Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
Citim:
Po citoj ato që tha njeni
gjithsesi flm per shamjen...............por prap po ty jam nje mundesi............nej dit ke shkru nje poezi te marr nga ajo..............dhe e ke pershendetur ne fund te poezis.....................dhe lexoji fjalet para se ti postosh................
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
.....................
Luj mar vendit...ka kene shoqja jeme e ngusht...??...po ajo nuk asht mesatare mar..po asht sa ylli ne kam...nesje.....ndoshtamund te kene kene edhe shpirti i dyzuar..se edhe poezi te saj kam shkru ketu ne fh.....nejse......a ishte e bukur makare...
:p
Citim:
Po citoj ato që tha njeni
te lumt pak me vones po e gjete me ne fund............shpirti i dyzuar ka ken.............e mir ishte por jo per shijet e mija................
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
...........
: per mu...
:p....haaaaaaa.....e disha se po te kishe pa shoqen teme te ngusht...m'kishe fut shkuse...
:p....po edhe shpirti eshte kinge...
ok ...ika une se me doli emri per ushtri....::p
Naten dhe kalofshi mire neser....
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
Apo si kam keto mixete fundit.. per ca antar ketu, lol.. po jan icik u know dirty :p.. kshu qe do te nis noi te bukur.. qe jan per veshet e tua..
ehh po tashi... ca te besh ja ato qe i harxhon nashti :p.. do i maresh neser deikshu qe dont worry about it
..
po nuk kam nxjer foto ti hon,, se u know.. ka dhe plaka qe u bi infrakt, hahahahahah ene na bejn gjemen.. se do ngelemi ne histori pastaj.. i shkaktoi tjetres vdekje do thon.. edhe su mor si i pandehur hic.. u know what i mean.. so its betetr this way... le tu bojm icik qefin pleqve.. se gjynaf dhe ata.. se dhe pak kohe u ka ngel.. le ta gezojne ata dhe ket pak kohe.. :p
mpuq mpuq honey.. je si yv.. si yvi orion je
un tashi ca po bej?? pse kjo qe lexuat ca qe? lol
HAHAHA EPO I KAN ATO THENJE ATA SE JE NE PJESEN KU ESHTE EUROPE PLAKUR TI PRANDAJ.. KSHU QE DUAN TI BEJNE QEFIN VETES :p
Keshtu eshte kur je i ri ,i njome e mire, te duan te gjithe, kush fshehur(qe e shpreh ne zili e ne sharje ) e kush hapurazi
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Keshtu eshte kur je i ri ,i njome e mire, te duan te gjithe, kush fshehur(qe e shpreh ne zili e ne sharje) e kush hapurazi
![]()
![]()
- po pres njonën .............
Ik shko flej se s'ka per te ardhe...keshtu me tha
Citim:-.......edhe ty te paska than te njeten gja............
Po citoj ato që tha Lela_Dr
-........Ik shko flej se s'ka per te ardhe...keshtu me tha.......
- ahaaaaaaaaaaaa......sapo erdhi frojdesha dhe po i hedhim nje sy te pergjithshem forumit....gjoja deshme me diskutu per mesimet....por perfundume me fol edhe per sportin Gjerman....bah........sa te komlikume...:p
Po mesoj duke pare forumin !
Ps. kati co kjo me sportin gjerman me he he he :p!
Po shtyj kete gjysem ore pushim ne comp-lab.
Po postoj pergjigje ne forum!
po formatoj nje lap-top
me buzen in giro...sapo dolem nga biblioteka ,tani do vemi shpi
Po pres...
- Ora e pushimit mbaroj....tani gati per perqendrime....lexime...kerkime dhe konkluzione.....
Apiiiiiiii te fala ke nga frojdesha se deri pare e kam pase ketu...
Naten all.
Tani po lexoj forumin dhe po shkruaj ket fjale.
TE NJEJTEN GJE SIKUR PUNTORI ME SIPER PO SHKRUAJ ME JU JU LEXOJ DHE NE TE VERTET PO PRISJA NJE SHOQE DO VIJE VALLE
Me laptopin e ri ne preher...duke pire nescaffe dhe duke lexuar dhe shkruar ne forum...
po behemi gati te shkojm ne aula per te bere sikur do lexojm me bimben.....
Sa u ktheva nga puna e shkolla, tani do pushoj 30min e pastaj do shkoj te lexoj serish. Jete qeni
Ne mos me ka zene gjumi akoma , po shkoj tani te fle:o
Hajt noten dhe juve
Tani po i them noten SmoKer dhe po pershendes Amor Alucius me pelqeu pergjigja
Puçje back!
Smoker', te kam zili qe je ne Glasgow tani.
Duke ndejtur ne dhomen e gjumit...e shtrire(barkas) mbi krevat me laptopin perpara dhe muziken ne max.qe me shoqeron...:p
Po mundohem me u lidh me Puntorin po aha..... qeka i lodhur djali.....
Mirmroma Puntor i ditve tona..
po i them mirmbrema Nigos qe qenka ne forme sonte:p Inxhiner si te kam.
Mir jemi ne Shoku Puntor po ju si jeni?
Mire o shoku inxhiner mire, vetem se kemi ngelur ne nivel te peste. hahahhaha
- sapo hapa nji shishe verë të bardhë ........ dhe po i them Nigos dhe Puntorit bujrum ..
Po pate nonji shishe birre jom tu ardh.....po nuk pate pije me puntorin se kom mor vesh se e ka qef verën e bardh TALJONI.....
Tjeta glaukus ke hum fare...
Ps.Sapo revuzova me pi verë të bardhë.. :p
Glaukus flm zere se e pime primen Nigos edhe i ban mire se ka fillu me ba ftoht anej ka Gjermania.
Po pershendes forumistat e fh! Mbrema all
Mirmbrema Smoker.
me leje ...te vij dhe une te pi me ju??
pa paska enda me u deh sot ..
Ore me verte cfare po beni tani, tani po pini
JETZT LERNE ICH DEUTSCH ( TANI PO MESOJ GJERMANISH:p), (CA TE BESH MBARON PUN SHPEJT)
Mezi po pres te mbaroje dita e premte e t'ja mbath me makine 60 milje larg qytetit, qe neser qe me mengjes te jem ne breg te detit dhe te shoh lindjen e diellit, alla amerikance sunrise and sunset is this life.....
Citim:
Po citoj ato që tha elissa
me leje ...te vij dhe une te pi me ju??
pa paska enda me u deh sot ..![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Mezi po pres te mbaroje dita e premte e t'ja mbath me makine 60 milje larg qytetit, qe neser qe me mengjes te jem ne breg te detit dhe te shoh lindjen e diellit, alla amerikance sunrise and sunset is this life.....
ok po iki te bej nje mocca tani
Nigo... me nje got vere ...sa per fillim
pastaj shohim e bejme ..
p.s sa per ftesesn do jete kenaqesi
...much better , timen pa qumesht
Elissa....do të jepja me kënaqësi por....nuk kam.Por mos të mërzitesh ti do ta gjej pa tjetër.
Keni ndonjë dëshir.....psh.sa e vjetër duhet të jet Vera Znj.
E Bardhë apo e Kuqe...?
Ps.Kënaqësia është dhe e imja gjithashtu
Nigo...vera do me pelqete e kuqe... sa me vjeter thone aq me e mire :p
dhe e embel si pas buke ..
po qe te mos lodhesh shume duke kerkuar dhe te mos u biesh ne qafe komshinjve me jep nje shishe birre ...
Po mirembrema kalamaja, si ju kam?
Kotka, vetem per vete mendon ti me mocca-t?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po mirembrema kalamaja, si ju kam?
Kotka, vetem per vete mendon ti me mocca-t?
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.