Forumi Horizont Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18444)

Postuar nga AngelDevil datë 09 Dhjetor 2011 - 14:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Dj Jazzman
nuk eshte ashtu sic mendon ti por ishin topa te rinj qe kishin dal sivjet prandaj i morra se kisha ngel me ca topa te vjeter...kjo komshia qe kam perballe dmth te pallati tjeter kjo ka alamet topash te verdhe dhe te bardhe..sot kishte vene dhe dy pal sytjena te zinj..dmth i kish nder po ce do se shof asnjehere

qenke si shelgu ti, me shume te dera e komshijes sesa te e jotja eee

Une po pi 1 kafe me 1 cinare

Postuar nga Dj Jazzman datë 09 Dhjetor 2011 - 14:36:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

qenke si shelgu ti, me shume te dera e komshijes sesa te e jotja eee

Une po pi 1 kafe me 1 cinare

as kam hy naj here te hyrja e saj as nuk e mbaj mend fare si ftyre por pemen ja shof se smban perde dhe e ka bo qe me dat 1...edhe sytjenat ja shof se harrova kaq me teper sdi se sna puqen oraret...

Postuar nga AngelDevil datë 09 Dhjetor 2011 - 14:37:

Citim:
as kam hy naj here te hyrja e saj as nuk e mbaj mend fare si ftyre por pemen ja shof se smban perde dhe e ka bo qe me dat 1...edhe sytjenat ja shof se harrova kaq me teper sdi se sna puqen oraret...

ca nr i ka me qe ra fjala? :p

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 09 Dhjetor 2011 - 14:38:

Une po pi kafe pa cigare, e po imagjinoj topat e komshies se Jazzman-it

Postuar nga Dj Jazzman datë 09 Dhjetor 2011 - 14:41:

Citim:

ca nr i ka me qe ra fjala? :p

nuk e di por jo shume te medhaja nuk lexoj dot nga larg me kupton gjithsesi nga menyra se si ka bere pemen duhet te jete kokerr haha njs po une cpune kam me te...nuk ngaterrohem me komshiet....

Postuar nga Dj Jazzman datë 09 Dhjetor 2011 - 14:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Une po pi kafe pa cigare, e po imagjinoj topat e komshies se Jazzman-it
eh ctopa thuaj te verdhet i kemi njesoj por ma ka fut te te bardhet :/ une i morra blue...sa inot..do ti heq..

Postuar nga AngelDevil datë 09 Dhjetor 2011 - 14:43:

Citim:
nuk e di por jo shume te medhaja nuk lexoj dot nga larg me kupton gjithsesi nga menyra se si ka bere pemen duhet te jete kokerr haha njs po une cpune kam me te...nuk ngaterrohem me komshiet....

hallall ne lagje dhe ne pune mos u ngatarro asnjehere degjo mua ti

Postuar nga Dj Jazzman datë 09 Dhjetor 2011 - 14:44:

Citim:

hallall ne lagje dhe ne pune mos u ngatarro asnjehere degjo mua ti

as qe me shkon nepermen...

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 09 Dhjetor 2011 - 14:46:

Thumbs up

Citim:
eh ctopa thuaj te verdhet i kemi njesoj por ma ka fut te te bardhet :/ une i morra blue...sa inot..do ti heq..

Mu si une ajo komshia jote.. ne lidhje me topat e kam llafin e

Postuar nga Dj Jazzman datë 09 Dhjetor 2011 - 14:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Mu si une ajo komshia jote.. ne lidhje me topat e kam llafin e

ashtuu ee epo paskan dal ne mode keto recipetat e zeza se gjithandej ti ze syri...

Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.