Forumi Horizont Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 205 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- dalim per kafe? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12253)

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Maj 2007 - 23:51:

Ah nuk e di per kafe do dalim keshtu eshte dhe tema!!!! Se cfare do shqyrtohet me vone askush s'e di :p

O 3sho se tani e pashe kete mesazhin tend dalim nje here per kafe bejme nje dore muhabet shtruar gjere e gjate  dhe po mora vesh gjysmat e atyre qe me thua shohim e bejme. Do mar fjalorin me vete :p

Elsaaaa s'me the pervec meje kuptohet me ke tjeter do te doje te pije nje kafe

Postuar nga elsaaa datë 23 Maj 2007 - 23:55:

defenetlli not with amor ...sme terheq si tip...

me me taljont e forumit..glaukus katin buzeqeshjen puntori etc etc...

Postuar nga Katilesha datë 24 Maj 2007 - 00:04:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
defenetlli not with amor ...sme terheq si tip...

me me taljont e forumit..glaukus katin buzeqeshjen puntori etc etc...

..............

ehhhhh......

elthaaaaaaaaaaa edhe une do e pija nje kafe me qef me ty......dhe ta kisha kthy filxhanin e ta kisha pa per 7 pale qejf e nuk te kish marr asnje lek...:p..... pervec tejet lista jeme asht shum e gjate....por te vecantit ehee..........e din vete ata....meqe asht ne linje po permend Glauk.

Postuar nga elsaaa datë 24 Maj 2007 - 00:06:

hahahahhahahaha me knaqe shpirtin tashi...di me pa filxhan????....maroj une...veres do stopoj nga italja ...mos me mu zhduk se do mshofesh filxhan...

Postuar nga Piktor datë 24 Maj 2007 - 00:06:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

..............

ehhhhh......

elthaaaaaaaaaaa edhe une do e pija nje kafe me qef me ty......dhe ta kisha kthy filxhanin e ta kisha pa per 7 pale qejf e nuk te kish marr asnje lek...:p..... pervec tejet lista jeme asht shum e gjate....por te vecantit ehee..........e din vete ata....meqe asht ne linje po permend PUNTORIN..

faleminderit Kat....

Postuar nga Piktor datë 24 Maj 2007 - 00:08:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
hahahahhahahaha me knaqe shpirtin tashi...di me pa filxhan????....maroj une...veres do stopoj nga italja ...mos me mu zhduk se do mshofesh filxhan...
Caf je tu than cuc ori do ta thkej nji gjur mrapsht...hahhahahhaha.

Postuar nga Glaukus datë 24 Maj 2007 - 00:10:

........ edhe për mua do ishte shumë kënaqësi .........

p.s.- mundësisht në ndonjë pub Elsaa .... se do mbaje edhe fjalën e dhënë .. ( kafe , Jin tonic , muzikë.... edhe kërcim ) ......

Postuar nga elsaaa datë 24 Maj 2007 - 00:14:

se mbaja mend ket premtim hahahhaha .....patjeter kercejme vetem se sdua jin tonic...(greygoose &red bull its my drink )

Postuar nga lezhjani-82 datë 24 Maj 2007 - 00:16:

Elsa po me mu sdo dalesh noj here per kafe? Kam shume qef me te pa lajv

Postuar nga elsaaa datë 24 Maj 2007 - 00:18:

varet si sillesh...mbaj rradhen o bo liste e gjate lol

Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 205 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.