Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13915)

Postuar nga IQVLORA datë 22 Nëntor 2007 - 17:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Akoma ska bere 3 muajsh ne bark IqVlora...ka akoma 6 muaj te rritet, pastaj te shikoj nenen

.Ah moj durrsake topolake.Une jam me i moshuar nga ju dhe nuk me lejohet te pyes a te eshte rritur b.... nje young lady,sepse ndoshta me keqkupton.Sidoqofte i uroj SEXI-t nje shtatezani te mbare e te shendeteshme,qe edhe engjelli i vogel te lind i bukur e i shendosh mbi 5 kg!

Postuar nga bleta punetore datë 22 Nëntor 2007 - 17:33:

...harruat ta uroni: me nje sallaks...se c'iu pa pastaj! :p

Postuar nga Ari. datë 22 Nëntor 2007 - 17:37:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
...harruat ta uroni: me nje sallaks...se c'iu pa pastaj! :p
:
D

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Nëntor 2007 - 18:37:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

.Ah moj durrsake topolake.Une jam me i moshuar nga ju dhe nuk me lejohet te pyes a te eshte rritur b.... nje young lady,sepse ndoshta me keqkupton.Sidoqofte i uroj SEXI-t nje shtatezani te mbare e te shendeteshme,qe edhe engjelli i vogel te lind i bukur e i shendosh mbi 5 kg!

Hahaha kujdes kur shkruan Durrsake Topolake se e marrin per anetaren edhe ish kolegen tone te dashur, si dhe nje nga shoqet e virtualitetit qe kam.
Une jam Lela durrsake .
Nejse se shaka bejme ketu sa per te kaluar kohe.

I kerkoj falje Arit se ja prishem temen me emra e beba....
Sorry Ari

Uuuu Ari na paska nderruar maske.....sa i bukur avatari i ri!!!!
I like it

Postuar nga Ari. datë 22 Nëntor 2007 - 18:55:

mask jo po kostume,dhe pozicion po
rri pak me nga e majta,dhe me pelqejne shume kemishat

e zeza ajo qe do marre se kam mbi 200 mije kemisha per ti hekurosur

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Nëntor 2007 - 18:57:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
mask jo po kostume,dhe pozicion po
rri pak me nga e majta,dhe me pelqejne shume kemishat

e zeza ajo qe do marre se kam mbi 200 mije kemisha per ti hekurosur

Hahahaha ehe me fal se ngatarrova terminologji, por per gjuhe te kemi ty, se ne te tjeret kemi ca si mangesira ne te shprehur :p:p:p
Por mendoj se duhet te te rrine shume mire kemishat ty!!!!!!
Po ca jane 200 kemisha per nje si ty o Ari, qe rrin me gote perpara gjithe diten

Postuar nga Ari. datë 22 Nëntor 2007 - 19:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Hahahaha ehe me fal se ngatarrova terminologji, por per gjuhe te kemi ty, se ne te tjeret kemi ca si mangesira ne te shprehur :p:p:p
Por mendoj se duhet te te rrine shume mire kemishat ty!!!!!!
Po ca jane 200 kemisha per nje si ty o Ari, qe rrin me gote perpara gjithe diten

ehee... ne sallaksit keshtu jemi :p

Postuar nga Ari. datë 05 Janar 2009 - 04:39:

ore ketu futen e dalin
si kapistalli me kalin

po nuk paska asnje "mengjarash" ????

Postuar nga ColdFire datë 05 Janar 2009 - 06:03:

Thone se njerzit qe preferojne anen e majte, jane shume te sukseshem dhe te talentuar. Une shkruaj me te djathten, dhe cdo gje me vjen per mbare ne anen e djathte. Njehere qe dogja doren e djathte isha si invalide. Nuk mund te beja asgje dhe ndjehesha shume keq. Njerzit qe preferojne anen e majte jane me te privilegjuar, sepse mund te perdorin shume normalisht anen e djathte, thjesht preferojne te majten. Dmth jane te sakte me te dyja duart

p.s. terminologjia "mengjarash" nuk me pelqen, nuk e di pse e shoqeroj me dicka perbuzese. Kam harruar pse konsiderohej si ofenduese.

Ari, pershendetje

Postuar nga Lela_Dr datë 05 Janar 2009 - 13:36:

Donika dhe te mendosh qe une per here te pare kete fjali e kam degjuar nga Ari, as qe ja dija kuptimin.

Normalisht ne kohen tone, c'do person qe mund te ishte pak ndryshe nga te tjeret ishte si tip invalidi ne syte e te tjerve me sa mbaj mend une.
Sepse kam pasur nje kusheri sallaks, dhe prenderit bene c'mos t'i mesonin me shkruajtur me te djathten. Edhe pse akoma shume veprime i kryen me te majten.

Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.