Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:e kan ba plan tju denojn kshtu, se keni nje dhoj ironie ndaj ne amrikanve, historikisht gjithmone ju evropiant
Po citoj ato që tha cecilia
...
Po ata Amerikanet nga behen xhanem??? Debora u nis per Shqiperi?![]()
MC.
a di ndonjeri ndonje link ku mund te shof ndeshjen live tani plssss
Mos keni pare gje BIONDEN se ka humbur ?!
Gjith ajo Gjermani ishte ... por humbi bahhh
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Gjith ajo Gjermani ishte ... por humbi bahhh
Po skan faj jo
Jo jo me te drejte....
"Per nder, te ma kish thene njeri s'do e kisha besuar".
Shtigje lufte
Citim:
nje nder keto 2 ndeshjet ishte dhe e Italise , cmon
Citim:
nje nder keto 2 ndeshjet ishte dhe e Italise , cmon![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
po vetem ato te dyja dhe po shikoj tani angline ...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
E pashe pjesen e pare po ç'dreq po luajne dhe Algjerianet![]()
Franca la nam fare. pupu turp! Na fllliqen![]()
Ce kam kete deshiren per te kundershtuar te gjithe dhe gjithcka...mahhhh
e ke gabim shume .......
jo .. te gjithe
jo .................... gjithshka
Sa vite kisha pa pare xixellonja per nje cast u mallengjeva dhe u gezova si dikur kur isha femi qe turresha ti kapja e ti fusja ne nje kavanoz qe naten te me benin drite pa menduar se ato nuk rronin shume aty brenda...ka vetem nje ndryshim sot jane nderruar rolet sot ndihem une ajo e mbyllyr si ato xixellonja dikur ...Naten e mire njeres ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Sa vite kisha pa pare xixellonja per nje cast u mallengjeva dhe u gezova si dikur kur isha femi qe turresha ti kapja e ti fusja ne nje kavanoz qe naten te me benin drite pa menduar se ato nuk rronin shume aty brenda...ka vetem nje ndryshim sot jane nderruar rolet sot ndihem une ajo e mbyllyr si ato xixellonja dikur ...Naten e mire njeres ...
Gak
...
MC...Nuk kane hic fantazi keta njerez...
Po mendoj,.......dicka qe dua ta mbaj per vete!
a thu kjo dhimbje do ket fund nje dite
O zot o zot sa po argetohem sot....me gjithe keto te qeshura mu zgjat jeta nja 15 vjet
dikush qan e dikush qesh per ate bota ehste e bukur mpuq ty une eria
mpuq dylan...edhe qesh se jeta eshte e bukur....pune e madhe se gjithcka ka marre per ters....qesh...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
mpuq dylan...edhe qesh se jeta eshte e bukur....pune e madhe se gjithcka ka marre per ters....qesh...
vape e tmerrshme sot
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
a thu kjo dhimbje do ket fund nje dite
Sikur te shikoni dhe bukurine e botes mund ta kuptoni ne kohe qe jeta nuk eshte dhimbje e siklet. Nese do ishte keshtu vetevrasja eshte gjithmone opsion. Nuk duhet vene vetja vazhdimisht ne pozita vuajtje. Edhe pse vuajtjet jane pjese e jetes qe e bejne ate te shijshme.
Si puna e kripes, gjella me kripe, kripa me karar
Tani ndaje mendjen,o shi o diell...jo turli se ma hoqe trurin...
Prape dyshimi,eshte femer apo mashkull....Me ngelin syte tek ndonje njeri dhe filloj e vej bast me veten femer apo mashkull...Sot se gjeta dot...nuk kaloi afer vendit tim te punes ta studioja...ehhhh cna gjeti...
mendime te castit....
Sa shume mendime qe kam ...
por ky i castit eshte se i gezohem argetimit Tend ...
Me ane te shkrimeve ..., sa do pak qe eshte , te pakten
nxjerr jashte brendesine e shpirtit per mallin qe bart ....
.......
mendime te castit ...
....Gjendja e mire shpirtrore e rrite kujtesen emocionale ...dhe mendimin pozitiv , po mendoi a kam mesuar mjat per neser ta kaloj provimin e psikologjise sociale.
Hahahaha...megjithe stresin sot,e gjeta kohen dhe e ndihmova...me e forta u betua qe do thonte gjithandej,qe ishte mrekulli te punosh me mua (kur deri dje trembej ne kulm,nga ideja e punes me mua..qyqaaaaa frike nga une )...Me argeton kjo situate...me argeton shume....
Citim:
Po citoj ato që tha epanjohura
Sigurisht qe po!
Po mendoj qe dhembja do kete fund,atehere kur neve na vije fundi!
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
E panjohur, di une nje lloj zgjidhje per ket dhimbjen tende.
Mendim qasti: plumbi del me plumb.
Khe.
fytyre e njohur kjo e panjohura
Citim:
Po citoj ato që tha epanjohura
Hmmmm,Veshtire qe dhembjen mund ta mundesh me dhembje!
Po mendoja-pse ka aq shum injorant ne kete bote?
Citim:
Po citoj ato që tha KRUMPENDORF
fytyre e njohur kjo e panjohura
Po mendoj:Kurreshtja ah kurreshtja!
Sa e gjate me eshte duk dita e sotme nga lodhja me dukej sikur nuk kishte fund ...
Cmu be ky Alejandro..me duket jeton me mua,aq here e kam degjuar
YEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
YEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
![]()
Loje me qesharake s`kam pare. 2-0 .Po 20 rastet qe i falen kshu per qef...po sidomos tifozet greke
kjo tv game cash cab me ben te ndejehm komplet injorant, por me pelqen ky tv show qe merr pjese ne rruget e nju jorkut
sot gjeta vetem dy pyetje, por rendesi ka qe ishin dy pyetje qe konkurentet nuk i gjeten dot
njeren nga pyetjet kam pass ne american citizen test
tjeter mendime casti: greqia humbi, merzi e madhe
hahhaah e qeshur pas lexim- mendim -kurti
me iku mendimi i castit:
Citim:be careful dylan se po u more shume me mua do te iku jo vetem mendja, por edhe virgjeria.
Po citoj ato që tha dylan
hahhaah e qeshur pas lexim- mendim -kurti
me iku mendimi i castit:![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
be careful dylan se po u more shume me mua do te iku jo vetem mendja, por edhe virgjeria.
jo per gje por jam marr shume me cedrusin e turllin! bad influence those guys![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
be careful dylan se po u more shume me mua do te iku jo vetem mendja, por edhe virgjeria.
jo per gje por jam marr shume me cedrusin e turllin! bad influence those guys![]()
ka thon 1 burre prej Puke duhet 1 dohan mbas buke
pata pas pas kishur...
i feel soooooooooooo good this morning
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MKqhVD1n7RU&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MKqhVD1n7RU&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Uffffffff ç'u lodha duke kercy kte!
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.