Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 158 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Pyetje dhe pergjigje per bjondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1496)

Postuar nga _Q_I_M_I datë 26 Dhjetor 2003 - 01:34:

arsona.........

Pershendetje.
Po njerzit e menqur gjithmon kuptojn lol
Sa inat i kam ket Bjondet sinqerisht ta them jam njohur me nje vajz sinqerisht ta them hera e par qe njof nje vajz si ajo po dhe me pamjen Si bjonde kam po thuaj 5 muaj qe e njoh dhe akoma nuk e ka ber hapin e par drejt nje mashkulli ....thjesht i kam kerkuar numrin e tl dhe sa ja kerkova filloj te genjej po si bjondet mo dihet lol jo po nuk e di jo po ashtu jo po keshtu nejse me ka hyr ne kok qe zot i madh......
Vertet i kam inat ato persona si ***ti asja sidomos ato qe mundohen te ma drethin....lol
Bjondet jan ca qe o zot i madh mo........
Gjith te mirat.

Postuar nga arsona datë 26 Dhjetor 2003 - 02:14:

he o Qimi heee!!!
mire o mire zoti ta befte mbare me ate bjonden e mos tu shkulte nga mendja ishalla se qenka bjonde njeshe...
hej qimi ironi e gjalle je o burr i dheut po please se mo na vete e hap ndonje tem per brunet tani.

Postuar nga Keni datë 26 Dhjetor 2003 - 08:01:

Qimo po pse nuk thua ti se ta paska futur bjondja.
E shikon qimo se bjondet nuk jan si ne barsaleta po jan te zgjuara
Me nje fjale po te dredh ne tel bjondja

Postuar nga Diellza04 datë 01 Janar 2004 - 10:46:

Keni ti thua qe per brunet ke shume barsaleta por s'ke kohe t'i thuash. Ha ha ha ha me bere per te qeshur. All I have to say is "YEAH RIGHT"

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 15 Janar 2004 - 20:52:

Talking Bjondet app

hey ju cuna leni bjondet re hat lol
PO keni per bjondet nuk kan ethene qe e kan eradhen sonte lal lol
Bjondinka mos na u merzitni ..
Keni me fute lemerine spo kthehem me bjonde se ec tju degjosh ju lol hahahaha
KENI pupu lal sa i poshter qe qeke ju fut zjarin bjondeve edhe thua kush te shan te do. papappa si me qeke si ithke lol hahahahha

Postuar nga DiKuShi datë 15 Janar 2004 - 21:39:

Talking

nji bjonde, nji brune edhe nji kokkuqe jan maje nji ndertese qi po digjej, edhe zjarrfiksat posht me nji carcaf te hapur i thon vajzave te hidhe se i presin ato. hidhet brunia edhe zjarrfiksat per pak se presin ne carcaf edhe ajo vdes. E dyta hidhet kokkuqja por edhe ajo bie ne tok ne ven te carcafit. Kur e shef bjondia se zjarrfiksat s'po din me i prit, i thot:
-Line carcafin ne tok se hidhem un mbi te

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 15 Janar 2004 - 22:15:

Wink hahah dikushi

hahah lal un epaskam shpetuar
SE shyqyr zotit per flok blujte ska hahahahahaha

Postuar nga DiKuShi datë 16 Janar 2004 - 00:32:

Talking

flok bluja ne ket barcelete s'ia kishte arrit deri ne tarrac, kishte ngaterru shkallet lol

Postuar nga jimmy84 datë 16 Janar 2004 - 16:12:

nje grua (ne amerike me duket s`e di ishte bjonde apo brune) kishte hedhur ne gjyq nje firme qe prodhonte furra me microvale.Pse? Sepse kishte futur macen ne furren me mikrovale.Pse???????? PER T`A THARE SE I KISHTE BERE DUSH!!! Po firma e furrave c`a faji kishte?(do thoni ju) Ajo pretendonte te merrte demshperblim per macen sepse firma nuk e kishte ne manual qe furra me microvale nuk perdoret per te thare macet.

P.S kjo eshte histori e vertete sado e pabesueshme te duket dhe ishalla s`jane te gjitha femrat me te tille nivel zgjuarsie (just kiding)

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 16 Janar 2004 - 19:53:

Talking DIKUSHI

ti lal e paske mar vertet se jam flok blu po bera shaka or dreq/
po me gjithe ate mos te te vije keq qe kam rene nga shkallet se peshe e lete jam lal edhe ngrihem shpejt hahah... i she shtremberuar shume ne turinj lol ahhahah

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 158 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.