Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Moderatori me i mire per 2007..... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14851)

Postuar nga Eria datë 22 Nëntor 2007 - 16:14:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Une ate vote qe kam vete ke ''Eria'' , jemi qe jemi gjitone hajt mo :p

Te paca o gjiton !

Postuar nga ksenia datë 22 Nëntor 2007 - 19:41:

Ku ka si LELA???
Puc folt...

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Nëntor 2007 - 21:23:

Haha flm honey. dhe per ty.

Postuar nga Piktor datë 23 Nëntor 2007 - 01:42:

edhe un do kisha me votu per Lela_dr sepse kjo vota ime me shkoi kot se kjo wyndra se ka nermen me u ngjall. Qysh se kam hy ne ket forum se kam pa me shkru iher.

Postuar nga Lela_Dr datë 23 Nëntor 2007 - 14:50:

hahahah puntoro....po deshe me nderruar vote na e be te ditur
Fushata elektorale eshte akoma hapur, dhe pranohet korrupsioni deri ne sekondin e fundit

Tani sa per wydren, hyn qe cke me te, por nuk shprehet se s'ka kohe ngaqe merret me pune

Postuar nga THe_AnSwEr datë 25 Nëntor 2007 - 06:52:

Te gjith si shpirt jemi po he. per mu tgjith te mir jan. do ishte mir tju jepja nga nje vot te gjitheve, po sme jepet mundesia, Kshuqe po e shkruaj me mir

Postuar nga bucimakja datë 25 Nëntor 2007 - 19:57:

une ia dhashe asaj shtrigs teme....edhe pse nuk e meriton hiq se me ka majt sot nja dy ore me muhabet ne shi,....:p

puci ata qe votojne Katin...:p

Postuar nga RAIMONDI datë 25 Nëntor 2007 - 22:55:

--------AGATA-------------eshte nje---- born leader--------te imponon respekt.

------------absolutely me e mira------ne cdo aspekt.-------PER TE TJERET NE "PAGUAJME CMIMIN  E PAPJEKURISE SE TYRE"  sic eshte sot ne drejtimin e shtetit shqiptar ku populli paguan ne kurriz te tij papjekurine e pionereve te SALES qe jane ne pushtet----------

P.S.----edhe foton e ka shume te bukur---------me kujton veten time kur rija ndonjehere ulur tek bordura anes rruges tek fabrika e orizit ------pergjithesisht te djelen , ne mengjez heret para se te veja ne plazh--ndjeja nje qetesi  te kendesheme-sa me vinte ndonje shok dhe bisedonim aty ulur ne bordure-

Postuar nga RAIMONDI datë 25 Nëntor 2007 - 23:06:

[QUOTE]Po citoj ato që tha RAIMONDI
[B]--------AGATA-------------eshte nje---- born leader--------te imponon respekt.

------------absolutely me e mira------ne cdo aspekt.-------PER TE TJERET NE "PAGUAJME CMIMIN  E PAPJEKURISE SE TYRE"  sic eshte sot ne drejtimin e shtetit shqiptar ku populli paguan ne kurriz te tij papjekurine e pionereve te SALES qe jane ne pushtet----------

P.S.----edhe foton e ka shume te bukur---------me kujton veten time kur rija ndonjehere ulur tek bordura anes rruges tek fabrika e orizit ------pergjithesisht te djelen , ne mengjez heret para se te veja ne plazh--ndjeja nje qetesi  te kendesheme-sa me vinte ndonje shok dhe bisedonim aty ulur ne bordure- ndersa shikonim ndonje vajze qe kalonte dhe thoshim.....sa e mire kjo shtriga..do i vemi njehere tafti bafti mbase thote po, .........lol 

Postuar nga agata datë 25 Nëntor 2007 - 23:21:

Pershendetje RAIMONDI

Kete temen, e pashe per here te pare, para pak ditesh, e te them te drejten nuk me pelqeu fare ideja. Nuk me pelqen te krahasohem me anteret e tjere, secili nga ne eshte munduar te sjelle diçka te dobishme.

Megjithate me vjen shume mire qe mbaj respektin tuaj, dhe jam pak kurjoze te dija gjithatu, se kush jane admiruesit e tjere

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.