Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga ~Enigme~ datë 13 Shkurt 2006 - 09:22:

Gezuar Evisa
Uaa e mbaroj te gjithen kjo :p tani une per ty e porosita po ta ndanim ishte ideja ...sa hodha syte nje cik nga dritarja se kisha mendjen ti fap i hengre te gjitha
Cfare oreksi qe paske.... s'te shikoj mire une duhet kontrolluar kjo gje :p

Postuar nga Iyua datë 13 Shkurt 2006 - 09:27:

ahhaahahhahahahaahahhaahahahahahahah

Une mire qe bere ti order se sharova per te ngrene Po na iken truri vogel
Po une jam shume e uritur iku pjata mbaroi mos shiko nga dritarja se do na kapesh dyshemene per qafe He se me zi te kam . Sa shkoka me shoqeri Darka

Postuar nga Iyua datë 13 Shkurt 2006 - 20:28:

Hengra shume dje me Enigme Ate qe hengra dje do ta konsumoj gjate gjithe javes
Me ka mare malli per nje Embelsire qe ben motra ime qe eshte kuzhine Canadeze po nuk ja mbaj mend emrin

Postuar nga diabolic datë 13 Shkurt 2006 - 22:58:

Me falni ju graria siper por pyetja e temes eshte se per ke gatim shqiptar ju ka marre malli dhe jo per ke gatim nderkombetar ... Hajde gra hajde e kam mendjen vetem per te ngrene.A se harrova mua me ka marre malli per tave me patellxhane te mbushura...

Postuar nga Iyua datë 13 Shkurt 2006 - 23:22:

Ajo po me shkonte neper mende per momentin diabolic hajde hajde patllixhana ska .

Tave Kosi me mish qengji me ka shkuar mendja.

Postuar nga ida19ath datë 13 Shkurt 2006 - 23:39:

une taven me patellxhane nuk e ha, kurse byrek me spinaq ben mami shpesh here.

Postuar nga diabolic datë 13 Shkurt 2006 - 23:46:

O ida tava me patelxhana eshte yll bote ose me spexca te mbush , papapapapapapapaaa a se harova i lumshin duart mamit...

PS:Evisa mos na prek ne seder me ate taven me kos me mish qingji se jemi edhe nga elbasani ne qe thua ti... e kemi edhe gjelle tradicjonale.

Postuar nga ida19ath datë 13 Shkurt 2006 - 23:55:

diabolic e kam provuar, por s'me pelqen.

Postuar nga katerina datë 14 Shkurt 2006 - 00:12:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Po lere nja 2 jave shkolen per qejf se na u be jeta shkolle ... As per mua se ben kete ti????? :p

shkollen nuk do e lija, se me pelqen shume dhe nuk dua te humbas asnje mesim, por meqe eshte per ty, po vij

Postuar nga Iyua datë 14 Shkurt 2006 - 11:02:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
O ida tava me patelxhana eshte yll bote ose me spexca te mbush , papapapapapapapaaa a se harova i lumshin duart mamit...

PS:Evisa mos na prek ne seder me ate taven me kos me mish qingji se jemi edhe nga elbasani ne qe thua ti... e kemi edhe gjelle tradicjonale.

Qe thua ti diabolic qe spo thua gje fare Nuk te preka vetem ta kujtova pak sa per te futur nepsin Eshte shume e mire ske car ti besh tave e persosur

Byrek me qumesht, veze , kos sa po me haet nje cope tani.

ps: qe kur na bere oreder ushqimin naten ti Enigme tani mu be si ves qe dua te ha naten si cakenjte

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.