di me cin mund te me puqet karakteri se ke amori nuk kam besim edhe keto cunat nuk i njof qe t'u kerkoj ndere te tilla. Ajo Darma u dukte rob i hajrit per keto pune po edhe ajo qeka zhduk. Me boni ndonje nder ere mos me leni ne fund te listes si veteran qe jam me kaloni i cik me lart.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
naqe une ala skam gjete gja..
Presidentja tashi qe me erdhi Ami do e kap nje.. ose do ma gjej Ami ose do e kap ket meqense dhe ky po kerkon nuse.. Ami ca jan kto kerkesa mar ma.. si mendon ti qe do gjej nuse une per ty kur akoma te dashuroj... pse ca mendon ti qe te kam harru aq kollaj... e sheh se paske njohur mire dashurin qe kam pas per ty..
Ta them a mos ta them dua burre
hem...tere dashkan burra e te tere dashkan gra
buze ty ta kam friken lool se knej te tjera i thu eric e mu me thu me u martu bashke kom hall se po me tradhto ne krevat..ne vend qe me ja bo ohhh nik ja bo ohhh eric
....dhe jam ne pikpytje lol?
p.s denisa edhe une jam ne kerkim te nje nuseje si do vej halli a e pijme nje kafe lal te shohim si do ja bejme?
Ja i martuat te gjithe vetem mua me late beqar .Po si skeni nje cik shpirt more.Me ty dreqe e kam se ti sec ja thua per keto mblesat .Hajde pra beje zemren gure dhe na gjej noi nuse se nkemi ngelur thate ...
Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Hajde tashi me gjej ndonje gje mu se kom ngel pa gjo, e kur ngel pa gjo me kerce damari ne balle mu. ti me njef mire edhe e di me cin mund te me puqet karakteri se ke amori nuk kam besim
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Pse eric ti je i shkurten si thote amorja si ban perjashtime per ty se je per king e mora vesh tash se je, i poshtun vec me amoren ban nderlidhje e knej me propozon mu gjojas ne forum![]()
Amore sa vjec eshte eric se mos po na kap ligji :p
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Eric i shkurter?Eric eshte me i gjate se 1.85 m mi
epo dhe ne ankand skisha dal ndonjehere une........
ps,ke pare ti kur te del nami per simpatik.....pu pu pu kot sthone me mire syni se nami
ja ti eriosa qe me ke pare nga afer....a sjam i shemtuar une???!!!
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.