| Forumi Horizont | Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 » Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6218)
Kur shikoj nje stacion muzikor une dua ta kenaq shpirtin tim me artin e bukur,me melodite e bukura te muzikes sone popullore te kesaj perle qe na i kane zili bota .Ne shume aktivitete nderkombetare muzika popullore shqiptare eshte vleresuar me nota maksimale.
Edhe Ciljeta jevga eshte nje shaleperjashte,bashke me ate qe e rrotullon me nje gisht e ndonje tjeter.Ato jane nje zero.Ndofta i pranojne kengetare moteli.
Shalet kane vendin e tyre moj vajze.Kur degjoj nje kenge nuk ja beje vleresimin nga shalet dhe gjokset qe ka pseudokengetarja,por ne ate cfare transmeton ajo kenge tek une.Dikush thote nuk e pelqej x apo Y se eshte andej apo kendej.Shume te ceket.
Bota ka kengetare te mira te cilat kendojne bukur dhe te kenaqin shpirti.Une nuk e ve re Kylie,Shakiren,Britny,Madonen edhe pse shfaqen ne ate menyre,por degjoj se sa bukur kendojne ato.
Nqse vleresimet behen me shale e gjokse duhet te jene per tjeter zhaner jo per kengen
sa seriozisht e more....prap sma mbush mendjen qe ste pelqejn shalet jashte lool
..nuk u measuat me mua qe vec bej shaka....
pastaj une kendoj me bukur se britney dhe madona ...te dyja stonatura loooooooool
respekte iqvlora
Shakaja vogelushe eshte gjysma e se vertetes, thote populli.Pastaj shakarat jane ne nje nenforum tjeter vogelushe.Eshte e palejueshme te flasesh me urrejtje per muziken e vendit tend,duket e quajtur ate sikur e kendojne cingite e rrugeve shaleperjashta.Po, mund te besh kritika per ato kengetare,sepse kryesisht jane vajza ato qe stonojne shume dhe nuk e meritojne t'i degjosh.Ato kane pare,shale e gjokse dhe ju teket te bejne nje video.Edhe une kam kritikat e mia,por jo si djaloshi ridii qe i heq vije gjithe muzikes popullore.Kini parasysh se eshte muzika e popullit tone.
Kenga popullore eshte si nje pjese e trupit tend.
Me kujtohet femijria kur babi do shkonte ne pune dhe ndizte radion qe ne oren 6-6.30 jepte kenge popullore me nji fjal çdo mengjes. Keshtu qe per mu kan ngelur ne memorje kenget e F.Berçani polifonike Labe, Pleqt e krujes asamblet e tiarnes shkodres etj. Po keshtu ne darke ishte nje program i quajtur "gurra popullore" ku kalonte kufijt e vendit. Ndersa sot dihet se kenget e Sonit, Bleones, Zanfines, Gentes Albanit, Ermalit dhe "çika e Prishtines" kane vendin e tyre. Ka plot kenge qe nuk me pelqejne sidomos ato te kopjuara etj.
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Shakaja vogelushe eshte gjysma e se vertetes, thote populli.Pastaj shakarat jane ne nje nenforum tjeter vogelushe.Eshte e palejueshme te flasesh me urrejtje per muziken e vendit tend,duket e quajtur ate sikur e kendojne cingite e rrugeve shaleperjashta.Po, mund te besh kritika per ato kengetare,sepse kryesisht jane vajza ato qe stonojne shume dhe nuk e meritojne t'i degjosh.Ato kane pare,shale e gjokse dhe ju teket te bejne nje video.Edhe une kam kritikat e mia,por jo si djaloshi ridii qe i heq vije gjithe muzikes popullore.Kini parasysh se eshte muzika e popullit tone.
...jo kenget kuptohet...
Citim:Elsaaa mos ma ngacmo mikun tim IQVLORA se eshte dhe burr i vjeter fisnik.
Po citoj ato që tha elsaaa
iqvlora perkundrazi me pelqen kenga popullore...dhe ne mesazhet e mia me siper e kam shprehur sec pelqej...cfare sterhollimi i beni komenteve...
qesh iqvlora se te zgjatet jeta ...![]()
![]()
edhe qe te pelqejne shalet jashte te pelqejne ......insistoj![]()
...jo kenget kuptohet...
prandaj po me thot vogelushe...me pelqen ndihem e perkedhelur nga IQVLORA

Te flasim pak per muziken:
Mua me pelqen Poni, Aurela Edvin B. Zeliha Sina etj.
nuk me pelqejn ne pergjithsi kenget dhe muzika rrep sidomos ajo e kopjume ne Senegal dhe Dakar.
Amon cfar esht ajo muzike vetem ne nje brime i bie kavallit...rram bam rram bam....sic eshte rrepi.
2 vitet e fundit kam filluar te degjoj kenge shqip. Dhe ashtu sic e kam shprehur dhe ne nje teme tjeter nuk mendoj se jemi origjinale. Eh duhet shume perpunime me keta kengetaret e rinj. Lista eshte e madhe por emri i kengetares qe me erdhi ne mendje menjehere sapo lexova kete teme eshte Qereti.
Mu mbush mendja do ndryshoj profesion
| Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 » Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.