Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- sa rendesi ka bukuria per njeriun (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1602)
E mir mir dylan , ja sikur ta dija, i paske fut durt ti,ç'faj ka goca huj
Un mendoj kshu .. femra eshte mister me vete.. nese eshte shume e lehte nga koka.. nuk te terheq
Personalisht gjithnje kam menduar qe ne fillim pushtohet truri i dikujt.. pastaj trupi...
pavaresisht se sot , shume turren te trupi..dhe ndaj nuk zgjat :p
p.s Note shtrig ora per nani ktu... bye bye .
Citim:
Po citoj ato që tha lule
E mir mir dylan , ja sikur ta dija, i paske fut durt ti,ç'faj ka goca huj
Un mendoj kshu .. femra eshte mister me vete.. nese eshte shume e lehte nga koka.. nuk te terheq
Personalisht gjithnje kam menduar qe ne fillim pushtohet truri i dikujt.. pastaj trupi...
pavaresisht se sot , shume turren te trupi..dhe ndaj nuk zgjat :p
p.s Note shtrig ora per nani ktu... bye bye .
lule e ke gabim, nese femra eshte e leht nga koka eshte turn on! ne raste te vecanta sidomos te jete e bukur, them se cdo mashkull experjencen me te mire sexuale e kane patur me femra te bukura hot, por pak trsashamane ne koke
sepse ato te zgjuarat gjithashtu te bukura na limitojn ne krevat jane icik grindavece annoying se thojn stop kur i kalojm normat njerzore gjoja dhe behemi kafshe:p
ndersa ti dylan mos u ben merak se une te besoj, nuk e ke prekur me qellim te keq ate shoqen tende, thats for sure
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
lule e ke gabim, nese femra eshte e leht nga koka eshte turn on! ne raste te vecanta sidomos te jete e bukur, them se cdo mashkull experjencen me te mire sexuale e kane patur me femra te bukura hot, por pak trsashamane ne koke
sepse ato te zgjuarat gjithashtu te bukura na limitojn ne krevat jane icik grindavece annoying se thojn stop kur i kalojm normat njerzore gjoja dhe behemi kafshe:p
ndersa ti dylan mos u ben merak se une te besoj, nuk e ke prekur me qellim te keq ate shoqen tende, thats for sure
Tek kjo Teme, vetem te bukurit shkrujne-komentojne.
Ne (une) te shemtutit skemi vend Jo se sna lejojne por, skemi cer me thene
Hajde Tung
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Tek kjo Teme, vetem te bukurit shkrujne-komentojne.
Ne (une) te shemtutit skemi vend Jo se sna lejojne por, skemi cer me thene
Hajde Tung
Citim:
[B]lule e ke gabim, nese femra eshte e leht nga koka eshte turn on! ne raste te vecanta sidomos te jete e bukur, them se cdo mashkull experjencen me te mire sexuale e kane patur me femra te bukura hot, por pak trsashamane ne koke
Citim:
Citim:Ne fakt femra e bukur, harxhon shume per tu dukur dhe e zgjuar, e kunderta ndodh me te tjerat qe harxhojne shume energji per tu dukur te bukura.
Po citoj ato që tha shelgu
Une jam per te kunderten e kesaj. Femer e bukur edhe e zgjuar di me shume marifete dhe di t'i perdore me sukses. Ne fund te fundit perderisa ajo vjen ne krevat do te kenaqe edhe veten dhe edhe partnerin. Kur kenaqesia eshte e perbashket sigurisht qe rezultati eshte me i madh.
Nje e zgjuar i di keto.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne fakt femra e bukur, harxhon shume per tu dukur dhe e zgjuar, e kunderta ndodh me te tjerat qe harxhojne shume energji per tu dukur te bukura.
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.