Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- C'do kishit bere ne tre ditet e fundit te jetes tuaj? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1258)

Postuar nga volter datë 22 Prill 2004 - 13:05:

Se pari do te kisha bere test veten; dhe do te hyja ne tru per t'u ngrohur.
Se dyti do te kisha shkuar ne mjegulla, te qertoja shiun, boren dhe diellin.
Se treti do te kisha shkuar te varri, derisa te me vije vdekja.!!!
Obobo! Trishtimi filloi nga fundi i fillimit!!!!
hi

Postuar nga bylis datë 25 Prill 2004 - 10:51:

Re: sa e trishtuar si teme

Citim:
Po citoj ato që tha Luleshtryvja
Sa te trishtuar mendimet e tjereve....sa e trishtuar do te isha une po ta kisha mare vesh se edhe 3 dite jete me kane mbetur...megjithate qe kjo gje nuk ekziston sepse asnjehere nuk do e marim vesh se kur do vdesim anyway...do isha shume e konfuzuar te treja ditet dhe nuk do dija se cfare do beja por gjeja e vetme qe do beja pa dyshim do shprehja dashurine qe kam tek ato persona qe dua...dhe do mundoja te rrija me to edhe ato dite te fundit qe me kane mbetur...po ku i dihet ndoshta edhe nje femije mund ta doja...sepse do me duket sikur kam lene nje pjese te jetes time ne kete bote...

No bad.., ne kerkim te kunatit.

Postuar nga Shën Albani datë 25 Prill 2004 - 14:08:

Diten e Pare do ta kisha recituar : " Bagedit e Bujqesi "...o malet e Shqipersie-pastaj me te dashuren
Diten e Dyte : " Anes lumjeve " ...ku e lame e ku na mbeti-pastaj me te dashuren
Diten e Trete: Rekapitulim i dites se pare dhe te dyte:-natyrish me te dashuren dhe miq dhe ne fund ...nene moj vajto merr malin...

Postuar nga bjondinka datë 27 Prill 2004 - 17:56:

une per veten time do ta shfrytezoja kete kohe ne maksimun.Do te beja gjithcka qe nuk e kisha bere ndonjehere

Postuar nga hAsHaShI datë 27 Prill 2004 - 18:53:

une per vete do hiqja qafe te tere popullsine qe do kisha afer!!1ne menyre qe te beja muhabet deri sa te shkoja ne ate vendin xxxx se nuk shtyhet rruga vetem jo per gje )

Postuar nga oliinter datë 18 Nëntor 2004 - 13:35:

Pershendetje!

Kjo eshte nje teme shume e trishtueshme per tu menduar.
Megjithate une po e jap mendimin tim.
Diten e pare do te kthehesha ne shqiperi ne shtepine time dhe te perqafoja gjithe familjen time dhe tu thosha se gjithe jeten u mundova te punoj vetem per tju bere juve te lumtur.
Diten e dyte do te shkoja ne vendet ka kam kaluar femijerine dhe te kujtoja castet e lumtura te jetes sime.
Diten e trete do te shkoja ne nje lokal te shijoja nje kafe per qefin tim dhe te prisja qete qete qe dita te mbaronte...

Postuar nga I_don,t_wana_know datë 30 Nëntor 2004 - 00:59:

eeee

tre ditet e fundit te jetes .....

1 diten e pare do takoja te gjithe shoqerine

2 do rrija me familjen.....

24dashuri diten e 3 dhe nje falenderim zotit per dhuraten qe me kishte berqe aqqqqqq..............................jetenn.......

Postuar nga _durrsakja_vogel_ datë 11 Dhjetor 2004 - 20:18:

diten e pare do rrija te mendoja gjithe jeten time
diten e dyte do takoja famijen dhe personat qe dua
diten e trete do te doja te isha me te dashurin dhe te vdisja ne krahet e tija

Postuar nga roke datë 12 Dhjetor 2004 - 10:29:

Citim:
Po citoj ato që tha _durrsakja_vogel_
diten e pare do rrija te mendoja gjithe jeten time
diten e dyte do takoja famijen dhe personat qe dua
diten e trete do te doja te isha me te dashurin dhe te vdisja ne krahet e tija

hej durrsake!Po si thua,do ishte mire te vdisje duke bere dashuri??Do thoshte bota qe ja kjo vdiq se zemra e saj e brishte nuk perballoi dot orgazmen:p:p:p .pasatj ci keni keto gjera,qe doni te vdisni ne duart e te dashurit.E vini robin ne telashe kotMegjithate falenderit zot qe ky muhabet i" tre diteve te fundit" eshte vetem ketu ne forum

Postuar nga _durrsakja_vogel_ datë 12 Dhjetor 2004 - 23:27:

do kisha vdekur me kohe po te ishte si thua ti
pastaj mendoj se do ishte gjeja me e bukur te vdisje ne krahet e personit qe do duke bere dashuri!keshtu e mendoj une pastaj si the ti eshte vetem nje teme forumi

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.