Forumi Horizont | Gjithsej 59 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
Epo ato qe me pelqejne mua jane te gjithe te martuar.
Bierhoffi e ka te fejuaren, Cannavaro qe me pelqen nga Italiant eshte i martuar, kshu qe thash po hidhem ketej nga forumi mos del ndonje peshk akoma i pakapur
ahahahahahahaha lela behu leterina tek PASSA PAROLA QE TE ZESH FUTBOLLISTA
hej pse nuk hedh ndonje sy ketej nga skipetarret moj ndonje ti Alban Bushi apo Lorik cana
Erik,epo te kene nje lajmese si une qe jam si shpirt per koken tende ,si te mos pranojne ato!
he se llafe ke ti ...konkretish mua ne gjimnaz sme bere gje
ps.se mos kerkova une
interesorante tema D
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
ahahahahahahaha lela behu leterina tek PASSA PAROLA QE TE ZESH FUTBOLLISTA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hej pse nuk hedh ndonje sy ketej nga skipetarret moj ndonje ti Alban Bushi apo Lorik cana![]()
Do pare ky muhabeti yt......keshtu vajti kjo pune duke qare hallet e njeri tjetrit.
Eri ne sulm per lelen fillimisht ok?!
se e kemi me merak:p :p :p :p :p :p
shiko gjej ndonje nga ata tifozet e cmendur gjerman
heyyyyyyyyyyy ca bahet ktu o milet...kaq keq puna??? edhe un demek jam beqo...por kam shume kritere....
si fillim shoqja ne fjale te kete(te jete):
makine, pare, e bukur, shume e bukur, jo shume inteligjente se mandej hapet b**** i hyn vetja ne qejf...nje shpi ne det, nje shpi ne mal, nje shpi ne qytet, me pase "prestacione" normal...duhet te jete e "disponueshme" 25h/24
...
a ka ndoj kandidate qe i ploteson deri diku (se krejt veshtire ....) keto kritere?
heu , ca bohet ktu mer daj ?
a ka npoi nji nuse per mua se ngela beqar .
kerkesat e mija jane :
1 . te jete ne qese , dmth e paperdorur
2. te kete pasuri te lene trshgim nga babai
3. po nuk qe e pasur ,e dua hajdute
4. e dua me floke te gjata, mundsisht kacurrelse
5. te gatuaj mire , sidomos , fasulet, dhe bizelet
6. te jete llafazane
7. ta ket nr e gjoksit - , 7
8. duhet te gerrhasi ne gjum , qe te trembi hajdutet
9. te jet pa shkolle , se po qe me shkoll , na mori n'qaf
a , harrova e dua nen 15 vjece........
pse mo me mixhorene do ngaterohesh ti
Citim:
Po citoj ato që tha Pleshti
heyyyyyyyyyyy ca bahet ktu o milet...kaq keq puna??? edhe un demek jam beqo...por kam shume kritere....
si fillim shoqja ne fjale te kete(te jete):
makine, pare, e bukur, shume e bukur, jo shume inteligjente se mandej hapet b**** i hyn vetja ne qejf...nje shpi ne det, nje shpi ne mal, nje shpi ne qytet, me pase "prestacione" normal...duhet te jete e "disponueshme" 25h/24![]()
...
a ka ndoj kandidate qe i ploteson deri diku (se krejt veshtire ....) keto kritere?
![]()
Gjithsej 59 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.