Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 » Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Moderatori me i mire per 2007..... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14851)
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Une ate vote qe kam vete ke ''Eria'' , jemi qe jemi gjitone hajt mo :p
Ku ka si LELA???
Puc folt...
Haha flm honey. dhe per ty.
edhe un do kisha me votu per Lela_dr sepse kjo vota ime me shkoi kot se kjo wyndra se ka nermen me u ngjall. Qysh se kam hy ne ket forum se kam pa me shkru iher.
hahahah puntoro....po deshe me nderruar vote na e be te ditur
Fushata elektorale eshte akoma hapur, dhe pranohet korrupsioni deri ne sekondin e fundit
Tani sa per wydren, hyn qe cke me te, por nuk shprehet se s'ka kohe ngaqe merret me pune
Te gjith si shpirt jemi po he. per mu tgjith te mir jan. do ishte mir tju jepja nga nje vot te gjitheve, po sme jepet mundesia, Kshuqe po e shkruaj me mir
une ia dhashe asaj shtrigs teme....edhe pse nuk e meriton hiq se me ka majt sot nja dy ore me muhabet ne shi,....:p
puci ata qe votojne Katin...:p
--------AGATA-------------eshte nje---- born leader--------te imponon respekt.
------------absolutely me e mira------ne cdo aspekt.-------PER TE TJERET NE "PAGUAJME CMIMIN E PAPJEKURISE SE TYRE" sic eshte sot ne drejtimin e shtetit shqiptar ku populli paguan ne kurriz te tij papjekurine e pionereve te SALES qe jane ne pushtet----------
P.S.----edhe foton e ka shume te bukur---------me kujton veten time kur rija ndonjehere ulur tek bordura anes rruges tek fabrika e orizit ------pergjithesisht te djelen , ne mengjez heret para se te veja ne plazh--ndjeja nje qetesi te kendesheme-sa me vinte ndonje shok dhe bisedonim aty ulur ne bordure-
[QUOTE]Po citoj ato që tha RAIMONDI
[B]--------AGATA-------------eshte nje---- born leader--------te imponon respekt.
------------absolutely me e mira------ne cdo aspekt.-------PER TE TJERET NE "PAGUAJME CMIMIN E PAPJEKURISE SE TYRE" sic eshte sot ne drejtimin e shtetit shqiptar ku populli paguan ne kurriz te tij papjekurine e pionereve te SALES qe jane ne pushtet----------
P.S.----edhe foton e ka shume te bukur---------me kujton veten time kur rija ndonjehere ulur tek bordura anes rruges tek fabrika e orizit ------pergjithesisht te djelen , ne mengjez heret para se te veja ne plazh--ndjeja nje qetesi te kendesheme-sa me vinte ndonje shok dhe bisedonim aty ulur ne bordure- ndersa shikonim ndonje vajze qe kalonte dhe thoshim.....sa e mire kjo shtriga..do i vemi njehere tafti bafti mbase thote po, .........lol
Pershendetje RAIMONDI
Kete temen, e pashe per here te pare, para pak ditesh, e te them te drejten nuk me pelqeu fare ideja. Nuk me pelqen te krahasohem me anteret e tjere, secili nga ne eshte munduar te sjelle diçka te dobishme.
Megjithate me vjen shume mire qe mbaj respektin tuaj, dhe jam pak kurjoze te dija gjithatu, se kush jane admiruesit e tjere
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 » Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.