Forumi Horizont | Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
Mor erik cfaj kam une se te hapin llafe kot kta njerzit ktu ja shpjegojau ti se ne te dy jemi shok se do filloje te me behet xheloz burri dhe skam kohe te zihem dhe nje here me te
Eric,paska plas cyberseksi ketu
hahahaha Niku hahahaha,tradhetira krevatore!
Moj buza leri ato ti se Ku ka ze seshte pa gje po leri rehat ate Eric se e ka si shpirt ate amorin e vet...he te keqen...shiko Mollaxhiun
ps,cpaske qene per cik burre moj dreq....
uaaaaaaaaaaa erik po me le pa fjale po me akuzon padrejtesisht po kto jan shpifje un ste kam thene gje nojher....pupupupuu si jan bere njerzit sot te shpifen sty me sy aq me teper qe ty te konsideroja dhe shok te mire me keto po ma prish mendjen sdo te therras fare ne dasem se kushedi cme kurdis ti atje.
Hmmm
Ehem
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Pa problem moj dreqe,une me siguri do jem me partnerin tim se ka fillu t'mi hyje ne qejf Shqiperia veres qe kaloi(Saranda me egzakt).Behemi gjithe bashke,ti fto ndokend te afert tendin,Ami- poashtu...Eric,ti do jesh i ftuari im.Kush te doje tjeter bujrum
Ah po,dhe Metaxa ka deshire te takoje partnerin tim kshuqe dhe ai do jete i grupit
![]()
Aman o dreqe,dhe ti can koken per "thashethemet"virtuale?Hahahahaha!Futi i mendje te lehte se keto njerez s'kane c'bejne tjeter![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Pa problem moj dreqe,une me siguri do jem me partnerin tim se ka fillu t'mi hyje ne qejf Shqiperia veres qe kaloi(Saranda me egzakt).Behemi gjithe bashke,ti fto ndokend te afert tendin,Ami- poashtu...Eric,ti do jesh i ftuari im.Kush te doje tjeter bujrum
Ah po,dhe Metaxa ka deshire te takoje partnerin tim kshuqe dhe ai do jete i grupit
Aman o dreqe,dhe ti can koken per "thashethemet"virtuale?Hahahahaha!Futi i mendje te lehte se keto njerez s'kane c'bejne tjeter![]()
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Po me ericun clidhje kam un o niki se spo kuptoj djali esht i martuar me amorin nqs nuk e di,mire me mire po sme deshe ti ste detyron njeri se tani bera dhe paqe me bashkshortin tim admiralin dhe sma ndjen me per njeri tjeter se kam 200 kg burre aty.
O nik te kan informu gabim se ne hym ne krize me adin pasi ai me tradhtoi me dreqen s'isha un qe e tradhtova,erikun e kam shok se ai e ka nje eesht felicemente sposato me amorin ok.
uaaaaaaaaaaa urime per temen me paska shpetuar pa lexuar........
tani me gjeni nje burre mua....e dua 185 te gjate....ezmer, brun, builtbody...edhe sy te bukur cute smile...dhe dhembet aman ti kete nice......
per me teper informacion kontaktoni dreqen ....loooool
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.