Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A do pranonit homoseksualet ne shoqeri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18240)

Postuar nga Piktor datë 18 Janar 2011 - 01:27:

Al ke pasur te besh me nje biseksual, qe eshte nje qenie mes hetero dhe homo. Biseksualet jane skutha e te rrezikshem ndersa homot egoiste.

Postuar nga cecilia datë 18 Janar 2011 - 01:32:

Une s'kam pasur probleme te tilla. Bile bile e kam shoqerine shume te gjere!

Postuar nga AngelDevil datë 18 Janar 2011 - 01:34:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Biseksualet jane skutha e te rrezikshem ndersa homot egoiste.

.

Postuar nga al74 datë 18 Janar 2011 - 02:07:

Citim:
Al ke pasur te besh me nje biseksual, qe eshte nje qenie mes hetero dhe homo. Biseksualet jane skutha e te rrezikshem ndersa homot egoiste.

nuk di ti analizoj Piktor po ato qe kam njoft njerez te mire kan qene.
po pse kaq i prere medemek?

Postuar nga Piktor datë 18 Janar 2011 - 02:30:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

nuk di ti analizoj Piktor po ato qe kam njoft njerez te mire kan qene.
po pse kaq i prere medemek?

Dhashe mendimin tim dhe as i shava as i ofendova, nuk me interesojne prirjet seksuale te te tjereve.

Postuar nga al74 datë 18 Janar 2011 - 02:38:

Citim:
Dhashe mendimin tim dhe as i shava as i ofendova, nuk me interesojne prirjet seksuale te te tjereve.

nuk te akuzova mre thjesht desha te di se nga vjen konkluzioni yt. nga njohja , nga e degjumja apo nga e lexumja. ktu e gjitha.

Postuar nga Piktor datë 18 Janar 2011 - 02:43:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

nuk te akuzova mre thjesht desha te di se nga vjen konkluzioni yt. nga njohja , nga e degjumja apo nga e lexumja. ktu e gjitha.

Fshati qe duket thone ska nevoje per kallauz apo ciceron.

Biseksualet fshihen pas martesave sepse kane frike te shprehin hapur prirjet e tyre seksuale ose nuk e dine se çfare u pelqen.

Homot shohin vetem bythen e tyre dhe as qe duan t'ia dine si kane ardhur ne kete bote, dhe me keq se adoptojne femijet e te tjerve.

gjithsesi mbeten mendimet dhe opinionet e mia ne pergjithesi dhe siç e thashe nuk me intereson tu bej politike atyre.

Postuar nga lule datë 18 Janar 2011 - 04:17:

Un jam shqipe e kam mendimin tim, po ketu si gjykon askush, kushdo ben ate qe i pelqen , e askush tka te drejt ti paragjykoje .

Postuar nga Piktor datë 18 Janar 2011 - 20:34:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Mos fol kshu per shelgun, se nuk eshte mire.

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Tu nuk ta kerkoj mej jahu edhe te dush.

Mos ti kthejme temat ne chit chate, besoj se nuk ju vjen keq te fshihen ca komente.

Postuar nga Niqua datë 18 Janar 2011 - 20:45:

kam nje shoqe bi- saher pi ma lype.. loool

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.