Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »
Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6218)

Postuar nga IQVLORA datë 20 Maj 2007 - 00:19:

Kur shikoj nje stacion muzikor une dua ta kenaq shpirtin tim me artin e bukur,me melodite e bukura te muzikes sone popullore te kesaj perle qe na i kane zili bota .Ne shume aktivitete nderkombetare muzika popullore shqiptare eshte vleresuar me nota maksimale.

Edhe Ciljeta jevga eshte nje shaleperjashte,bashke me ate qe e rrotullon me nje gisht e ndonje tjeter.Ato jane nje zero.Ndofta i pranojne kengetare moteli. 

Shalet kane vendin e tyre moj vajze.Kur degjoj nje kenge nuk ja beje vleresimin nga shalet dhe gjokset qe ka pseudokengetarja,por ne ate cfare transmeton ajo kenge tek une.Dikush thote nuk e pelqej x apo Y se eshte andej apo kendej.Shume te ceket.

Bota ka kengetare te mira te cilat kendojne bukur dhe te kenaqin shpirti.Une nuk e ve re Kylie,Shakiren,Britny,Madonen edhe pse shfaqen ne ate menyre,por degjoj se sa bukur kendojne ato.

Nqse vleresimet behen me shale e gjokse duhet te jene per tjeter zhaner jo per kengen

Postuar nga elsaaa datë 20 Maj 2007 - 00:36:

sa seriozisht e more....prap sma mbush mendjen qe ste pelqejn shalet jashte lool ..nuk u measuat me mua qe vec bej shaka....

pastaj une kendoj me bukur se britney dhe madona ...te dyja stonatura loooooooool

respekte iqvlora

Postuar nga IQVLORA datë 20 Maj 2007 - 01:00:

Shakaja vogelushe eshte gjysma e se vertetes, thote populli.Pastaj shakarat jane ne nje nenforum tjeter vogelushe.Eshte e palejueshme te flasesh me urrejtje per muziken e vendit tend,duket e quajtur ate sikur e kendojne cingite e rrugeve shaleperjashta.Po, mund te besh kritika per ato kengetare,sepse kryesisht jane vajza ato qe stonojne shume dhe nuk e meritojne t'i degjosh.Ato kane pare,shale e gjokse dhe ju teket te bejne nje video.Edhe une kam kritikat e mia,por jo si djaloshi ridii qe i heq vije gjithe muzikes popullore.Kini parasysh se eshte muzika e popullit tone.

Postuar nga Piktor datë 20 Maj 2007 - 01:17:

Kenga popullore eshte si nje pjese e trupit tend.

Me kujtohet  femijria kur babi do shkonte ne pune dhe ndizte radion qe ne oren 6-6.30 jepte  kenge popullore me nji fjal çdo mengjes. Keshtu qe per mu kan ngelur ne memorje kenget e F.Berçani polifonike Labe, Pleqt e krujes asamblet e tiarnes shkodres etj. Po keshtu ne darke ishte nje program i quajtur "gurra popullore" ku kalonte kufijt e vendit. Ndersa sot dihet se kenget e Sonit, Bleones, Zanfines, Gentes Albanit, Ermalit dhe "çika e Prishtines" kane vendin e tyre. Ka plot kenge qe nuk  me pelqejne sidomos ato te kopjuara etj. 

Postuar nga elsaaa datë 20 Maj 2007 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Shakaja vogelushe eshte gjysma e se vertetes, thote populli.Pastaj shakarat jane ne nje nenforum tjeter vogelushe.Eshte e palejueshme te flasesh me urrejtje per muziken e vendit tend,duket e quajtur ate sikur e kendojne cingite e rrugeve shaleperjashta.Po, mund te besh kritika per ato kengetare,sepse kryesisht jane vajza ato qe stonojne shume dhe nuk e meritojne t'i degjosh.Ato kane pare,shale e gjokse dhe ju teket te bejne nje video.Edhe une kam kritikat e mia,por jo si djaloshi ridii qe i heq vije gjithe muzikes popullore.Kini parasysh se eshte muzika e popullit tone.

iqvlora perkundrazi me pelqen kenga popullore...dhe ne mesazhet e mia me siper e kam shprehur sec pelqej...cfare sterhollimi i beni komenteve...
qesh iqvlora se te zgjatet jeta ...
edhe qe te pelqejne shalet jashte te pelqejne ......insistoj ...jo kenget kuptohet...

Postuar nga Piktor datë 20 Maj 2007 - 01:31:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa

iqvlora perkundrazi me pelqen kenga popullore...dhe ne mesazhet e mia me siper e kam shprehur sec pelqej...cfare sterhollimi i beni komenteve...
qesh iqvlora se te zgjatet jeta ...
edhe qe te pelqejne shalet jashte te pelqejne ......insistoj ...jo kenget kuptohet...

Elsaaa mos ma ngacmo mikun tim IQVLORA se eshte dhe burr i vjeter fisnik.

Postuar nga elsaaa datë 20 Maj 2007 - 01:34:

prandaj po me thot vogelushe...me pelqen ndihem e perkedhelur nga IQVLORA

Postuar nga Piktor datë 20 Maj 2007 - 02:06:

Te flasim pak per muziken:

Mua me pelqen Poni, Aurela Edvin B. Zeliha Sina etj.

nuk me pelqejn ne pergjithsi kenget dhe muzika rrep sidomos ajo e kopjume ne Senegal dhe Dakar.

Postuar nga kontinenti datë 20 Maj 2007 - 02:08:

Amon cfar esht ajo muzike vetem ne nje brime i bie kavallit...rram bam rram bam....sic eshte rrepi.

Postuar nga ~Enigme~ datë 20 Maj 2007 - 04:50:

2 vitet e fundit kam filluar te degjoj kenge shqip. Dhe ashtu sic e kam shprehur dhe ne nje teme tjeter nuk mendoj se jemi origjinale. Eh duhet shume perpunime me keta kengetaret e rinj. Lista eshte e madhe por emri i kengetares qe me erdhi ne mendje menjehere sapo lexova kete teme eshte Qereti. Mu mbush mendja do ndryshoj profesion

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »
Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.