Forumi Horizont | Gjithsej 152 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)
Një çift pas një vit martese nuk po bëntë fëmijë dhe drejtohet tek gjinekologu .Mjeku i pyet : çfar bëni në darkë ? Burri : Hamë darkë ,shikojmë TV , shkëmbejmë nga një të puthur dhe flemë . Po Në mëngjes ?: Ngrihemi hamë mëngjes shkëmbejmë nga një puthje dhe ikim në punë .Po mbasdite ? Kthehemi hamë bukë shkëmbejmë nga një të puthur dhe pushojmë .Atëherë mjeku zhvishet dhe bëm dashuri me Gruan në sy të burrit dhe më pas I thotë : E pe kështu bëhën fëmijët ,këtë punë duhet të bësh çdo ditë ,e kupton. E kuptoj doktor ia kthen burri shumë i gëzuar ,por një gjë nuk e kam të qartë : Do të vini ju në shtëpi apo të vijmë ne në klinikë .!!!
Një fshatar koprac donte të therte kaun por ish në hall se nuk donte që ta mernin vesh fshatarët e tjerë sepse ato saherë që thernin bagëti e kishin ftuar dhe ky e dnte që po hëngre pulën e tjetrit duhet të lidhësh tënden për këmbe ,por nuk donte ti ftonte fshatarët kur të therte kaun .Prandaj shkon dhe pyet një mikun e tij . Ai i tha : Kollaj fare ,hidhe fjalën në katund që të kanë vjedhur kanë ,pastaj there dhe askush nuk do e marë vesh .Kopracit i pëlqeu ideja dhe i premtoi se do të ia shpërblente për këshillën . Natën vonë shpoku i tij vajti dhe ia vodhi me të vërtet kaun e theri dhe e futi pastërma të tërin .Në mëngjes vjen kopraci ,koka i nxirte tym .- Ma vodhën kaun ! I thotë shokut .- Shumë bukur i a kthen ai .- Si ..shumë bukur ! Ma vodhën me të vërtetë , dëgjon apo jo ?- Ju dëgjoj ,ju dëgjoj , kështu shko e u thuaj edhe të tjerëve .Veç kujdes!Luaje mirë rolin. Pak më i revoltuar .- Ma vodhën ore ,për kokën time nuk po gënjej !- A ...kështu po , kështu besohet më shumë .Ik tani shko tek të tjerët se unë të besova .
Shkon Polici të marë fëmijën në kopësht . Edukatorja e pyet si e ka emrin fëmija ? Ska problem sill një se prap nesër këtu do ta sjell.
Polici sheh një ujk dhe i gjuan me pistoletë .Ujku kthehet dhe i thotë : A nuk ke faj ti jo ,fajin e kam unë që nuk të hëngra kur ishe bari por të lashë të bëheshe polic!!!
Një tufë minjësh për shkak se ishin shtuar shumë kishin vendosur një ligj që nuk lejohej të qëndronin bashkë meshkujt me femrat .Një mi i dashuruar dilte gjithmonë jshtë territorit të lejuar dhe takohej me të dashurën e tij .Një ditë tek po dilte e pa një mi i ri ,dhe i tha nëse nuk më thua se ku po vete do të tregoj që po del jashtë territorit . Po nuk ka ç'të duhet ty i tha miu i dashuruar ,jo ngulte këmbë miu i ri ,dua ta di .E mirë po ta them po shkoj të bëj seks .Do të vij dhe unë ia priti ai .Po nuk është punë për ty , jo do të vij se s'bën ose tregova .Ra në hall miu dhe e mori .Arritën tek vëndi i takimit por miushja nuk kish dalë ,kështu që u shtrinë në një rreze dielli ,prit e prit kaloi oraro i takimit dhe miu i madh e kuptoi që miushja s'kish mundur të dilte dhe i tha miut të ri c ikim .Ai ia ktheu k ti ik se unë do të bëj dhe pak seks .
Në një konkurs mjekësie ishin tre mjëkë të syve . Një Gjerman një Italian dhe një Shqipëtar.Secili kish nga një pacient me shikim të dobët . .Mjekët do ti bënin operacion dhe pastaj kush të shikonte më mirë na pacientët mjeku i tij ish fitues .E pyetën Gjermanin se ç'farë synonte të arrinte ? Shpresoj që pacienti im pas ndërhyrjes të arrijë të shohi gjer në 400 m.Po ju i thanë Italianit ,unë do të bëj që pacienti të shohë gjer në 500 m.Po ju i thanë Shqipëtarit .Unë do të bëj që pacienti të shohë gjer në 1000 m.Vazhduan operacinet ,doli gjermani i pari vajti 400 m larg ngriti 2 gishta lart dhe i tha pacientit sa gishta kam ngritur dhe pacienti e gjeti .Doli Italiani dhe ai poi a kish arritur qëllimit .Doli Mjeku Shqipëtar vajti 1000 m larg nxori K***n dhe i tha pacientit.Hë mo shikon gjë ?Shikoj K***n ia kthen ky .Të tërë u habitën me mjeshtërinë e mjekut Shqiptar.
por ai thoshte k.... qe nuk shifte as gjo
Gjithsej 152 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.