Forumi Horizont | Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)
Nuk me ka mare malli per asnje lloj ushqimi. Kur isha me pushime ne Canada hengra te gjitha ushqimet qe me kishte mare malli pasi kishte shume dyqane nga Ballkani . Djathi Kackavall Grek ishte me i miri qe kisha ngrene deri me sot i quajtur " Saganaqi " mbase eshte e shkruar gabim . Por me te vertete ishte shume i mire e nxora mallin .
Re: Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
[QUOTE]Po citoj ato që tha Evisa
[B]Mirdita antareve te interesuar !
Ne kto momente per cfare gatimi Shqiptar ju ka marr malli me shume ? Kush esht gatimi me i preferuar ose me ndryshe (your Favorite cusine)
Preferenca ime esht Byrek me Spinaq !!
Te them te drejten edhe perse nuk jetoj ne Shqiperi gatimet e vendit tim perdon per dicka qe nuk mund ta gatuaj ketu dhe qe me ka marre malli eshte ''Fli'' sic e quajm ne nga anet tona.
Re: Re: Une dua te shoj ne skiperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (elbasan ééééééééé)
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
haaaaaaaaaaaaaaa e na ban nji hasude mer ose kshu noj fuli me telyn.!
Re: Re: Re: Une dua te shoj ne skiperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (elbasan ééééééééé)
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Pse tallesh me fukaran e shkret ti , ca do ti re fuli me telyn...lere se na bane me qaj tani. Amoxil ta paca borxh![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Djathi Kackavall Grek ishte me i miri qe kisha ngrene deri me sot i quajtur " Saganaqi ".
Re: Re: Re: Re: Une dua te shoj ne skiperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (elbasan ééééééééé)
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Hahahhahhaahahahahahhahaha me shkoi menja pra pranaj ta thashe.E po mire pra nje simite me qofte aty te stadiumi i ben njani te mira shume mu te berberi njit ke pallati funit para se te ikesh te brathers.loooooool
E po mire re kur te iki ne Elbasan ec e ikim kur te dush anej nga Kriva ene e hame i dreke per smari fare me ca shoket e mi qe kam atje.Leqe ca shokesh po ku te len kushot iher qe mezi presin te iki, nejse te ftoj edhe ty te vish per qef me neve.(sigurisht qe specialitet spo ti permend se ti i di vete).
per byrek me presh&per tave kosi
Qeras virtualisht me amoxil me nje darke ku per te ngrene eshte nje tave me patellzhane te mbushura dhe tave dheu...Ene e shoqerume me nje cik ( nja 2 kile ) raki te mire dhe tarator me hudhra. Nejse , me mire po iki tani.
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
( nja 2 kile ) raki
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.